Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-05

Att sälja och leda framgångsrikt i en ny värld

Ebba Laurin föreläsning - Säljforskare och ekonomie doktor

Ebba Laurin

Säljforskare och ekonomie doktor med föreläsningar om sälj och verktyg för att leda sig själv och andra framgångsrikt.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Ebba Laurin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

För den som kan segla är det ingen konst om det är ljust, lugna vatten och lätta brisar. Men att segla på stormande, öppet hav i mörker, och dessutom utan sjökort, är något helt annat. Att sälja, leda och utveckla affärer är utmanande i sig. Men VUCA är det stormande havet och en verklighet för många i dag. Under en inspirerande Ebba Laurin föreläsning får du en djupare inblick i VUCA, det nya ledarskapet, modern försäljning och mycket mer. Boka här hos Athenas!

“Sälj är omoraliskt!” Den kommentaren fick Ebba Laurin att börja forska efter 20 år i näringslivet. I dag är hon ekonomie doktor, forskare, rådgivare och föreläsare inom försäljning, kundrelationer och VUCA. Under en Ebba Laurin föreläsning talar hon om den nya erans försäljning och tvättar en gång för alla bort stämpeln om att sälj är omoraliskt.

Ebba Laurin är ekonomie doktorn som satte sig i skolbänken efter 20 år i näringslivet. Hon ville ta reda på vad försäljning egentligen är i dag och hur det kan göras på ett sätt utan att utnyttja andra. I dag fungerar det nämligen inte att bara pracka på någon något. Fokus i forskningen ligger på strategiska kundrelationer, affärstransformerande försäljning och ledarskap i VUCA.

Vad är då VUCA? Det står för Volatility, Uncertainty, Complexity, Ambiguity och innebär allt annat än trygga, stabila förhållanden för dagens företagare, ledare och säljare. Under en Ebba Laurin föreläsning får du veta mer om hur ledare och anställda kan bli trygga och fungera framgångsrikt under sådana förutsättningar.

Ebba Laurin är ekonomie doktor vid Handelshögskolan i Stockholm och en flitigt anlitad föreläsare, utbildare och rådgivare. Hon har tidigare innehaft flera ledande positioner i strategiska och operativa roller inom både näringsliv och organisationer. Genuin erfarenhet i kombination med förståelse för strategi, taktik och kundrelationer gör henne till en mycket kompetent och intressant talare.

Boka en lärorik Ebba Laurin föreläsning hos Athenas!

Visa föreläsningar med Ebba Laurin

    Ebba Laurin föreläsning

    VUCA – hur gör man?

    • VUCA står för Volatility, Uncertainty, Complexity, Ambiguity och betecknar ovisshet, instabilitet, osäkerhet, tvetydighet, komplexitet och multipla perspektiv. Allt annat än stabilitet och säkerhet, men en verklighet för dagens ledare, företagare och säljare.
    • I den här föreläsningen bjuder Ebba Laurin på en djupgående förklaring av vad VUCA egentligen är och hur man kan lära sig att trivas och utvecklas i en osäker och snabbföränderlig miljö. Hon ger verktygen till att leda sig själv och andra i ett högt tempo, att samarbeta under press och att inte bara hantera, men även uppskatta att roller och arbetsuppgifter kan förändras radikalt på kort tid. Boka en högaktuell Ebba Laurin föreläsning här!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Ebba Laurin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Ebba Laurin