Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Om att förebygga brott och droganvändning

Boka maria dufva Athenas talarby

Maria Dufva

Maria Dufva hjälper er att navigera genom de utmaningar som är kopplade till narkotika och andra droger.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Maria Dufva

 • Maria är en stark röst när det kommer till svåra ämnen som droger och missbruk på ett sätt som är tillgängligt och begripligt för alla åldrar.
 • Med över 20 års erfarenhet som kriminolog har Maria en djupgående förståelse för brottsförebyggande arbete och ungas säkerhet.
 • Maria ger konkreta metoder för att skydda unga på nätet, en oumbärlig resurs i dagens digitala landskap.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Maria Dufva

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Maria

Lecture icon

Föreläsningar

Video icon

Video

References icon

Referenser

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Maria Dufva kombinerar kriminologi med kunskap om droger, missbruk och ungas digitala säkerhet. Hon riktar ljuset mot brännande aktuella utmaningar och erbjuder folkbildningn för att säkerställa ungas välbefinnande både på nätet och i verkligheten. En föreläsning med Maria är mer än bara ord; den är en nyckel till att säkra ungas välmående, och ett verktyg för organisationer som vill göra långsiktiga förbättringar.

Därför ska du boka Maria Dufva

 • Maria är en stark röst när det kommer till svåra ämnen som droger och missbruk på ett sätt som är tillgängligt och begripligt för alla åldrar.
 • Med över 20 års erfarenhet som kriminolog har Maria en djupgående förståelse för brottsförebyggande arbete och ungas säkerhet.
 • Maria ger konkreta metoder för att skydda unga på nätet, en oumbärlig resurs i dagens digitala landskap.

Vill du förbättra säkerheten och välbefinnandet inom din organisation eller skola? Behöver du konkreta verktyg för att tackla frågor kring droger, digital säkerhet och ungdomars utmaningar? Då är det hög tid att boka en föreläsning med Maria Dufva. 

Maria Dufva är en etablerad föreläsare, författare och folkbildare och hennes omfattande erfarenhet gör att hon kan rikta sina föreläsningar både till företag, skolor och organisationer. 

Hon är författare till flera inflytelserika böcker “Mitt barn på nätet” (2017), “Värsta bästa nätet” (2018), “Värsta bästa hälsan” (2019) utgiven ihop med Generation Pep, ”Värsta bästa svårsnacket: om porr, sex & samtycke” (2020) utgiven ihop med World Childhood Foundation och ”Värsta bästa tonåren” (2022). Alla dessa böcker belyser ämnen som är relevanta för dagens ungdomar och ger kunskap som barn och unga har rätt till. 

Dessutom driver Maria ”Drogpodden”, en plattform där hon diskuterar aktuella frågor kring narkotika och andra droger samt hur de påverkar individen och vårt samhälle.

Med en unik kombination av akademisk kunskap och praktisk erfarenhet, förmedlar Maria Dufva insikter och verktyg som ni direkt kan använda i ert brottsförebyggande arbete och för att främja digitalt välbefinnande. Maria gör komplexa ämnen begripliga och ger er de verktyg ni behöver för att göra en faktisk skillnad i er organisation.

Så, om ni vill ta ett aktivt steg mot en tryggare och säkrare framtid, är en föreläsning med Maria Dufva ert självklara val. Gör en långsiktig investering i er gemensamma framtid och boka en föreläsning med Maria Dufva idag.

Visa föreläsningar med Maria Dufva
Maria Dufva föreläsning

Om narkotika och andra droger

Känner du att det är svårt att navigera i frågorna kring narkotika och andra droger, oavsett om det gäller i skolmiljö eller på arbetsplatsen? Undrar du hur du kan göra denna kritiska information begriplig och relevant för såväl elever som anställda?

Maria Dufva är en framstående sakkunnig med unik erfarenhet av att hantera dessa komplexa frågor. Det som gör Marias föreläsningar unika är att hon har skräddarsytt dem för att passa olika målgrupper. Hon talar inte bara till skolelever och utbildningspersonal, utan hennes budskap är lika kraftfullt och relevant för företag och organisationer. Maria har förmågan att anpassa sin kommunikation så att den träffar rätt, oavsett publik.

Så, vad får du och din organisation eller skola ut av en föreläsning med Maria? 

 • En djupare förståelse av hur droger infiltrerar olika aspekter av samhället, inklusive digitala plattformar. 
 • Konkreta verktyg och insikter som individer i alla åldrar kan använda för att fatta kloka beslut och minimera riskerna. 
 • En förståelse för hur droger och kriminalitet är sammankopplade, vilket ger en tydligare bild av de bredare konsekvenserna för samhället och arbetsplatsen.

Efter en föreläsning med Maria kommer alla, från elever till chefer, att vara bättre förberedda och utrustade för att hantera dessa svåra men viktiga ämnen.

Maria Dufva föreläsning

Maria tar upp verkliga händelser, förövarnas knep och varför man ska anmäla

Maria Dufva utgår alltid från verkliga händelser och håller anpassade föreläsningar för kommuner, landsting, skolor, föräldrar, företag och organisationer där hon pratar och utbildar inom:

 • Barns och ungas liv på internet och i sociala medier
 • Barn och brott på nätet
 • Barn och trygghet online
 • Skärmtidens påverkan på vår fysiska och psykiska hälsa (om maten, kroppen, hjärnan, sömnen)
 • Nätmobbning och grooming
 • Källkritik och fakenews

Målet med Marias föreläsningar är att hindra att barn utsätts eller begår brott på nätet – så att livet blir just så härligt som det ska och kan vara.

Boka en inspirerande föreläsning med Maria Dufva här!

Maria Dufva Video

Digital bokrelease: Värsta Bästa Tonåren" med Maria Dufva & Frida Garell.

Här kan du köpa Värsta Bästa Tonåren för bara 159 kr!
Med kampanjkod VBT får du 30 kr rabatt på varje bok du köper på Bokus.com. Ange koden i kassan så dras rabatten automatiskt. Erbjudandet gäller t.o.m. 25 maj 2022.

Visa föreläsningar med Maria Dufva

Referenser

Föreläsningen var mycket uppskattad och föreläsaren var mycket skicklig även digitalt. Hon höll en föreläsning som livesändes inför en tom aula, men förmedlade en känsla av att det var en fysisk publik på ett mycket professionellt sätt.

chef utbildningssektor

Essunga kommun

Maria är en jättebra föreläsare! Betyg 5/5

Biträdande rektor

Internationella Engelska Skolan

Bra, trevlig, innehållsrik och framförd på ett synnerligen kompetent sätt!

Kenneth Olsson, Rektor

Grundskola

Mycket bra och kompetent föreläsare som fick med sig åhörarna! Betyg 5/5

Avdelningschef

Hedemora kommun

Förväntningarna helt och hållet uppfyllda och feedbacken från föräldrar var positiv.

Karin Tengnäs - Socialrådgivare

Halmstad Kommun
Skicka en icke-bindande förfrågan på Maria Dufva

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Maria Dufva