Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Johannes Gustavsson föreläsning - Internet och den digitala guldåldern

Johannes Gustavsson

Konsult, digital kommunikatör och influencer med spännande föreläsningar om den sociala generationen

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Johannes Gustavsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vad är egentligen en influencer? Hur är det att växa upp i dagens digitala och uppkopplade värld? Vad gör unga på nätet? Redan som 21-åring har Johannes Gustavsson mångårig erfarenhet av att jobba med digital kommunikation som konsult och föreläsare. En Johannes Gustavsson föreläsning hjälper er att hitta rätt i djungeln som är dagens sociala nätverk. Detta med hjälp av forskning, statistik och självklart egna personliga berättelser. Boka Johannes Gustavsson här hos Athenas! 

Nästan alla använder internet idag på ett eller annat sätt. För att hitta information, boka ett bord på sin favoritrestaurang eller hålla kontakt med vänner. Men klyftan mellan generationerna har aldrig varit större. En stor del av ungdomars liv händer idag på internet och sociala medier. Hur blev det såhär? 

Johannes Gustavsson har i flera år jobbat med digitala fenomen som konsult och föreläsare. Han är en av personerna bakom bland annat en av Sveriges första ungdomspoddar, en papperstidning om sociala medier och en rikstäckande influencerturné.

Tre anledningar att boka en Johannes Gustavsson föreläsning:

 • Var med och minska generations-glappet och lär dig om vad barn och ungdomar idag sysslar med på nätet!
 • På ett trovärdigt och inspirerande sätt lär Johannes er känna den sociala generationen
 • Ni kommer gå från föreläsningen med såväl nya insikter som förståelse för vad internet och sociala medier innebär idag

Johannes Gustavsson kan föreläsa om internet-trenden inte för att han ser på den utifrån – han är en del av den. Och kanske är det just tack vare detta som han kan delar med sig av förståelse och insikter på grund av sina egna upplevelser och erfarenheter.

Ta chansen att ta del av en föreläsning om den digitala guldåldern som vi lever i, och hur framtiden kan komma att te sig! Boka en Johannes Gustavsson föreläsning idag hos oss på Athenas.

Foto: Herman Caroan

Visa föreläsningar med Johannes Gustavsson

  Johannes Gustavsson föreläsning

  Den sociala generationen

  • Det har aldrig funnits fler sätt att vara sociala på. Vi lever i en digital guldålder, men glappet mellan de olika generationerna är större än någonsin. Hur hamnade vi här? Vad är en influencer? Hur ser framtiden ut – och varför vann Donald Trump presidentvalet på grund av Facebook? Den sociala generationen är en föreläsning om hur unga lever sina liv på nätet.
  • Johannes Gustavsson är 21 år och har redan mångårig erfarenhet av att jobba med digitala fenomen, som en av personerna bakom bland annat en av Sveriges första ungdomspoddar, en papperstidning om sociala medier och en rikstäckande influencerturné.
  • I den här föreläsningen får du lära känna den sociala generationen – med hjälp av Johannes egna berättelser i kombination med forskningsresultat, statistik och konkreta tips.

  Johannes Gustavsson föreläsning

  Källkritik, sökkritik och sökteknik

  • Att komma åt nyheter och information som är ”äkta” i dagens snabba flöde är viktigare men samtidigt svårare än någonsin. Hur gör man, och varför är det viktigt?
  • Hur avgör man vad som är fakta, förklaring eller personlig åsikt när vi söker information? Och vad innebär det att vara både källkritisk och sökkritisk idag?
  • Johannes Gustavsson delar med sig av tekniker och råd för att lyckas med konststycket att hitta rätt på nätet.

Referenser

”Johannes är ett underbarn på sociala medier. Det som skiljer honom från många andra i hans generation är att han både är en briljant utförare, och kan förklara sina hemligheter för andra.”

Martin Borgs, Miltton Labs

Miltton Labs

"Johannes är inte bara kunnig om trender inom sociala medier och generationen som vuxit upp med influencer som mesta kunskapskällan – han är själv del av trenderna. Trots, eller kanske tack vare, sin ringa ålder har han en djup inblick i både vad som försiggår på ytan, vad som ligger bakom och vad som sannolikt kommer runt nästa hörn. Ett seminarium med Johannes ger insikter och förståelse. Den nya sättet att leva påverkar oss alla. Det bevisar Johannes på ett trovärdigt och inspirerande sätt."

Anna Bostam, VD, The Fan Club

The Fan Club
Skicka en oförpliktande förfrågan på Johannes Gustavsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Johannes Gustavsson