Laddar innehåll ...

Johannes Gustavsson föreläsning - Internet och den digitala guldåldern

Johannes Gustavsson

Konsult, digital kommunikatör och influencer med spännande föreläsningar om den sociala generationen

Vad är egentligen en influencer? Hur är det att växa upp i dagens digitala och uppkopplade värld? Vad gör unga på nätet? Redan som 21-åring har Johannes Gustavsson mångårig erfarenhet av att jobba med digital kommunikation som konsult och föreläsare. En Johannes Gustavsson föreläsning hjälper er att hitta rätt i djungeln som är dagens sociala nätverk. Detta med hjälp av forskning, statistik och självklart egna personliga berättelser. Boka Johannes Gustavsson här hos Athenas! 

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Nästan alla använder internet idag på ett eller annat sätt. För att hitta information, boka ett bord på sin favoritrestaurang eller hålla kontakt med vänner. Men klyftan mellan generationerna har aldrig varit större. En stor del av ungdomars liv händer idag på internet och sociala medier. Hur blev det såhär? 

Johannes Gustavsson har i flera år jobbat med digitala fenomen som konsult och föreläsare. Han är en av personerna bakom bland annat en av Sveriges första ungdomspoddar, en papperstidning om sociala medier och en rikstäckande influencerturné.

Tre anledningar att boka en Johannes Gustavsson föreläsning:

 • Var med och minska generations-glappet och lär dig om vad barn och ungdomar idag sysslar med på nätet!
 • På ett trovärdigt och inspirerande sätt lär Johannes er känna den sociala generationen
 • Ni kommer gå från föreläsningen med såväl nya insikter som förståelse för vad internet och sociala medier innebär idag

Johannes Gustavsson kan föreläsa om internet-trenden inte för att han ser på den utifrån – han är en del av den. Och kanske är det just tack vare detta som han kan delar med sig av förståelse och insikter på grund av sina egna upplevelser och erfarenheter.

Ta chansen att ta del av en föreläsning om den digitala guldåldern som vi lever i, och hur framtiden kan komma att te sig! Boka en Johannes Gustavsson föreläsning idag hos oss på Athenas.

Foto: Herman Caroan

  Johannes Gustavsson föreläsning

  Den sociala generationen

  • Det har aldrig funnits fler sätt att vara sociala på. Vi lever i en digital guldålder, men glappet mellan de olika generationerna är större än någonsin. Hur hamnade vi här? Vad är en influencer? Hur ser framtiden ut – och varför vann Donald Trump presidentvalet på grund av Facebook? Den sociala generationen är en föreläsning om hur unga lever sina liv på nätet.
  • Johannes Gustavsson är 21 år och har redan mångårig erfarenhet av att jobba med digitala fenomen, som en av personerna bakom bland annat en av Sveriges första ungdomspoddar, en papperstidning om sociala medier och en rikstäckande influencerturné.
  • I den här föreläsningen får du lära känna den sociala generationen – med hjälp av Johannes egna berättelser i kombination med forskningsresultat, statistik och konkreta tips.
Kunder som har upplevt föreläsningar med Johannes Gustavsson

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden