Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06

Lyssna till en ledande röst inom digitaliseringen.

Ann Hellenius föreläsning - Digital strateg och CIO

Ann Hellenius

Fantastisk föreläsare med praktisk erfarenhet! “Årets CIO” 2017 av IDG och “European CIO of the year” 2016 av IT One.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Samtliga som deltog tyckte det var enormt inspirerande och relevant för oss i vårt arbete.Vi hade engagerade diskussioner efteråt och som resulterade en rad olika åtgärder och idéer som vi ska titta vidare på.

Noelle Moe - Riksgälden Visa alla referenser
Skicka en oförpliktande förfrågan på Ann Hellenius

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ann Hellenius har jobbat med digitalisering och ledarskap i 20 år och har framgångsrikt drivit Stockholms stads arbete för att skapa en smart stad. I dag är hon IT- och digitaliseringschef för Scandic och håller inspirerande föreläsningar om digitalisering, ledarskap, innovation och mångfald. Under en Ann Hellenius föreläsning får du ta del av innovativa digitala lösningar och inspiration till att bli en engagerande ledare. Boka henne här hos Athenas!

Därför ska du boka en föreläsning med Ann Hellenius:

 • Låt dig guidas in i digitaliserings värld med Ann Hellenius och lär dig allt om ledarskap, innovation och mångfald.
 • Få konkreta verktyg för att bli en engagerad ledare och lyckas med ett värderingsstyrt och hållbart ledarskap.
 • Få svar på frågor om vilka möjligheter digitaliseringen medför och vad som är viktigt att tänka på när det gäller säkerhet och integritet.

När andra beskriver Ann Hellenius dyker ofta ordet kongruens upp. Det hon tänker, säger och sedan faktiskt gör stämmer överens. Detta lyser även igenom i hennes inspirerande föreläsningar. Boka i dag och ta del av nytänkande kunskap förmedlat med kompetens, erfarenhet och genuint intresse!

Ann Hellenius har tidigare grundat och drivit ett eget konsultbolag och jobbat framgångsrikt som CIO för Stockholms stad. Under hennes ledning utsågs Stockholm till “Most innovative city of the year” 2016 och “Årets digitaliseringskommun” 2017. I dag sitter hon med som rådgivare i regeringens digitaliseringsråd, Röda korsets IT-advisory board och i styrelser i både privat och offentlig sektor; Volvofinans Bank, Lantmäteriet, Hallvarsson & Halvarsson och Tillväxtverket. Hon har jobbat som CIO i Bankgirot och där hon drev deras digitala transformation och idag är hon IT- och digitaliseringschef för Scandic.

“79 % av alla tvååringar använder internet i dag. Vad händer när dessa tvååringar en dag kommer ut i samhället?”

Världen ändras snabbt omkring oss. På vilket sätt ställer det krav på ledarskap? Vad är viktigt för att lyckas med ett värderingsstyrt hållbart ledarskap? Andra viktiga ämnen som kan tas upp i en Ann Hellenius föreläsning är förmågan att driva digital transformation, på vilket sätt mångfald är kritisk för innovation och hur företag och organisationer kan öka sin innovativa förmåga och utvecklas med hjälp av den tekniska utvecklingen. Vi får svar på frågor som: Hur minskar man gapen mellan den tekniska utvecklingen och företag och organisationers förmåga att använda ny teknik för utveckling? Vilka möjligheter ger digitaliseringen och vad är viktigt att tänka på när det gäller säkerhet och integritet?

För sitt passionerade arbete med digitalisering har Ann Hellenius blivit nominerad till “Årets chef” 2018 av tidningen Chef, utsetts till “Årets CIO” 2017 av IDG och “European CIO of the year” 2016 av IT One.

Boka en inspirerande Ann Hellenius föreläsning till ditt nästa event!

Visa föreläsningar med Ann Hellenius

  Ann Hellenius föreläsning

  Föreläsning

  Världen ändras snabbt omkring oss och Ann Hellenius har unik erfarenhet av att leda i förändring. På vilket sätt ställer förändring krav på ledarskap? Och vad är viktigt för att lyckas med ett värderingsstyrt hållbart ledarskap?

  Ann Hellenius föreläser också om förmågan att driva digital transformation, på vilket sätt mångfald är kritisk för innovation och hur företag och organisationer kan öka sin innovativa förmåga och utvecklas med hjälp av den tekniska utvecklingen.

  Ann Hellenius ger oss svar på frågor som: Hur minskar man gapen mellan den tekniska utvecklingen och företag och organisationers förmåga att använda ny teknik för utveckling? Vilka möjligheter ger digitaliseringen och vad är viktigt att tänka på när det gäller säkerhet och integritet?

  Ämnen:

  • Innovation
  • Digital transformation
  • Ledarskap
  • Mångfald som innovations- och konkurrensfaktor
  • Förändringsprocesser
  • Hållbara verksamheter: ekologiskt, ekonomiskt och socialt

Referenser

Ann var mycket professionell i sitt framförande. Hon fångade åhörarnas uppmärksamhet på ett naturligt sätt och pratade väldigt personligt till hela publiken. Innehållet i föreläsningen levde upp till förväntan och vi har fått mycket feedback från våra deltagare att Anns föreläsning var mycket uppskattad.

Linda Ivarsson

Blink Services

Proffsigt och personligt som gav värdefull information till en bred publik. Vi känner oss fyllda av energi och redo att jobba vidare med våra utmaningar.

Julia Karlsson

Sundsvalls kommun

Det var en helt fantastisk föreläsning, vilket jag också framfört till Ann personligen. Samtliga som deltog tyckte det var enormt inspirerande och relevant för oss i vårt arbete.Vi hade engagerade diskussioner efteråt och som resulterade en rad olika åtgärder och idéer som vi ska titta vidare på.

Noelle Moe

Riksgälden
Skicka en oförpliktande förfrågan på Ann Hellenius

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Ann Hellenius

5 av 5 stjärnor

Samtliga som deltog tyckte det var enormt inspirerande och relevant för oss i vårt arbete.Vi hade engagerade diskussioner efteråt och som resulterade en rad olika åtgärder och idéer som vi ska titta vidare på.

Noelle Moe - Riksgälden Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Ann Hellenius