Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Livet bakom framgången och fasaden

Sanna Bråding föreläsning

Sanna Bråding

En inspirerande föreläsning om känslornas kraft och vägen tillbaka från missbruk och självdestruktivt beteende.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Sanna Bråding

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Över en natt blev Sanna Bråding Tanja i “Tre Kronor” med hela svenska folket. Vi kunde se och höra henne i tv, radio, på teaterscener och som ledare för stora evenemang. Framgången var ett faktum, men allt var inte så fantastiskt som det kanske verkade. Bakom kulisserna kämpade Sanna Bråding för att överleva, och berättar nu i sin inspirerande föreläsning om vägen tillbaka. Boka en Sanna Bråding föreläsning här!

Sanna Bråding presterade alltid på topp, men det fanns en baksida – prestationsångest och känslan av att inte förtjäna framgången. För att fly från ångesten slutade Sanna Bråding att äta. Självsvält blev till alkoholmissbruk som blev till knarkande. En dag tog allting stopp. Sanna Bråding blev arresterad för narkotikabrott och kunde inte fly längre – hon måste helt enkelt börja ta tag i sitt liv igen. I dag tar en Sanna Bråding föreläsning avstamp i att visa ljuset i slutet av tunneln.

I dag har Sanna Bråding tagit kontrollen över sitt eget liv igen. Hon jobbar på tv och radio, designar smycken, har fått barn och driver en populär blogg om mammalivet. Hur kunde hon – en smart, talangfull, driven och framgångsrik människa – hamna så långt ner? I en Sanna Bråding föreläsning tar hon bland annat upp att hon har en väldigt känslig, inkännande och empatisk personlighet som uppfångar och tar på sig alla andras problem. I en hård värld blir det tungt att leva så. Lägg till hennes höga prestationskrav och grogrunden för ångesten var ett faktum.

Under en Sanna Bråding föreläsning visar hon att det inte är fel att vara känslig – det kan tvärtom vara något väldigt fint. Starka känslor kan bli en stark drivkraft som både kan dra uppåt eller neråt. Det gäller bara att veta hur man skall hantera alla känslor som bubblar inom en, och styra in dem på en konstruktiv väg i stället för en destruktiv.

Sanna Bråding föreläser också om problemet med att använda sex som ångestdämpning vid psykisk ohälsa, tillsammans med Caroline Engvall.

Sanna Bråding ger alltid 110 % under hennes framträdanden. Hon arbetar mycket professionellt och har axlat många tunga uppdrag med bravur. Boka en Sanna Bråding föreläsning där hon på ett lättsamt och inspirerande sätt berättar om vägen tillbaka!

Foto: Robert Eldrim

Visa föreläsningar med Sanna Bråding

    Sanna Bråding föreläsning

    Inspirationsföreläsning

    • För sju år sedan dömdes Sanna Bråding till fängelse för narkotikabrott. Det blev vändpunkten i hennes liv där hon tvingades se sanningen i vitögat.
    • Från och med hösten 2015 kan du höra hennes föreläsning om hur hon har tagit sig igenom långa perioder av ätstörningar, självskadebeteende och missbruk. Detta är en Sanna Bråding föreläsning som visar att det finns ett ljus i tunneln, och att allt sker av en anledning.

Referenser

Det var en mycket gripande och intressant föreläsning. Den var djup och gav verkligen en tankeställare, toppen!

Sofie Levin, Ordförande

Unga drogförebyggare
Skicka en icke-bindande förfrågan på Sanna Bråding

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Sanna Bråding