Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05

Livet bakom framgången och fasaden

Sanna Bråding (foto Robert Eldrim) - Skådespelare, programledare och konferencier

Sanna Bråding

En inspirerande föreläsning om känslornas kraft och vägen tillbaka från missbruk och självdestruktivt beteende.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Sanna Bråding

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Över en natt blev Sanna Bråding Tanja i “Tre Kronor” med hela svenska folket. Vi kunde se och höra henne i tv, radio, på teaterscener och som ledare för stora evenemang. Framgången var ett faktum, men allt var inte så fantastiskt som det kanske verkade. Bakom kulisserna kämpade Sanna Bråding för att överleva, och berättar nu i sin inspirerande föreläsning om vägen tillbaka.

Sanna Bråding presterade alltid på topp, men det fanns en baksida – prestationsångest och känslan av att inte förtjäna framgången. För att fly från ångesten slutade Sanna Bråding att äta. Självsvält blev till alkoholmissbruk som blev till knarkande. En dag tog allting stopp. Sanna Bråding blev arresterad för narkotikabrott och kunde inte fly längre – hon måste helt enkelt börja ta tag i sitt liv igen.

Sanna Bråding upptäcktes redan som 15-åring när hon fick rollen som Tanja i kultsåpan “Tre Kronor”. Efter det har framgångståget rullat på med flera olika roller, bland annat i “Skeppsholmen”, som kassörskan Kajsa i ICA:s reklamfilmer och som Tess i Lukas Moodyssons film “Ett hål mitt hjärta”. Hon har också varit programledare för Idol, Grammisgalan, Rockbjörnen och ett flertal radioprogram i P3. Bakom den perfekta fasaden var det i långa tider en helt annan verklighet fylld av självsvält, alkoholmissbruk och narkotika. Det fortsatte ända tills en dag när polisen knackade på och en lång väg tillbaka började.

I dag har Sanna Bråding tagit kontrollen över sitt eget liv igen. Hon jobbar på tv och radio, designar smycken, har fått barn och driver en populär blogg om mammalivet. Hur kunde hon – en smart, talangfull, driven och framgångsrik människa – hamna så långt ner? Sanna Bråding menar att hon har en väldigt känslig, inkännande och empatisk personlighet som uppfångar och tar på sig alla andras problem. I en hård värld blir det tungt att leva så. Lägg till hennes höga prestationskrav och grogrunden för ångesten var ett faktum.

Sanna Bråding vill visa att det inte är fel att vara känslig – det kan tvärtom vara något väldigt fint. Starka känslor kan bli en stark drivkraft som både kan dra uppåt eller neråt. Det gäller bara att veta hur man skall hantera alla känslor som bubblar inom en, och styra in dem på en konstruktiv väg i stället för en destruktiv.

Sanna Bråding ger alltid 110 % under hennes framträdanden. Hon arbetar mycket professionellt och har axlat många tunga uppdrag med bravur. Boka en föreläsning där hon på ett lättsamt och inspirerande sätt berättar om vägen tillbaka!

Foto: Robert Eldrim

Visa föreläsningar med Sanna Bråding

    Inspirationsföreläsning

    • För sju år sedan dömdes Sanna Bråding till fängelse för narkotikabrott. Det blev vändpunkten i hennes liv där hon tvingades se sanningen i vitögat.
    • Från och med hösten 2015 kan du höra hennes föreläsning om hur hon har tagit sig igenom långa perioder av ätstörningar, självskadebeteende och missbruk. Sanna Bråding visar att det finns ett ljus i tunneln, och att allt sker av en anledning.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Sanna Bråding

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Sanna Bråding