Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06

Internet, kommunikation och hur vi kommunicerar på sociala medier

Henrik Pallin föreläsning - Sociala medier och nätnärvaro

Henrik Pallin

Socionomen och kommunikationsrådgivaren med föreläsningar om nätvanor och hur vi kan förhålla oss till sociala medier.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Henrik Pallin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Samspelet mellan människor har förändrats drastiskt sedan internets genombrott. Henrik Pallin är socionom och kommunikationsrådgivare och har specialiserat sig i frågor som rör sociala medier och kommunikation. Hans föreläsningar vänder sig till ungdomar och skolor, ledningsgrupper och hockeylag. Med andra ord, han vänder sig till alla eftersom att alla idag kommunicerar på ett eller annat sätt via nätet. Boka en spännande och lärorik Henrik Pallin föreläsning idag hos oss på Athenas!

Kan man få sparken för ett inlägg på facebook? Hur ser ungas nätvanor ut och hur kan föräldrar hantera det? Dessa, och fler frågor, går en Henrik Pallin föreläsning på djupet med för att hjälpa till att skapa nya policys, uppmärksamma människor om internet och kommunikation samt hur vi själva kan ställa oss i frågor som rör sociala medier.

Henrik Pallin brinner för samspel mellan människor, ett samspel som idag formar nätet. Men med internets steg in i våra liv skapas en mängd nya frågor om hur vi ska bete oss och kommunicera online. En Henrik Pallin föreläsning hjälper företag, organisationer och skolor att orientera sig på nätet och han förklarar hur vi tillsammans kan skapa en trevligare och mer utvecklande nätnärvaro.

En Henrik Pallin föreläsning ger eran organisation, arbetsplats eller skola:

 • En roande och inspirerande föreläsning om internet och sociala medier
 • Förklaringar till vikten av att lära sig kommunicera på nätet på rätt sätt
 • Konkreta verktyg och råd som förbättrar er organisation, arbetsplats eller skola att jobba med internet- och sociala medier-frågor

Henrik Pallin är en mycket uppskattad föreläsare och 2015 utsågs han till ”Årets digitala personlighet” i Värmland för sitt arbete med ungdomar och nätet.

Boka en underhållande och viktig Henrik Pallin föreläsning idag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Henrik Pallin

  Henrik Pallin föreläsning

  Policy för sociala medier

  • Tillsammans med anställda och ledningsgrupp tar Henrik Pallin fram en policy för sociala medier som passar just er organisation.

  Henrik Pallin föreläsning

  Sociala medier kan störta regeringar, hur ska offentlig sektor klara trycket?

  • En Henrik Pallin föreläsning som går igenom hur man i skola/förskola hanterar den ryktesspridning och skvallerflora som lätt uppstår på nätet. Hur hanterar skolan ryktesspridning bland föräldrar? Hur påverkar det arbetsmiljön för utsatta lärare och förskolelärare?

  Henrik Pallin föreläsning

  Uthängning och negativ exponering i sociala medier

  • Att som missnöjd medborgare eller konsument skriva om sin upplevelse på nätet är enkelt, smidigt och slagkraftigt. Följderna och konsekvenserna av ett nätdrev kan bli förödande för verksamheten. Henrik Pallin diskuterar och förklarar hur vi kan kommunicera på nätet.

  Henrik Pallin föreläsning

  Sociala medier och karriären

  • Kan man få sparken för en status på Facebook? Tagna ur sitt sammanhang kan bilder och kommenterar på nätet få enorma konsekvenser för karriären. Hur påverkar nätet din framtida karriär och vad kan du göra för att skapa kontroll? Vad gör man om man i sitt arbete blir uthängd?

  Henrik Pallin föreläsning

  Skolan och ungdomar

  • En Henrik Pallin föreläsning som riktar sig till skolan och ungdomar. Ungdomars nätvanor, kommunikation och samspel online.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Henrik Pallin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Henrik Pallin