Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue
vanessa

Vanessa Leporati

Vanessa Leporati är försäljningsexpert vars föreläsningar och utbildningar hjälper individer och grupper att nå bättre resultat

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Vanessa Leporati

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

I över 30 år har Vanessa Leporati jobbat inom detaljhandeln som säljare, agent och företagsledare med hela Skandinavien som marknad. Idag tränar och coachar hon säljare, chefer och olika typer av team till ökad personlig insikt och förbättrade resultat. Ta fram din inre säljare, vässa din retorik och bli en riktig superledare. Boka en inspirerand Vanessa Leporati föreläsning hos oss på Athenas!

Vanessa har en dokumenterat stark förmåga att både se individers och gruppers utvecklingspotential och har kompetensen att kunna leda dem rätt i utvecklingsarbetet mot ännu bättre prestationer.

Du ska boka en Vanessa Leporati föreläsning när du/din verksamhet vill:

 • Ha en försäljningsexpert som guidar er till ett bättre resultat
 • Öka kunskapen kring att leda enskilda individer och grupper till högre självkännedom inom den offentliga och den privata sektorn
 • Skapa de bästa förutsättningarna till ett förbättrat teamarbete

Vanessa har med sin 30-åriga erfarenhet från detaljhandeln tränat och coachat säljare, chefer och olika typer av team till förbättrade resultat och ökad personlig insikt. Hon är en föreläsare och utbildare som har en stor förmåga att se individers och gruppers utvecklingspotential – och leda dem rätt i utvecklingsarbetet för framgångsrika prestationer.

Vanessa Leporati är entreprenör, föreläsare, säljtränare, utbildare och Insights Discovery konsult. Vanessa brinner för kundmötet. Hon jobbade i många år som säljare i butik och gick sedan vidare till att driva en egen agentur i 15 år med flera internationella varumärken och hela Skandinavien som marknad. Vanessa är en av initiativtagarna till affärsmötesplatsen Stockholm Fashion District. Hon är ordförande i Stockholm Fashion District och vice ordförande i handelsorganisationen Trade Partners Sweden.

Vanessa utbildar, föreläser och håller workshops kring försäljning, teamsamarbete och ledarskap. Kundbemötande, och att leda enskilda och grupper till högre självkännedom är hennes styrka och hon är anlitad både inom den offentliga och den privata sektorn.

Några av de kunder Vanessa har jobbat med är: Cervera, Wavin, Akademibokhandeln, Mitt Vatten Sundsvall, Tenstas Stadsdelsförvaltning, Volvo Car Group, NK, Filippa K, Grand Hotel, Sundsvalls kommun, Västerviks Sjukhus, Göteborg & Co, Marbodal mfl

Vanessa Leporati kan plocka fram det där lilla extra inom dig – det som får dig att prestera på topp, om och om igen! Boka en Vanessa Leporati föreläsning här!

 

Foto: Peter Knutson

Visa föreläsningar med Vanessa Leporati

  Vanessa Leporati föreläsning

  Föreläsningar med Vanessa Leporati

  • Observationer i butik med efterföljande personlig coachning
  • Guldlägeutbildning för detaljhandeln
  • Utbildningar, föreläsningar och workshops kring försäljning, säljcoachning, teamarbete och Insights Discovery
  • Personlig feedback av Insights Discovery personprofil
  • Team och samarbete

Referenser

Vill bara återkoppla kring ditt föredrag då vi nu har fått feedback på vår utvärdering. Av en skala på 1-5 fick innehållet övervägande 4-5:or. Intressant, inspirerande, blandning av fakta och igenkännande, roligt med färgerna, inspirerande föreläsare m.m. var en del av synpunkterna. Med andra ord fick du och din föreläsning toppbetyg☺

Lena

Personal/HR-chef Wallenstam AB

Stort tack för utbildningsdagen i tisdags. Du gjorde det SÅ bra! Alla kollegor jag pratade med var av samma åsikt.För mig personligen är det fantastiskt inspirerande att se hur du som gul på ett så skickligt sätt behåller din ursprungsfärg men ändå styr den med hjälp av de andra färgerna. Det triggar mig att själv träna mig att kontrollera min gula sida.

Elisabeth Thörn

Turistbyrån Göteborg & Co

Tusen tack för din energi och inspiration! Så kul, alla har varit mycket positiva och glada för att de fick med sig både tankar och funderingar om sig själv och hur man kan agera. Jätteviktigt tror jag, att de fick en egen stund och att du så bra gav dem det "cred" de så väl förtjänar- TACK! Ha en riktigt go helg, så hörs vi!

Ann Smith

Gudrun Sjödén

Tusen tack för igår - jag tycker det blev sååå bra!! Flera har hört av sig och tyckte också det var inspirerande och lärorikt o med handfasta tips. Jag är imponerad av dig - din lyhördhet och intelligens, retorik och presentationer - så nu har du en beundrare i Gbg.

Annelie Karlsson

Göteborg & Co

Våra dagar var strålande med hög nivå på utvecklingsarbetet. Ditt föredrag satte bra prägel på diskussionerna. Jag deltog i flera separata arbetsgrupper under dagarna som följde och benämningen ”kundorienterad” dök för första gången upp vid ett flertal tillfällen. (Det har aldrig haft en plats i diskussionerna tidigare). Lyckat! Återkopplingen på ditt föredrag från medarbetarna var att de var mycket nöjda – de fyra färgerna satte särskild prägel på middagens bordsprat. Jättebra utfall. Tusen tack till dig och lycka till i ditt fortsatta arbete

Sylvia Gutierrez

Studiefrämjandet Mitt
Skicka en oförpliktande förfrågan på Vanessa Leporati

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Vanessa Leporati