Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Uppskattad föreläsare och en av Sveriges mest framgångsrika dirigenter

Kristofer Wåhlander föreläsning

Kristofer Wåhlander

Kristofer Wåhlander översätter inspirerande kunskaper och lärdomar från att vara dirigent till att leda en arbetsgrupp.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Kristofer Wåhlander

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kristofer Wåhlander är en av Sveriges mest framgångsrika dirigenter och en mycket uppskattad föreläsare. Som dirigent är han van att leda med hela handen - ja med bägge till och med. Men enligt honom är hemligheten bakom en succé känsla. En förmåga att väcka känslor som får alla att dra åt samma håll och spela i samma takt. Oavsett om du leder en symfoniorkester, ett företag eller en arbetsgrupp gäller samma framgångsfaktorer. Boka en inspirerande Kristofer Wåhlander föreläsning!

Varje grupp av människor innehåller flera olika erfarenheter, åsikter, känslor och idéer. Kristofer Wåhlander delar med sig av sina yrkeshemligheter för att få mångfaldiga grupper att spela i harmoni och prestera på topp när det verkligen gäller.

Kristofer Wåhlander är framgångsrik dirigent och brinner för samhällsfrågor och har dirigerat flera välgörenhetskonserter. Hans tuffaste uppdrag hittills var att dirigera St. Petersburgs filharmoniker under en minneskonsert tillägnad offren i terrormassakern på en skola i Beslan 2004, där över 300 människor miste livet.

Efter flera år i Ryssland är Kristofer Wåhlander tillbaka i Sverige, där han leder Lundalands filharmoniska orkester. Han strävar efter att sprida klassisk musik till “vanligt folk”, och det är inte ovanligt att det numera sätts upp symfonier på loger och i lador över hela Sverige.

Kristofer Wåhlander är även en mycket uppskattad mental coach och inspiratör, som 2010 nominerades till Stora talarpriset. Med sin energiska talarstil och en stor dos humor har han blivit en efterfrågad talare på företag, events och konferenser.

Boka en inspirerande Kristofer Wåhlander föreläsning här! Han föreläser på svenska, engelska och ryska.

Foto: Nicklas Rudfell (nicklas.se)

Visa föreläsningar med Kristofer Wåhlander

  Kristofer Wåhlander föreläsning

  Världspremiär varje gång!

  Vill du och dina gäster skapa något unikt som aldrig någonsin har framförts förr?

  Kristofer Wåhlander är en av Sveriges mest framgångsrika dirigenter och ledarskapsexperter och när han är igång förvandlas alla deltagare till en stor orkester som skapar världspremiär av nyskriven musik. Varje tillfälle är unikt och tar tillvara på det unika i just det sammanhanget, den staden eller det företaget.

  Genom detta inslag får ni uppleva och förvärva ovärderliga erfarenheter i såväl, kreativitet, samspel som ledarskap.

  Alla deltagare är med och skapar ett stort musikaliskt verk. Med musikinstrument som delas ut till deltagarna samt med ljud som alla är med och skapar byggs ett helt unikt musikstycke upp. Musiken är ny för varje gång så ni kan vara säkra på att ingen vare sig hört eller framfört verket tidigare. Det är världspremiär varje gång!

  Kristofer Wåhlander föreläsning

  Ledarskap

  • Få leder så direkt som en dirigent. Men taktpinnen har inget ljud, så även som dirigent måste man infinna sig i att endast indirekt skapa resultat. Att få sina medarbetare att alltid göra sitt bästa och att få alla att dra mot samma mål är något som Kristofer Wåhlander jobbar med till vardags.
  • Med smarta tips och övningar du kan ha nytta av i din vardag visar denna Kristofer Wåhlander föreläsning hur du får hundratals medarbetare att göra sitt jobb med glädje.

  Kristofer Wåhlander föreläsning

  Prestationer

  • Vi vet hur man tränar kroppen och många gör det regelbundet. Men hur ofta tränar vi sinnet? Hur hjälper man sig själv och sina medarbetare att bättre klara av stress, hantera pressade situationer och prestera när det verkligen gäller?
  • I denna Kristofer Wåhlander föreläsning berättar han mer om hur vi kan skapa bestående förändringar i vårt eget och i andras medvetande och plocka fram det där lilla extra när det behövs som mest.

  Kristofer Wåhlander föreläsning

  Samspel

  • En symfoniorkester, liksom andra verksamheter, består av människor med egna känslor, åsikter och idéer. Spelar de i otakt eller hamnar på känslomässig kollisionskurs kan hela projektet haverera.
  • Hur får man en mångfaldig skara av människor att lyfta varandra och jobba mot samma mål? Hur hittar man sin egen roll i ett större samarbete? Kristofer Wåhlander delar med sig av sina yrkeshemligheter.
Kristofer Wåhlander föreläsning

Samspel - Ett äventyr i kreativitet, interaktion och medarbetarskap

Kristofer Wåhlander föreläsning

Föreläsning med Kristofer Wåhlander

Visa föreläsningar med Kristofer Wåhlander
Skicka en icke-bindande förfrågan på Kristofer Wåhlander

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Kristofer Wåhlander