Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Hur du skapar ett hälsosammare arbetsliv!

Foto John Hagby_Björn Rudman_Föreläsare_Athenas

Björn Rudman

Förbättra teamets hälsa och produktivitet med Björn Rudmans interaktiva och insiktsfulla föreläsningar.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Björn föreläste för hemtjänstens 350 medarbetare under hösten 2022. Björn höll åtta mycket uppskattade föreläsningar om hälsa och fysiskt- och psykiskt välmående. Innehållet var väldig lätt att ta till sig och välanpassat till deltagarna

Andreas Liedholm, Enhetschef – Sektor Vård och Omsorg, Skövde Kommun Visa alla referenser

Därför ska du boka Björn Rudman

 • Genom Björns föreläsning får du konkreta verktyg för att effektivt minska stressnivåerna och öka det allmänna välbefinnandet inom ditt team.
 • Björn Rudman erbjuder praktiska och direkt tillämpbara strategier för att skapa en mer hälsosam och produktiv arbetsmiljö.
 • Med Björns djupa insikter om hälsa och personligt ansvar får ditt team verktygen för att bygga en starkare, mer resilient organisation.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Björn Rudman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Björn Rudman står ut som en karismatisk och inspirerande föreläsare med en djupgående expertis inom träning, kost, hälsa, smärtlindring och stresshantering. Sedan han inledde sin karriär 2004 och grundade sitt eget företag 2012, har Björn ägnat sig åt att dela med sig av sin omfattande kunskap. Från och med 2013 har han blivit en ledande röst inom hälsa och välbefinnande, känt för sin förmåga att göra komplexa ämnen lättförståeliga och engagerande.

Därför ska du boka Björn Rudman

 • Genom Björns föreläsning får du konkreta verktyg för att effektivt minska stressnivåerna och öka det allmänna välbefinnandet inom ditt team.
 • Björn Rudman erbjuder praktiska och direkt tillämpbara strategier för att skapa en mer hälsosam och produktiv arbetsmiljö.
 • Med Björns djupa insikter om hälsa och personligt ansvar får ditt team verktygen för att bygga en starkare, mer resilient organisation.

Tänk dig en vanlig arbetsdag där stressnivåerna är höga och energin låg. Detta är en verklighet många organisationer står inför idag. Föreläsare Björn Rudman har specialiserat sig på att vända dessa utmaningar till möjligheter genom sina inspirerande föreläsningar. Med en djup förståelse för vikten av hälsa, välbefinnande och effektiv stresshantering, erbjuder en Björn Rudman föreläsning konkreta verktyg och strategier som direkt kan appliceras i både det professionella och personliga livet.

Kanske har du redan lyssnat på hans uppskattade podd ”Stress och Utmattning”, nu har du en unik chans att träffa honom live och lära dig mer om hur er organisation kan skapa en hållbar vardag där energi finns kvar även efter arbetsdagens slut. Hans bok 2020, som är en självhjälpsbok mot smärta, ”Boken om Ont”, har även den mottagit stora lovord.

Björn Rudman är känd för sitt engagerande sätt att kommunicera och sin förmåga att göra komplexa ämnen lättförståeliga. Genom att boka Björn Rudman till ditt event får din organisation inte bara en föreläsning, utan en upplevelse som motiverar, utbildar och inspirerar varje deltagare till positiv förändring. Hans interaktiva föreläsningar är skräddarsydda för att möta just dina behov och mål, vilket gör varje Björn Rudman bokning till en värdefull investering i ditt teams framtid.

Att boka Björn Rudman till ditt event är att välja en föreläsare som verkligen förstår hur man skapar en hållbar förändring inom organisationer. Med års erfarenhet av att hjälpa människor att hantera stress och smärta, har Björn utvecklat unika insikter och metoder som har gjort honom till en eftertraktad talare inom både näringsliv och offentlig sektor. Hans föreläsningar lämnar publiken inte bara med nya kunskaper utan också med en förnyad energi att ta sig an vardagens utmaningar på ett mer hälsosamt och produktivt sätt.

Visa föreläsningar med Björn Rudman
Björn Rudman föreläsning

Energi kvar EFTER jobbet

Märker du att dina medarbetare ofta känner sig utmattade efter arbetsdagens slut? Björn Rudmans föreläsning ”Energi kvar EFTER jobbet” är skräddarsydd för att möta just detta utmanande problem.

 • Första delen ger en solid grund i teorin om stress och dess påverkan på både kropp och sinne.
 • I den andra delen introduceras effektiva återhämtningsmetoder och tekniker för att minska negativt tänkande.
 • Varje deltagare får med sig ett återhämtningsprotokoll, redo att implementeras för omedelbar effekt.

Med Björn Rudmans expertis och praktiska råd, kan ditt team inte bara förstå sina energimönster bättre utan också aktivt förbättra dem. Ge dina anställda verktygen de behöver för att känna sig energiska och motiverade, även efter jobbet.

Björn Rudman föreläsning

Effektiv mental och fysisk stresshantering

Ser du att stress och relaterade fysiska besvär som spänningshuvudvärk och ryggproblem blir allt vanligare bland dina medarbetare? Björn Rudmans föreläsning ”Effektiv mental och fysisk stresshantering” kan vara svaret.

 • Lär er om stressens effekter och varför återhämtning är nyckeln till ett sundare liv.
 • Björn delar med sig av konkreta övningar för smärtlindring och metoder för att minska stress.
 • Alla deltagare får tillgång till en spellista med övningar, tillgänglig via YouTube eller en utbildningsplattform, för långsiktigt stöd.

Med denna föreläsning investerar du i ditt teams hälsa och välbefinnande. Björn Rudman ger inte bara värdefulla insikter och verktyg för att hantera stress och fysisk smärta, utan erbjuder också en väg mot ett mer balanserat arbetsliv för dina anställda.

Björn Rudman föreläsning

Kvinnlig ADHD, hantering, mediciner och föräldraskap

Har du eller någon du känner svårigheter med att hantera utmaningarna som kvinnlig ADHD innebär, särskilt när det kommer till behandling, medicinering och föräldraskap? Björn Rudmans föreläsning erbjuder inte bara värdefulla insikter i ADHD:s komplexitet utan också konkreta strategier för att effektivt hantera vardagen.

 • Björn belyser skillnaderna i ADHD-symtom mellan kvinnor och män och ger en solid bakgrundsförklaring.
 • Upptäck hur du kan förbättra din egen hälsa och familjelivet genom anpassade strategier och tekniker.
 • Få tillgång till praktiska råd för att navigera i föräldraskapet med ADHD, inklusive medicinhantering och stöd till dina barn.

Björn Rudmans föreläsning är en ovärderlig resurs för alla som direkt eller indirekt påverkas av kvinnlig ADHD. Ta steget mot ett mer hanterbart liv genom att utrusta dig med kunskap och verktyg för att blomstra trots de utmaningar ADHD medför.

Referenser

Björn Rudman är en erfaren föredragshållare med specialistkompetens inom stresshantering och psykisk ohälsa. Hans förmåga att engagera och inspirera deltagare under våra inspirationsdagar om stresshantering inom de gröna näringarna var imponerande. Vi hade nöjet att ha honom med vid tre tillfällen, där vi hade ett bra deltagarantal och stor andel manliga deltagare som kunde känna igen sig mycket i det vi pratade om. Det var roligt att se att även de som kanske ibland kan vara svåra att nå i dessa frågor lyssnade och tog till sig av Björns budskap. Med en unik kombination av terapimetoder och personliga erfarenheter erbjöd Björn konkreta verktyg för att identifiera och hantera stress, samt främja återhämtning. Hans fokus på lösningar och förebyggande arbete var särskilt värdefullt, och han skapade en trygg atmosfär där deltagarna kände sig välkomna att dela sina erfarenheter. Björn Rudman är en utmärkt föreläsare som jag starkt rekommenderar för alla som söker kunskap och vägledning inom stresshantering och psykisk ohälsa.

Agnes Falkenberg Brolin, Verksamhetsledare framgångsrikt företagande

Agroväst Livsmedel AB

Jag har haft nöjet att få boka in föreläsning med Björn vid två tillfällen 2022/2023. Dels för en grupp chefer och delprojektledare i organisation Production på Saab Surveillance dels för hela Project & Planning på samma företag. Björn har en förmåga att prata rakt in i hjärtat på alla, oavsett position eller arbetsuppgift. Hans syfte och mening går djupare än en titel, det talar till oss som människor. Han använder verktyg och liknelser som alla kan relatera till och ett språk som värmer. Han är genuin och använder en kunskap som mynnar ur år av erfarenhet och utbildning. Björn gör skillnad. Vi pratar fortfarande ofta om hur många skedar som finns kvar efter en tuff dag på jobbet.

Karin E

SAAB Surveillance

Vi har haft förmånen på göteborg Energi AB/ Vision Avd 283 Att ha fått 2 st föreläsningar av Björn ang temat stress och hållbart arbetsliv/fritid ca 45 min och lite tid för frågor och svar efter. Samt goda råd och medskickat upplägg för att få bra med verktyg i verktygslådan för att kunna arbeta med det i sitt privata liv. Björns framförande upplevdes som väldigt inspirerande och spännande då det berör på individnivå. Skulle varmt rekommendera hans föreläsningar. Och även ta in honom igen hos oss på Vision.

Ulf Berndtsson, Ordförande Avd 283, Vision

Göteborg Energi AB

Föreläsaren beskrev på ett målande sätt som gjorde det enkelt för alla att relatera till innehållet. Det uppskattades att det blandades in humor i en föreläsning med ett så tungt ämne. Överlag en väldigt bra föreläsning!

Elin Svensson, Social samordnare

AF Bostäder
Skicka en icke-bindande förfrågan på Björn Rudman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Björn Rudman
Björn Rudman

5 av 5 stjärnor

Björn föreläste för hemtjänstens 350 medarbetare under hösten 2022. Björn höll åtta mycket uppskattade föreläsningar om hälsa och fysiskt- och psykiskt välmående. Innehållet var väldig lätt att ta till sig och välanpassat till deltagarna

Andreas Liedholm, Enhetschef – Sektor Vård och Omsorg, Skövde Kommun Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Björn Rudman