Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Verktyg för att skruva ned tempot i en värld som bara går fortare

Trine Grönlund föreläsning

Trine Grönlund

För att ta riktigt kloka och medvetna beslut krävs det att vi stannar upp. Låt "Go slow"-inspiratören visa dig!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Trine var moderator, inom ett ämne hon har stor kunskap om.

Katja Tauberman, kommunikationsstrateg - Region Skåne Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Trine Grönlund

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

I en värld som snurrar allt snabbare dras allt fler av oss med i ett högre tempo. Ett tempo som kan kväva lusten, kreativiteten, tömma oss på energi och hindra oss från att gå i djupet med både arbetsuppgifter, beslut och relationer. Trine Grönlund har ägnat många år av sitt liv åt att hitta de verktyg som hjälper oss att skruva ner på tempot - utan att tappa farten. Ta del av en inspirerande föreläsning och hitta takten som får just dig att både må och prestera som bäst!

Populära koncept som Slow Food, Slow Travel, Slow Design, Slow Companies och Norges dundersuccé med Slow TV skvallrar om att många människor i dag längtar efter att få skruva ner tempot. Trine Grönlund berättar mer om ett av tidens hetaste koncept och visar hur du och dina medarbetare – paradoxalt nog – kan öka effektiviteten, produktiviteten, hållbarheten och kvaliteten genom att helt enkelt ta det lite lugnare.

Trine Grönlund är en passionerad, högpresterande världsmedborgare som har bott och jobbat i bl.a. Berlin, Paris, London och New York. Efter avslutade studier bodde hon 12 år i New York där hon jobbade som chef inom IT- och reklambranschen. Under de senaste 15 åren har hon rest jorden runt för att hitta förhållningssätt och verktyg som hjälper oss att både må och prestera på topp utifrån våra egna förutsättningar.

“Min vision är att inspirera och uppmuntra högpresterande individer till att stanna upp i den snabba vardagen, iaktta, få med sig själva och sedan ta riktigt kloka och medvetna beslut.”

I dag involverar SLOW-rörelsen miljontals människor världen över. Krögare som gör uppror mot snabbmaten och satsar på vällagad mat med bra råvaror, designers som slutar mata ut onödiga prylar på marknaden och i stället skapar produkter vi verkligen behöver, och företag som satsar på välmående, kvalitet och hållbarhet; “Slow Companies – companies that take their time to be fast”.

Därför ska du boka Trine Grönlunds föreläsning

 • Ta del av konkreta tips till hur du med små justeringar kan öva upp ditt fokus, hitta det tempo där just du presterar bäst och skapa en hållbar, produktiv arbetsmiljö.
 • Trine Grönlund har rest jorden runt för att hitta förhållningssätt och verktyg som hjälper oss att både må och prestera på topp utifrån våra egna förutsättningar.
 • Trine Grönlund delar med sig av ett av samtidens hetaste koncept.
Visa föreläsningar med Trine Grönlund

  Sänk tempot utan att tappa farten

  • I en studie från Deloitte Global Human Capital Trends, gjord på 2500 företag i 90 olika länder, kunde man konstatera att 2/3 av alla anställda i dag känner sig överväldigade, alltså att bägaren känns full redan innan vi ens kommit till jobbet. Detta leder till att det enligt samma studie bara är 13 % av medarbetarna som riktigt hinner eller orkar engagera sig på djupet i sitt arbete.
  • I en tid då allting ska gå snabbare kontrar Trine Grönlund med en ny, otippad väg till ökad innovationskraft, produktivitet och välmående. Hon bjuder på en intressant, EQ-baserad föreläsning där hon uppmanar oss alla att stanna upp, ladda om, kliva ur “tidsofferrollen” och fylla på med fokus, återhämtning och reflektion under den snabba arbetsdagen. Konkreta tips varvas med ny forskning, beskrivande cases, reflektion och energipåfyllning.
  • Ur innehållet:
   – Intro till SLOW-konceptet – grundtanken, effekten och nyttan.
   – Den digitala utvecklingens effekter – ett paradigmskifte.
   – Konsekvenserna av det snabba livet – fakta, forskning och statistik.
   – Motreaktioner – inspirerande trendspaning från hela världen där individer och företag nu börjar ifrågasätta det “snabba” och hitta nya vägar till innovation, produktivitet och välbefinnande.
   – Vägen fram – 5 EQ-baserade grundverktyg.

Referenser

Trine var moderator, inom ett ämne hon har stor kunskap om.

Katja Tauberman, kommunikationsstrateg

Region Skåne
Skicka en icke-bindande förfrågan på Trine Grönlund

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Trine Grönlund
Trine Grönlund

5 av 5 stjärnor

Trine var moderator, inom ett ämne hon har stor kunskap om.

Katja Tauberman, kommunikationsstrateg - Region Skåne Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Trine Grönlund