Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Hur man bygger en verksamhet som kan blomstra i vår globaliserade värld

Fredrik Härén föreläsning

Fredrik Härén

Idémakaren och den global tänkaren Fredrik Härén föreläser om affärsverksamhet och innovation ur ett globalt perspektiv.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Fredrik Härén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fredrik Härén har föreläst i över 60 länder på 6 kontinenter, vilket gör honom till en av världens mest globala talare. Att tala inför en grupp med internationella deltagare kräver en helt speciell sorts förmåga för att kunna fånga intresse, underhålla och få fram ett budskap. Denna förmåga har Fredrik Härén utvecklat under sina över 20 år i branschen och kan visa dig hur man gör. Boka en inspirerande Fredrik Härén föreläsning här!

Verksamheter som vill överleva i framtiden behöver global kompetens. I över två decennier har Fredrik Härén inspirerat människor världen över inom ämnen som idéer, kreativitet och globalt mindset. Med tydliga exempel och konkreta metoder visar en Fredrik Härén föreläsning hur du bygger en verksamhet som kan blomstra i vår globaliserade värld.

Fredrik Härén, utbildad vid Växjö universitet och CMSU i USA, har tillbringat många år i Asien och bor numera både i Singapore och i Stockholm. Åren utomlands har gett honom perspektiv på hur idéer och kreativitet tar sig uttryck i olika samhällen. Under en Fredrik Härén föreläsning talar han ofta varmt om det driv och den kreativa anda som finns i många affärsverksamheter i t.ex. Asien – och icke desto mindre den ödmjukhet inför och vilja att lära sig om andra länders affärsverksamheter som är mycket mer framträdande i det asiatiska än i det västerländska affärsklimatet.

Förutom att föreläsa om affärsverksamhet, innovation och kreativitet ur ett globalt perspektiv har Fredrik Härén skrivit flera böcker om dessa ämnen. “Idébok” var inkluderad i “the 100 best business books of all time” och hans senaste bok “One World. One Company.” handlar om hur man bygger ett genuint, verkligt globalt företag. Fredrik Härén är sveriges enda CSP (Certified Speaking Professional), av ca 1000 i hela världen, och en av endast 30 “Global CSP” globalt.

Boka en inspirerande Fredrik Härén föreläsning och ta steget ut i världen!

Vill du veta mer om Fredrik Härén och hans föreläsningar? Läs vår exklusiva intervju här!

Visa föreläsningar med Fredrik Härén

  Fredrik Härén föreläsning

  En värld i ständig förändring

  • I en värld som förändras i en rasande takt tappar traditionell kunskap snabbt sitt värde. Samtidigt står vi inför en explosion av nya idéer. Detta gör att det blir ännu viktigare att kunna absorbera andras goda idéer, själv komma på – och förverkliga – sina idéer. Men hur gör man?
  • Fredrik Härén har under tre år intervjuat över 200 personer i 20 olika länder, allt från Kina och Sydkorea till Turkiet och Sydafrika, om den här förändringen och vad vi behöver göra för att klara av den.
  • Det här är en Fredrik Härén föreläsning som tar upp frågor som:
   – Vad kommer den här snabba förändringen att leda till?
   – Vilka utmaningar står dagens organisationer inför när det gäller att anpassa sig till förändringar?
   – Vad kan vi lära oss av de människor som är bäst på att anpassa sig till förändringar?
   – Vilka är fördelarna med att bo i ett U-land när det gäller att anpassa sig till dessa förändringar och vad kan I-länder lära sig av detta?

  Fredrik Härén föreläsning

  Omvandla goda idéer till vinnande verksamheter

  • Kreativitet handlar om mer än bara skapande – det handlar även om att kunna omvandla det du skapar till en framgångsrik och hållbar affärsmodell. I den här föreläsningen visar Fredrik Härén hur du går från att bara ha goda idéer till att verkligen omvandla dem till konkreta framgångar.
  • Fredrik Härén talar inte bara om kreativitet i sina böcker och sina föreläsningar – han använder sig själv av de tekniker han talar om. Som exempel kan nämnas hans “Idébok” som har sålt i över 40 länder och översatts till nio olika språk. Bara här i Sverige har boken sålt i över 150 000 exemplar. För att en bok i den kategorin ska klassas som bästsäljare krävs 5 000 exemplar.
  • Boka en inspirerande Fredrik Härén föreläsning och lär dig innovativa metoder för kreativitet, produktion, marknadsföring och att sälja in en idé av en person som själv har gjort det med framgång.

  Fredrik Härén föreläsning

  Serviceindustrin – Vår tids mest kreativa industri?

  • Bra kundservice handlar om att ge kunderna det de vill ha, men FANTASTISK kundservice går ännu längre. Då handlar det om att kunna leverera något annat än det som förväntas, något som kunden först efteråt inser att var något hen verkligen ville ha. Fantastisk kundservice handlar om att vara kreativ – gärna på beställning och helst här och nu.
  • Med inspirerande anekdoter, träffsäkra exempel och effektiva metoder från några av världens mest kundinriktade industrier visar Fredrik Härén hur du kan göra mer än det som förväntas. Du får en insikt i de ödesdigra konsekvenser kreativitetsbrist kan medföra och ta del av konkreta tips på hur du kan öka kreativiteten hos både dig själv och andra för att leverera fantastisk kundservice.
  • Målgrupp: alla som jobbar i serviceindustrin

  Fredrik Härén föreläsning

  En värld. Ett företag.

  • Aldrig förr har det varit lika viktigt att verkligen förstå vad det innebär att ha ett så kallat “globalt mindset”. Lyckligtvis är Fredrik Härén expert på just detta och kan berätta allt du behöver veta och lite till.
  • I den här föreläsningen får du höra mer om de olika aspekterna av att tänka globalt, innovera globalt, ta till sig nya idéer och implementera dem i sin egen verksamhet. Fredrik Härén har jobbat i över 60 länder och har en lång erfarenhet av att studera mekanismerna bakom ett globalt mindset. Målet med föreläsningen är att du ska få upp ögonen för alla de möjligheter som följer med ett öppet sinne, både för sig som individ och för företaget som helhet.

Referenser

On behalf of the whole team and sharing also the feedback received from the audience, A BIG THANK YOU for a great, inspiring and full of messages and food for thought speech! Both the content and the delivery were simply amazing and we have all been impressed by your ability to talk about complex matters in a very simple and easy for everyone to understand and be inspired way.

Dimitris Timotheou

P&G

Thank you for a fantastic experience. Best presentation ever! Loved it how you share and make it personal.

Jesper Svenningsen, Executive Director

NordCham

Fredrik Harén is an outstanding speaker. We have actually used him at two (!) Kreston World Conferences. We normally never bring back a keynote speaker to the same group, but with Fredrik Harén we made an exception — he was that good. Book him, your members will be amazed.

Jon Lisby, Global CEO

Kreston
Skicka en icke-bindande förfrågan på Fredrik Härén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Fredrik Härén