Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Så klarar du av att prestera på högsta nivå utan att bli utbränd

Emanuel Nilsson

Emanuel Nilsson

Emanuel Nilsson delar med sig av sina lärdomar från sin egen utbrändhet. Han ger dig nycklarna till hur du ska balansera höga prestationskrav med ett harmoniskt liv.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Emanuel Nilssons föreläsning

 • Hitta rätt balans mellan prestation och återhämtning.
 • Lär dig om låtsasstress, sund egoism och att göra rätt prioriteringar.
 • Få konkreta tips på hur du undviker att gå över gränsen till utbrändhet.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Emanuel Nilsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Emanuel Nilsson har gått från att vara utbränd till att bli en populär och inspirerande föreläsare. När han tidigt i livet startade eget företag jobbade han hårt utan tillräcklig återhämtning, vilket ledde till hälsoproblem och utbrändhet. För att komma tillbaka och undvika att hamna i samma läge gick han till grunden med orsakerna och lärde sig hur han skulle ändra sitt liv. Erfarenheten ledde så småningom till att han ville dela med sig av hur han gjort för att hjälpa andra att inte hamna i samma situation.

Därför ska du boka Emanuel Nilssons föreläsning

 • Hitta rätt balans mellan prestation och återhämtning.
 • Lär dig om låtsasstress, sund egoism och att göra rätt prioriteringar.
 • Få konkreta tips på hur du undviker att gå över gränsen till utbrändhet.

I sina föreläsningar delar Emanuel med sig av sin egen historia om hur bland annat bristande återhämtning ledde till en hälsokrasch. Han knyter ihop sina egna erfarenheter och förklarar hur han hade kunnat göra annorlunda och därmed förhindrat utbrändheten. Idag arbetar han som professionell föreläsare samtidigt som han bedriver företag i bland annat Tanzania.

Du får lära dig om vad låtsasstress och sund egoism är samt får tips på hur du skapar en långsiktigt hållbar livsstil. Dessutom får du insikter om varför god hälsa och att må bra är en förutsättning för att kunna prestera på topp under lång tid.

När du lyssnar på Emanuel får du bland annat lära dig om hur du ska prioritera och återhämta dig på ett optimalt sätt. Föreläsningen passar bra när du vill få praktiska verktyg för att kunna hantera stress och press i livet. Föreläsningen är även viktig för arbetsgivare då förebyggande arbete för det mesta är både enklare och mindre kostsamt än anställda som är sjukskrivna och behöver rehabiliteras efter en utbrändhet.

Ett bärande tema i föreläsningen är att mycket har att göra med förhållningssättet till onödig stress, prioriteringar och återhämtning. Kanske är det till och med så att vi ibland gör för mycket och slösar energi på sådant som inte leder till det resultat vi vill uppnå?

Visa föreläsningar med Emanuel Nilsson
Emanuel Nilsson föreläsning

Stress och höga krav på många områden i livet behöver inte alltid leda till utbrändhet. I sina föreläsningar ger Emanuel Nilsson praktiska tips på hur du kan göra för att lyckas med att balansera arbete, familjeliv och fritidsaktiviteter. Budskapet i föreläsningen är att det är fullt möjligt att prestera på topp samtidigt som du mår bra.

De ämnen Emanuel berör i sina föreläsningar är:

 • Att prestera och samtidigt må bra
 • Stress / Låtsas stress
 • Utbrändhet
 • Arbetsmiljö
 • Återhämtning
 • Sund egoism
 • Prioriteringar

Emanuel Nilsson håller skräddarsydda föredrag efter kundens behov och önskemål.  Kontakta oss för att veta mer om Emanuel eller boka en föreläsning.

Referenser

Emanuel är en inspirerande föreläsare som gör att åhörarna fångas direkt. Han har en gripande historia med ett fantastiskt engagemang, men ändå med en stor portion ödmjukhet, med både humor och ett djup. Alla vi fick oss en tankeställare, vilket även skapade ett bra samtalsforum efteråt vad som är viktigt i livet. Efteråt kände vi oss alla berörda – men inspirerade!

Anders Halldén, Regionchef

MTG/TV3

Vi hade med Emanuels föreläsning som ett inslag i en konferens med våra skandinaviska chefer. Det var intressant att få höra hans livsberättelse och konstruktiva lärdomar av sin utbrändhet. Det gav flera viktiga tankeställare för oss alla, som vi tar med oss både för vår personliga del och i vårt ledarskap.

Ulf Rostedt, Koncernchef

Itab Shop Concept

Emanuel berättar inte bara engagerat om sina erfarenheter och lärdomar – han gör det dessutom väldigt generöst och trovärdigt. Allt förpackat och presenterat på ett väldigt fräscht och underhållande sätt.

Johan Arnell, projektledare Innovationskontoret

Karolinska Institutet

Emanuel har gått igenom mycket i livet, trots sin unga ålder. Det gör att man fångas lite extra av hans ord. Oavsett om man är 21 år eller 61 år så kan man drabbas av utbrändhet. Hans föreläsning kan göra skillnad i förebyggande syfte.

Johan Bäck, Marknadsområdeschef & Maria Ahl, Konsultchef

Proffice

Emanuel är en genuin, ärlig och duktig föredragshållare. Han bjuder på sina livserfarenheter och bidrar till att både ledning och medarbetare får sig en tankeställare. Vem är viktigast i ditt liv?

Maria Wigbäck, HR-chef

Willa Nordic

Med en stor portion av ödmjukhet och eftertänksamhet berättar Emanuel om sin historia och hur vi borde prioritera samt om vad som verkligen är viktigt i våra liv. Detta är något vi alla borde stanna upp i vardagen och fundera till mer på.

Magnus Ferbe, Delägare

Comcenter

Emanuel, en ung man, som med sin fängslande historia fångar elevernas intresse. Han är en god talare som med hjälp av sina exempel når eleverna på ett utmärkt sätt!

Pia Sörensen, Ekonomilärare

Erik Dahlbergsgymnasiet

Emanuels höll en väldigt insiktsfull föreläsning för oss på Bygma. Det var en bra balans mellan egna upplevelser och konkreta verktyg som alla medarbetare kan tillämpa. Föreläsningen fungerade utmärkt att genomföra digitalt och responsen från våra medarbetare har varit uteslutande positiv. Rekommenderas!

Andreas Helander, HR-chef

Bygma Ab

Stort varmt tack Emanuel för din inspiration, och att du så generöst delar med dig. Kan varmt rekommendera att ta kontakt med Emanuel om ni över tid värderar hållbart ledarskap, och vågar vara sunt egoistiska om er själva och era medarbetare till förmån för både familj och kunder!

Per Lorentsson, Market Area Manager

AFRY

Trevlig och inspirerande föreläsare med tänkvärda budskap!

Helena Fors, Massage & Laserterapeut

Södertörns högskola
Skicka en icke-bindande förfrågan på Emanuel Nilsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Emanuel Nilsson