Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Om det innovativa och normbrytande ledarskapets konkurrenskraft.

Aaron Kroon

Aaron Kroon föreläser och debatterar om hur en inkluderande arbetsmiljö skapar mångfald, affärsnytta, innovationskraft och stärker dig som ledare. Aaron använder personliga erfarenheter som exempel.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Aaron Kroon

 • Få tillgång till konkreta verktyg för att kunna skapa en inkluderande arbetsmiljö och ett förhållningssätt som inte bara omfattar arbetsplatsen utan även samhället i stort.
 • Ta del av Aaron Kroons unika erfarenheter och personliga insikter när de gäller att vara både svart och gay i näringslivet.
 • Inspireras till ett hållbart förändringsarbete genom såväl målbild som tips och metoder för att kicka igång ett förändringsarbete. Såväl medarbetare som chefer inom företag och organisationer kan ha stor nytta av att starta ett inkluderande mångfaldsarbete.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Aaron Kroon

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Aaron

Lecture icon

Föreläsningar

References icon

Referenser

Interviews icon

Artiklar

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Aaron Kroon är en prisvinnande inspiratör, ledare och föreläsare inom ämnet mångfald och inkludering. Han har över 20 års erfarenhet av att leda kulturellt och organisatoriskt förändringsarbete på stora bolag som Vattenfall, ICA och Schibsted. För Aaron är det självklart att nyckeln till ett framgångsrikt och konkurrenskraftigt ledarskap handlar om att våga slå hål på myter och fördomar och välkomna mångfalden. 2021 mottog han pris av Unionen för att ha bidragit till ”Sveriges mest inkluderande arbetsplats” och 2022 utsågs han till en av Sveriges främsta förebilder.

Därför ska du boka Aaron Kroon

 • Få tillgång till konkreta verktyg för att kunna skapa en inkluderande arbetsmiljö och ett förhållningssätt som inte bara omfattar arbetsplatsen utan även samhället i stort.
 • Ta del av Aaron Kroons unika erfarenheter och personliga insikter när de gäller att vara både svart och gay i näringslivet.
 • Inspireras till ett hållbart förändringsarbete genom såväl målbild som tips och metoder för att kicka igång ett förändringsarbete. Såväl medarbetare som chefer inom företag och organisationer kan ha stor nytta av att starta ett inkluderande mångfaldsarbete.

Genom att våga syna klichéer i sömmarna och analysera din egen arbetsplats och hur du fungerar som ledare kan du öppna upp för ett ledarskap som kan ta hela organisationen till nya höjder. En föreläsning med Aaron Kroon kan utveckla företags och ledningsgruppers kompetens inom mångfaldsområdet.

Aaron Kroon lever som han lär och till vardags driver han det egna bolaget Black Batman där han aktivt hjälper företag och organisationer att genomskåda floskler och utmana normer. En riktigt hållbar förändring kräver självrannsakan, prestigelöshet, investeringar och en stor portion mod. Med sina unika erfarenheter av branschen som bland annat innovationsdirektör på Vattenfall och nordisk HR-direktör på Schibsted vet Aaron vilka utmaningar du som ledare står inför. Genom att ta del av Aarons föreläsningar, tankar och metodiska förändringsplan är det möjligt att stärka hela arbetsplatsen och bygga en konkurrenskraftig och stark organisation.

Med sin avväpnande retorik och sin breda erfarenhet svarar Aaron på frågor som ingen vågar ställa om hur det kan vara att möta näringslivets etablerade bild av mansrollen som färgad och gay. Med glimten i ögat och en inkluderande föreläsarstil skapar Aaron förståelse för hur rasism och homofobi kan bemötas. Kontakta oss på Athenas så hjälper vi dig att boka en föreläsning med Aaron Kroon till ditt företag eller organisation!

Foto: Andreas Aija

Visa föreläsningar med Aaron Kroon
Aaron Kroon föreläsning

Mångfald och inkludering - nyckeln till framgångsrika affärer.

Få har Aarons erfarenhet av att arbeta strategiskt med mångfald och inkludering i den absoluta näringslivstoppen, ännu färre har erfarenhet av att göra det som svart och gay. I sina föreläsningar bjuder Aaron på modiga, oväntade och ibland provocerande berättelser från näringslivets innersta rum. Han ger dig som åhörare unika nycklar och verktyg för att gå från mångfald till inkludering – för visst är det en skillnad? Aaron ger svar på frågorna kring mångfald och inkludering som alla har men få vågar ställa.

Aaron skräddarsyr och anpassar föreläsningen efter ditt företags behov och önskemål.

Aaron Kroon föreläsning

Från mångfald till lönsamhet - så tar du fram affärsnyttan i mångfald och inkludering

Är din organisation redo att omfamna mångfald och inkludering på riktigt? Aaron Kroon erbjuder en anpassad föreläsning som inte bara ger insikter, utan även optimerar värdet och affärsnyttan för din organisation:

 • Aaron arbetar nära med dig för att anpassa innehållet i föreläsningen, med fokus på era specifika utmaningar och möjligheter inom mångfald och inkludering, och säkerställer att innehållet ger maximalt värde.
 • Aaron inspirerar ledningsgrupper med engagerande diskussioner, samtidigt som han hjälper HR med strategier för inkluderande rekrytering och fördomsfria intervjuer.
 • Föreläsningen ger praktiska verktyg som är direkt tillämpbara för att skapa en mer inkluderande arbetsmiljö.

Ta första steget mot en mer inkluderande och framgångsrik arbetsplats. Boka din föreläsning med Aaron Kroon idag. Din förändring börjar här!

Aaron Kroon Moderator

Moderator

Aaron modererar och faciliterar allt från företagsevent och debatter till mer intima sammanhang som ledningsgrupps- och styrelseworkshops. Aaron tar med sig sin kunskap om inkludering med in i rollen som moderator och ser till att alla känner sig sedda och lyssnade på. Han utmanar och bjuder på egen erfarenhet och kunskap.

Referenser

Vi fick med oss konkreta verktyg för hur man kan skapa en mer inkluderande miljö, både på arbetsplatsen och i samhället. Föreläsningen var 5/5!

Marie Bergsman

SJR

Aaron delar med sig av sina erfarenheter, både professionella och personliga, på ett informativt, inspirerande och intressant sätt. Han är kommunikativ, naturlig och superengagerad och det är ett rent nöje, och en otrolig nytta, att jobba tillsammans med honom - mer Aaron till alla!

Lisa Eriksson

Tre Sverige

Aaron delar med hjärta och engagemang sin historia om hur det är att inte tillhöra normen på ett berörande sätt. Men framförallt så delar han också med sig av viktiga tankar om vad vi kan göra för att skapa riktig skillnad. Så vill man göra det, skillnad alltså, då ska man anlita Aaron. Annars kan man välja någon annan.

Fanny Widman

Fannys Förebilder

During his inspirational keynote, Aaron shared his unique perspective on D&I in the workplace as a black, gay man and there were plenty of things he said that got me thinking about what more I can do. Aaron’s perspective on what can be done to harness the power of diversity and inclusion resonated loudly across the room.

James McKeone

Nasdaq

We have already received great feedback from our colleagues! Your keynote and reflections shared during the panel discussion were inspiring, honest, and something we hope our senior leaders learned a great deal from. We really appreciated the specific actions you shared for leaders and colleagues to be more inclusive and leverage everyone’s uniqueness.

Adina Welch

H&M

Jag har samarbetat med Aaron på flera sätt de senaste åren. Han har lyfts fram av Ledarna som en förebild för medlemmar och intervjuats om frågor relaterade till mångfald och inkludering. Han besitter imponerande kunskap inom dessa områden och åtnjuter hög trovärdighet som tidigare hög chef inom näringslivet. Dessutom höll han ett mycket uppskattat webbinarium för Ledarnas chefsmedlemmar.

Fredrik Gustafsson

Ledarna

I Aarons keynote blandar han personliga upplevelser med fakta och konkreta exempel på ett sätt så att det både blir intressant och lätt att ta till sig. Aarons keynote sticker ut eftersom han inte bara pratar om vikten om inkluderande ledarskap utan även hur man gör för att lyckas. Oavsett var du är i inkluderingsarbetet i din organisation går du därifrån med nya insikter och är inspirerad att göra mer.

Embla Kullberg

Regnbågsfonden

Working with Aaron was smooth and efficient. He made himself available to meet on numerous occasions ahead of our event to understand our needs and he came well prepared. Aarons talk was impactful and genuine - We valued the mix of his professional perspective on driving DEI from a strategic standpoint and his personal viewpoint based on his own personal experiences. This combination ultimately conveyed a balance of assertiveness and vulnerability which really got people’s attention. He shared tangible and concrete “tips” on how each individual can make a difference and incorporated a Q&A session at the end of his talk. This was an important dimension to making it relatable and relevant to our employees. Aaron was very approachable, he took the time to meet with managers and employees following the event to respond to questions and further engage in dialogue around his talk. We highly recommend hosting a talk with Aaron, and we look forward to additional opportunities to working with him in the future.

Candice Morris

Nasdaq

Professionell och personlig föreläsning med konkreta tips för chefer!

Peter Gustavson, HR Specialist

Malmö stad
Skicka en icke-bindande förfrågan på Aaron Kroon

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Aaron Kroon