Laddar innehåll ...

Charbel Gabro - Föreläsare och livscoach

Charbel Gabro

Föreläsare och livscoach

Charbel Gabro hade oreda inuti som blev till oreda utanför. I dag är han förebilden han själv hade behövt när han var ung. Han reser landet runt med en hjälpande hand, ett lyssnande öra och föreläsningar som har inspirerat och berört många – både ungdomar och vuxna. Som Charbel Gabro själv uttrycker det: “det krävs väldigt lite för att beröra en människa väldigt mycket”.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Alla obesvarade frågor och känslan av att inte höra hemma någonstans ledde till att Charbel Gabro, som var en snäll och skötsam son hemma, blev som förändrad när han steg utanför dörren. Han blev en bråkstake som spred kaos omkring sig.

Det var genom fotbollen som Charbel Gabro började hitta tillbaka till sig själv, och han insåg att det är först när man förstår sig själv som man kan börja möta andra på riktigt. Det kan vara en mycket krävande process för nyanlända invandrare. Allt är nytt – språket, kulturen och de sociala koderna – och det blir lätt att man känner sig osynlig som person. Charbel Gabro poängterar vikten av att visa att vi ser varandra – ett “hej” kan rädda ett liv. När man väl har lärt känna varandra spelar det ingen roll varifrån man kommer eller vilken religion man har.

Charbel Gabro har över 10 års erfarenhet av socialt arbete. Han brinner för att arbeta med ungdomar, och han vågar tala om frågor som alla andra hyschar om. Oavsett vilken bakgrund du har eller vilken miljö du lever i ska du kunna följa dina drömmar. Charbel Gabro vill visa alla – framför allt unga – att man kan lyckas i livet trots svårigheter. Han finns där för att ge en hjälpande hand och ett lyssnande öra, och har jobbat vid olika instanser såsom skolor, behandlingshem, inom idrott och med nyanlända.

I dag reser Charbel Gabro runt i landet och arbetar som föreläsare och livscoach. Han talar om ämnen som integration, inspiration, kulturkrockar och ungdomar. Med humor och värme berör han alla med sina föreläsningar som är fullproppade med både igenkänningsfaktorer och aha-upplevelser. Oavsett om du behöver en kompetent föreläsare eller coach är Charbel Gabro alltid redo.

Läs mer i vår intervju med Charbel Gabro här!

Foto: Behia Gebro

  Hur är det att vara invandrare i Sverige?

  • Charbel Gabro berättar i den här spännande föreläsningen om hur det kan vara att vara ny i Sverige och vad som händer med en familj och dess konstellation när man flyttar från hemlandet och den kultur man känner.
  • Hur det är att komma till en främmande kultur i Sverige, utan språket, utan pengar, utan jobb och utan social samhörighet – snacka om kulturkrock, och snacka om att människor slits mellan flera världar.

  Fler föreläsningar med Charbel Gabro:

  • Integration på ett innovativt sätt
  • Inspiration & Motivation
  • Där två världar möts – ett liv hemma och ett helt annat liv borta
  • Sorgbearbetning för ungdomar
Kunder som har upplevt föreläsningar med Charbel Gabro

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden