Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Föreläsning om konsten att lyckas på sociala medier

Alexander Morad

Alexander Morad

VD:n och grundaren för Bright Mind Agency och sociala medieexperten om sociala mediers kraft.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Alexander Morad

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Som grundare och VD för Bright Mind Agency, som är en av Sveriges snabbast växande sociala medierbyråer, föreläser Alexander Morad om hur man lyckas på sociala medier och lär oss konsten att sälja. Med erfarenhet från att ha hjälpt över 200 företag presenterar han konkreta tips på ett underhållande, personligt och utbildande sätt. Boka en inspirerande Alexander Morad föreläsning idag!

Därför ska du boka en Alexander Morad föreläsning:

 • Som VD för en av Sveriges snabbast växande sociala mediabyråer har han lärt sig vad man bör och inte bör göra för att lyckas på nätet.
 • En perfekt föreläsning för den som är ute efter en föreläsning som är uppriktig, underhållande och samtidigt utbildande. 
 • En Alexander Morad föreläsning ger er konkreta tips om hur ni ska tänka för att lyckas med sociala medier. 

Under en Alexander Morad föreläsning får du följa med på den perfekta kundresan och hur man uppnår den genom sociala medier. Alexander Morad har studerat pedagogik och psykologi vid Jönköping University och har rest mycket i sitt liv. Detta är också något han delar med sig av i sina föreläsningar. Han pratar om när han liftade genom Europa, en resa som räddade hans liv men var centimetrar ifrån att kosta honom det. Insikterna han samlade under sin resa tar han också med sig när han föreläser och arbetar med marknadsföring på sociala medier. 

Alexander Morad är grundare och VD för sociala medierbyrån Bright Mind Angency med bl.a Försvarsmakten som uppdragsgivare. Byrån hjälper företag och kunder med konsten att lyckas nå ut i sociala medier och att bygga lönsamma och långsiktiga kundrelationer.

Genom sina egna upplevelser och framgångsrika karriär erbjuder en Alexander Morad föreläsning insiktsfulla råd och strategier kring hur företag kan lyckas med hjälp av sociala medier och kraften det har på ett inspirerande och genuint sätt.

Boka en Alexander Morad föreläsning idag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Alexander Morad

  Alexander Morad föreläsning

  Konsten att lyckas på sociala medier

  • En perfekt föreläsning för den som är ute efter ett föredrag som är uppriktig, underhållande och samtidigt utbildande.
  • Ni får konkreta tips som ni kan implementera direkt efter föreläsning för hur ni ska tänka för att lyckas med sociala medier.
  • Som VD för en av Sveriges snabbast växande sociala mediabyråer har Alexander Morad lärt sig vad man bör och inte bör göra för att lyckas.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Alexander Morad

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Alexander Morad