Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Verktyg som hjälper er att öka hållbarheten i er verksamhet och möta en snabbare, mer digital och osäker framtid

Jerker Lundberg föreläsning

Jerker Lundberg

Förändringsledare, digital strateg och rådgivare med spännande och inspirerande föreläsningar om hållbar tillväxt, digitalisering, innovation, ledarskap och omvärldstrender.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jerker Lundberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

I en allt mer föränderlig värld kan det vara svårt att veta hur man skall planera och möta framtiden som företag och organisation. Jerker Lundberg föreläser om hur drivkrafter som hållbarhet, förändrade kundbeteenden och digitalisering ökar behovet av att ställa om och arbeta med förändringsledning för att fortsätta vara relevant och lönsam.

Jerker Lundberg har lång erfarenhet av förändringsledning, affärsutveckling, varumärkesbyggande, ledarskap och transformation från ett stort antal nordiska organisationer inom både privat och offentlig sektor. Han har erfarenhet av entreprenörskap och har varit med om att bygga företag, han har arbetat med digital transformation i stora offentliga organisationer och han har hjälpt ett stort antal verksamheter att utveckla kundmöten, verksamhet och nya tjänster.

Jerker har arbetat i roller som managementkonsult, rådgivare, CIO, marknadschef och förändringsledare. Han är en aktiv och uppskattad föreläsare och workshopledare. Med utgångspunkten att all tillväxt och förändring handlar om människor delar han med sig av erfarenheter, inspiration och konkreta verktyg kring hur ni kan utveckla verksamheten till att bli mer hållbar, lönsam och relevant.

Om ditt företag eller organisation planerar ett förändringsarbete, står inför en omställning eller vill få nya perspektiv på innovation och utveckling så skall ni boka en föreläsning med Jerker Lundberg. Efter föreläsningen får ni kunskap om omvärldstrender, nya tankar, ideér och konkreta tips att ta mer hem och förverkliga i er vardag och verksamhet. Jerker föreläser på svenska eller engelska.

Därför ska ni boka en föreläsning med Jerker Lundberg

 • Få den senaste trendspaningen inom digitalisering, hållbar tillväxt, innovation, kundbeteenden, ledarskap och mycket mer.
 • Jerker har lång erfarenhet av förändringsledning, digital transformation, varumärkesbyggande, affärsmodell och ledarskap.
 • Få en rejäl dos inspiration och konkreta tips om hur ni lyckas med förändringsledning och skapar en mer hållbar och relevant verksamhet.
Visa föreläsningar med Jerker Lundberg

  Jerker Lundberg föreläsning

  Everything Changes

  • En inspirerande föreläsning som hjälper er att bättre förstå omvärlden, fokusera på möjligheterna, öka hållbarheten i er verksamhet och bli mer framgångsrika i ert förändringsarbete

  Jerker Lundberg föreläsning

  Den digitala omställningen

  • En föreläsning som tar upp drivkrafter, framgångsfaktorer och viktiga förmågor för att lyckas med digital transformation och bli en vinnare i det nya digitala landskapet.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jerker Lundberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Jerker Lundberg