Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Konkreta verktyg som hjälper er att möta en snabbare, smartare och mer osäker framtid

Jerker Lundberg föreläsning - Den digitala omställningen

Jerker Lundberg

Förändringsledare och digital strateg med spännande föreläsningar om framtiden, digitaliseringen och trender

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jerker Lundberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

I en allt mer föränderlig värld är det svårt att veta hur man ska planera och möta framtiden som företag eller organisation. Jerker Lundberg föreläser om hur digitaliseringen och andra trender förändrar vår vardag, arbetsliv och samhälle. Med en omfattande syn på samhället, människan och kulturen gör han en framtidsanalys som både hjälper er att förstå och planera framöver. Boka en spännande och lärorik Jerker Lundberg föreläsning här! 

Därför ska du boka en Jerker Lundberg föreläsning:

 • Han har lång erfarenhet som förändringskonsult, rådgivare och digital strateg för företag och organisationer
 • Hans föreläsning erbjuder insikter, kunskap och konkreta tips och verktyg som hjälper er att möta en snabbare, smartare och mer osäker framtid
 • Få en rejäl dos av trendspaning och framtidsplanering för att lyckas med ert förändringsarbete!

Under en Jerker Lundberg föreläsning berättar han på ett inspirerande och närvarande sätt om förändringar i omvärlden, vad det betyder för oss och ger en spaning om vad vi kan förvänta oss av framtiden. Med exempel från flera perspektiv levererar han insikter och svar. Men han väcker också frågor kring några av de utmaningar och möjligheter vi står inför – som organisationer, individer och samhälle.

Jerker Lundberg är managementkonsult, rådgivare, förändringsledare och digital strateg. Han har lång erfarenhet av områden som affärsutveckling, förändringsarbete, digital transformation, ledarskap, information management, innovation och varumärkeskommunikation. Jerker har varit engagerad i flera tillväxtbolag och han har varit med om att starta upp, utveckla och införa digitala initiativ och tjänster i ett stort antal organisationer och branscher. Han har erfarenhet från förändringsinitiativ i både små och stora organisationer. Jerker har stor kunskap om trender, kundbeteenden, ny teknologi och informationshantering samt hur det påverkar oss som individer, organisationer och samhälle.

Om ditt företag eller organisation planerar ett förändringsarbete, eller vill ha en aktuell omvärldsanalys med fokus på digitaliseringen och samhället, då ska ni boka en Jerker Lundberg föreläsning! Efter föreläsningen får ni nya tankar och idéer, kunskap och inspiration samt konkreta tips att ta med er hem att förverkliga i din vardag och verksamhet.

Boka en inspirerande Jerker Lundberg föreläsning här hos oss på Athenas.

Jerker föreläser även på engelska.

Visa föreläsningar med Jerker Lundberg

  Jerker Lundberg föreläsning

  Allting förändras – en föreläsning om mod, möjligheter, människor och maskiner

  • Omvärlden förändras just nu snabbare än någonsin tidigare. Digitalisering, globalisering, urbanisering, artificiell intelligens, värdeskiften, snabb teknologiutveckling, dataexplosion, demografiska förändringar, ökade kundförväntningar, nya affärsmodeller, klimatförändring och hållbarhet är exempel på starka krafter som just nu pågår parallellt i vår omvärld.
  • Förändringstakten har aldrig tidigare varit så hög och osäkerheten har aldrig varit större.
  • Detta är en Jerker Lundberg föreläsning där han berättar på ett inspirerande och närvarande sätt om förändringar i omvärlden, vad det betyder för oss och ger en spaning om vad vi kan förvänta oss av framtiden. Med exempel från flera perspektiv levererar Jerker insikter och svar, men väcker också frågor, kring några av de utmaningar och möjligheter vi står inför – som organisationer, individer och samhälle.
  • Föreläsningen kan även ges på engelska.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jerker Lundberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Jerker Lundberg