Laddar innehåll ...

Emma Stenström

Emma Stenström

Konstiga företag och kreativt kapital

Konst och kultur eldar på kreativiteten och utvecklingen i näringslivet. Emma Stenström forskar om hur kultur och ekonomi hänger samman och slår ett slag för de mjuka värdena och kulturella uttryck i näringslivet. Boka en föreläsning med henne hos oss på Athenas för att få veta mer om hur du kan integrera kultur och kreativitet i din verksamhet.

 

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kultur och ekonomi hänger samman. Emma Stenström är forskaren i ekonomi som vet hur. Hon vet också hur näringslivet kan utvecklas och växa med hjälp av konst och kultur. Det hela är en fråga om brandingstrategier – om att bygga varumärken liksom att lägga grunden till hållbara företagskulturer. Med rätt kompetens, bra produkter och kreativitet kan ett starkt varumärke och en hållbar företagskultur skapas!

Emma Stenström är docent i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm. Hennes avhandling heter ”Konstiga företag” och hon är redaktör för boken ”Kreativt kapital”. Hon är likaså krönikör i Dagens Industri, frilansande skribent och föreläsare. Förutom att forska om framför allt företagshumaniora och kulturekonomi, ha suttit i flertalet olika styrelser, skriva böcker och vara verksam på Handelshögskolan i Stockholm, bl.a. som programchef för kandidatutbildningen, har hon varit programledare på TV. Du har kunnat se Emma Stenström i programmet ”Arty”.

Ta chansen att lära dig mer om relationen mellan konst, kultur och ekonomi och få konkreta tips på hur du kan göra din verksam ännu mer kreativ. Du kan boka en föreläsning med Emma Stenström hos oss på Athenas.

  Emma Stenström föreläser om:

  • Kultur
  • Kreativitet
  • Företagande
  • Innovation
  • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om föreläsningar eller föredrag med Emma Stenström. Hon skräddarsyr gärna föreläsningarna efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden