Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Så gör du din verksamhet ännu mer kreativ och hållbar

Emma Stenström

Emma Stenström

Ekonomiforskare med föreläsningar om hur konst, kultur och ekonomi hänger ihop och hur du ökar kreativitet i din verksamhet.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Emma Stenström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Konst och kultur eldar på kreativiteten och utvecklingen i näringslivet. Emma Stenström forskar om hur kultur och ekonomi hänger samman och slår ett slag för de mjuka värdena och kulturella uttryck i näringslivet. Boka en Emma Stenström föreläsning hos oss på Athenas för att få veta mer om hur du kan integrera kultur och kreativitet i din verksamhet. 

Kultur och ekonomi hänger samman. Emma Stenström är forskaren i ekonomi som vet hur. Hon vet också hur näringslivet kan utvecklas och växa med hjälp av konst och kultur. Det hela är en fråga om brandingstrategier – om att bygga varumärken liksom att lägga grunden till hållbara företagskulturer. Med rätt kompetens, bra produkter och kreativitet kan ett starkt varumärke och en hållbar företagskultur skapas!

Emma Stenström är docent i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm. Hennes avhandling heter ”Konstiga företag” och hon är redaktör för boken ”Kreativt kapital”. Hon är likaså krönikör i Dagens Industri, frilansande skribent och föreläsare. Förutom att forska om framför allt företagshumaniora och kulturekonomi, ha suttit i flertalet olika styrelser, skriva böcker och vara verksam på Handelshögskolan i Stockholm, bl.a. som programchef för kandidatutbildningen, har hon varit programledare på TV. Du har kunnat se Emma Stenström i programmet ”Arty”.

Ta chansen att lära dig mer om relationen mellan konst, kultur och ekonomi och få konkreta tips på hur du kan göra din verksam ännu mer kreativ. Du kan boka en Emma Stenström föreläsning hos oss på Athenas.

Visa föreläsningar med Emma Stenström

  Emma Stenström föreläsning

  Boka en Emma Stenström föreläsning om:

  • Kultur
  • Kreativitet
  • Företagande
  • Innovation
  • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om en Emma Stenström föreläsning. Hon skräddarsyr gärna föreläsningarna efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Emma Stenström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Emma Stenström