Laddar innehåll ...

Mikael Ahlström föreläsning - Entreprenör och digital strateg

Mikael Ahlström

Entreprenör och digital strateg

Digital transformation är inte bara absolut nödvändigt för alla företag som vill lyckas framöver. Det är också en fantastisk möjlighet att väcka kreativiteten bland medarbetarna och hitta nya, spännande lösningar som gör det både lättare, roligare och mer lönsamt för alla inblandade. Under en Mikael Ahlström föreläsning får du inspiration och konkreta tips till hur du kan jobba smart med digitala och sociala medier, väcka engagemang och boosta innovationskraft!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mikael Ahlström är entreprenören och digitala transformatören som hellre berättar historier än att föreläsa. Han öppnar för diskussion och ställer träffsäkra frågor som planterar små frön hos åhörarna. Små frön som kan blomstra till något riktigt stort.

 

Årets tyngsta cv?

Mikael Ahlström är entreprenör inom kommunikation och driver flera företag med fokus på digitala och sociala medier. Han har grundat bl.a. The Park, Sprout Park och Britny Communications, är delägare i Hyper Island och har suttit som medlem i ett flertal styrelser. De mest spännande lärdomarna från näringslivet plockar han in i sina uppskattade föreläsningar och workshops.

 

Från gymnasieklasser till hundratals åhörare på Cirkus

En Mikael Ahlström föreläsning skräddarsys efter åhörarnas behov. Oavsett om det är företag som vill öka sin konkurrenskraft, verksamheter som vill ge innovationen ett lyft eller skolelever som vill lära sig mer om digitala och sociala medier utvecklar Mikael Ahlström ett upplägg som passar er.

Du kan boka Mikael Ahlström för en inspirerande föreläsning, en kreativ workshop i högt tempo eller en längre utbildning. Kontakta oss på Athenas så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns!

  Mikael Ahlström erbjuder:

  • Mikael Ahlström föreläsning: inspiration inom digitala och sociala medier, innovation, entreprenörskap
  • Utvecklingsdagar till konferenser och event
  • Tredagars Master Class: digitala medier (via Hyper Island)
  • Kreativa workshops: affärsutveckling, kommunikation
  • Skräddarsydda upplägg för företag och organisationer
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden