Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-01-blue

Inspiratör som guidar dig till framgång och förståelse om dig själv och andra

Annika R Malmberg föreläsning

Annika R Malmberg

Inspiratör och föreläsare som ger handfasta tips i kommunikation och hur man bygger broar mellan människor!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Stort tack för den fantastiskt inspirerande föreläsningen igår. Det gick över förväntan – trots att förväntingarna låg väldigt högt redan från början! ALLA som jag pratade med tyckte att det var väldigt bra och att de blev väldigt motiverade och inspirerade. Extra tack för att du hade anpassat det till våra behov – det uppskattades att du hade läst på om Glitter OCH att du t.o.m. hade besökt våra butiker. Det enda negativa jag har hört var att det tog slut för fort – alltså att vi hade bokat dig så kort tid - de hade kunnat fortsätta lyssna på dig en hel dag!

Därför ska du boka en Annika R Malmberg föreläsning

 • Annikas föreläsningar ger betydande tänkvärdheter, specialiserade inom kommunikation och ledarskap.
 • En föreläsning med Annika R Malmberg är ett värdefullt bidrag till din organisation.
 • Det kommer vara värdefullt för din organisation att boka en föreläsning med Annika R Malmberg.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Annika R Malmberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

När andra säger att vi ska varva ner säger Annika R Malmberg precis tvärtom. Hon tänder den där gnistan som får oss att vilja söka nya utmaningar och insikter. Med träffsäkra exempel visar hon hur man kan omvandla kritik till bränsle och brinna för något utan att brinna upp. Boka en av landets mest populära föreläsare som har inspirerat och motiverat tusentals människor - ledare, medarbetare, arbetsgrupper och säljare - till framgång, både hemma och på jobbet!

Därför ska du boka en Annika R Malmberg föreläsning

 • Annikas föreläsningar ger betydande tänkvärdheter, specialiserade inom kommunikation och ledarskap.
 • En föreläsning med Annika R Malmberg är ett värdefullt bidrag till din organisation.
 • Det kommer vara värdefullt för din organisation att boka en föreläsning med Annika R Malmberg.

Annika R Malmberg bjuder på träffsäkra och roliga tolkningar av hur olika vi människor kan vara och de krockar som kan uppstå när vi ska försöka komma överens. Hon ger handfasta tips till hur vi kan ge feedback på ett smart sätt, kommunicera mer smidigt och vända avundsjuka och motgångar till vår fördel. Tusentals människor har redan låtit sig guidas till framgång av hennes inspirerande föreläsningar!

Förutom att vara en av landets i särklass mest eftertraktade föreläsare och utbildare är Annika R Malmberg konsult, artist, framgångsrik entreprenör och författare till inte mindre än fyra böcker, bland annat Make it work – En guide till fungerande relationer (2017).

Med historier hämtade ur vardagen och ett träffande bildspråk lär Annika R Malmberg oss att förstå oss själva och varandra bättre, samarbeta mer effektivt och bli skickligare ledare och säljare. Du får ta del av en engagerande föreställning, en show, med massor av humor och högt tempo.

Boka Annika R Malmberg och ett peppande och inspirerande evenemang är säkrat! Alla föreläsningar och utbildningar skräddarsys efter dina önskemål.

Läs mer om Annika R Malmberg och hennes föreläsningar i vår exklusiva intervju. Du hittar den här!

Visa föreläsningar med Annika R Malmberg

  Annika R Malmberg föreläsning

  Vilken färg är du?

  • I denna föreläsning pratar Annika R Malmberg om olika färger – vilken färg är du eller dina medarbetare och hur ska ni göra för att matcha varandra?
  • Föreläsningen går igenom vad som krävs för att lyckas bli framgångsrik att möta och kommunicera med olika typer av människor. Du kommer du få många bra tips och idéer om hur du och dina medarbetare kan bli ännu bättre på att samarbeta och samverka.

  Annika R Malmberg föreläsning

  Lär dig leda så det märks

  • I denna föreläsning ger Annika R Malmberg dig handfasta tips på hur du kan utveckla ditt ledarskap och därmed få dina medarbetare att prestera bättre.
  • Öka tempot i chefslinjen. Med bra coachning och tydligt ledarskap kan resultaten förbättras. Under ett par timmar får du tips på hur du kan leda så det märks.
  • Du och dina kolleger med ledaransvar kommer att få värdefulla tips och idéer om hur man kan utveckla ledarskapet och få ut ännu mer av medarbetarna. Det finns inga omöjliga människor – det finns bara olika människor som motiveras på olika sätt. Men en sak är säker, alla vill ha ett tydligt ledarskap.

  Annika R Malmberg föreläsning

  Att lyfta varandra – gör varandra bättre

  • Är du en sådan som andra vill ha i sin grupp? I den här föreläsningen utvecklar du din kompetens att samarbeta med alla typer av människor och du lär dig ge konstruktiv feedback till både dig själv och andra. När du lyfter gruppen lyfter du också dig själv!
  • På ett enkelt, roligt och inspirerande sätt visa att när vi lyfter andra, lyfter vi också oss själva. Hela gruppen tjänar på att alla är starka och presterar sitt bästa. Ge konkreta handfasta tips i hur man i en arbetsgrupp kan bli bättre på att ge varandra feedback och nyttja varandras styrkor.
  •  Ett effektivt arbetslag – hur kommer man dit? Få enkla verktyg att utvärdera er egen grupp och få kunskaper om hur teamet kan lyfta.

  Annika R Malmberg föreläsning

  Framgångsrikt samarbete – skapa vinnande team

  • Den här föreläsningen handlar om konflikter på arbetsplatsen och hur du och dina medarbetare ska gå tillväga för att skapa ett vinnande team som hittar lösningar när teamkänslan inte infinner sig.
  • Med mycket humor och stor igenkänningsfaktor visar denna föreläsning hur vi med enkla verktyg kan förbättra samarbetet och samtidigt öka stoltheten för det egna arbetet och gruppens prestationer. Tå tips och idéer om hur vi tillsammans kan skapa en än mer trivsam arbetsmiljö där vi aldrig tappar fokus från de mål vi har satt upp.

  Annika R Malmberg föreläsning

  Tändvätska för hela teamet

  • Få saker kan få en människa så tillfreds som känslan av framgång, men vad är egentligen framgång och hur kommer man dit? Hur definierar man sin egen framgång och lär sig hitta nycklarna till det som kan göra att man verkligen blir stolt över sig själv och det man uträttar både på jobbet och privat. Hur hitta den där glöden som finns inom oss alla?
  • Även det bästa av team kan behöva en nytändning ibland. Annika R Malmberg höjer temperaturen, lär er hitta er inre glöd och ett gemensamt mål. Passar perfekt till nästa kick-off!

  Annika R Malmberg föreläsning

  Framgångsrik feedback

  • Vem har rätt att ge kritik? Vad är viktigt att tänka på när man ska ge feedback? Hur skapar man en trovärdighet som får andra att lyssna på det man vill säga? I den här inspirerande föreläsningen visar Annika R Malmberg på de fallgropar och enorma möjligheter riktigt skicklig feedback för med sig.
  • På ett fartfyllt, underhållande och tankeväckande sätt tydliggör denna föreläsning vad feedback betyder i praktiken och vilka positiva effekter det kan skapa om feedback ges på rätt sätt.

  Annika R Malmberg föreläsning

  Presentationsteknik – skapa goda relationer i alla lägen

  • Här får du redskapen till att nå fram med ditt budskap. Både med hjälp av ditt tal och kroppsspråk.
  • Hur når du fram med ditt budskap? Får du alltid det genomslag du hade tänkt dig? Denna inspirerande föreläsning går igenom retoriska knep, effektiv presentationsteknik och säljande kroppsspråk så att du alltid når fram med ditt budskap.
  • Föreläsningen går igenom grunderna för effektiv retorik och argumentationsteknik samt ett antal centrala faktorer som påverkar mänskligt beteende. Annika visar på skillnader mellan olika personers färger/personprofiler och vad du eller er organisation bör tänka på när ni kommunicerar med olika typer av människor för att nå verkligen nå fram.

  Annika R Malmberg föreläsning

  Framgångsrik försäljning – så lyckas du som säljare

  • Saker som personlighet, inställning, trovärdighet och professionalism är viktiga delar av säljandet. Ju bättre du behärskar dessa saker desto mer framgångsrikt blir ditt säljarbete. I den här föreläsningen med Annika R Malmberg får du lära dig mer om hur du vässar dessa inslag.
  • Föreläsningen ger samtliga medarbetare, med sälj- och kundansvar, praktiska verktyg i hur man med ökad trovärdighet ännu bättre kunna ta hand om kunderna och nå sina säljmål. Föreläsningen kan genomföras som inspirerande föreläsning, eller som en hel- eller halvdagsutbildning. Innehåll och exempel kommer att anpassas efter era behov och er vardag.

  Annika R Malmberg föreläsning

  Skaffa guldläge – så säljer du mer i butik

  • Denna föreläsning är delvis baserad på Annika R Malmbergs uppdaterade bok Guld­läge -­ Så lyckas du som ­säljareEn överlevnadsbok för detaljhandeln.
  • Föreläsningen visar på ett inspirerande och underhållande sätt hur nyblivna säljare snabbt kan få ett positivt försäljningsresultat i butik. Den visar även hur en mer erfaren säljare, med hjälp av unika säljtekniker, enkelt kan fördubbla sin försäljning. När vi nu står inför den största förändringen inom detaljhandeln på århundraden är behovet av en ny anpassad säljträning större än någonsin

  Annika R Malmberg föreläsning

  Kundbemötande som imponerar

  • Lyft ditt kundbemötande till en helt ny nivå genom äkta omsorg och omtanke!
  • Skapa ökad konkurrenskraft med ett kundbemötande som imponerar. Hur man med en äkta omtanke och omsorg om kunderna kan få ökad framgång i alla typer av kundrelationer. Lyft kundvårdsarbetet till en helt ny nivå med hjälp av denna föreläsning!

  Annika R Malmberg föreläsning

  Se klagomål som en gåva

  • Få saker kan imponera så mycket på kunder som en vänlig och generös hantering av reklamationer och klagomål. Lär dig se klagomålet som en fantastisk chans att göra det där lilla extra för kunden, något som kommer att betalas tillbaka mångfalt i form av good-will och trovärdighet.

Referenser

Tack för en underbar föreläsning! - En sån energi du bjöd på!!! Och så många små saker du nämnde under de två timmarna du stod på scenen som både är till stor hjälp för mig som chef och för medarbetaren att förstå varandra på rätt sätt. Det har pratats mycket positivt om dig sedan dess! Både privat och på jobbet!

Helena Ringhagen, Best Western Arken Hotel & amp; Art Garden Spa

Best Western

Vill bara tacka för en superinspirerande föreläsning! Säljarna var enormt tacksamma och inspirerade till max efteråt - TACK! Vi alla uppskattade verkligen din proffsighet och enkla och tydliga sätt att förmedla färgspråket, säljteknik och drivkraft. På reflektionspasset vi hade dagen efter kom det fram väldigt mycket olika och bra reflektioner som de gjort, och mycket konkreta tips som alla säljarna ville ta med sig till sin "vardag" och börja jobba med direkt.

Tina Johansson, sales coach, KICKS Sales Coach Organisation

KICKS

Stort tack för din medverkan! Vi har fått mycket uppskattning för arrangemanget! Framför allt tyckte många (alla?) om din föreläsning som både fick oss att skratta och tänka efter och påminnas om att vi alla, med våra olika personligheter, behövs och är en tillgång för helheten. Jag tror nog att det blir mycket prat om färger ett tag framöver... Jag har aldrig fått så många mejl där personal tackar för en bra studiedag tidigare! Än en gång - stort tack!

Inger Thysell, rektor, Sundstagymnasiet Karlstads-Hammarö gymnasieskola

Sundstagymnasiet

Jag njöt verkligen av din föreläsning på Svensk Energis Kundservicedagar - du tog upp väldigt mycket som jag aldrig har kunnat formulera och förklara lika tydligt som du gjorde.

Thomas Kult, kundombudsman, Fortum

Fortum

Jag har endast hört positiva kommentarer från deltagarna. Det är mycket ovanligt att inte ens de genuint "blå" hittar något att anmärka på!

Mats Andersson, administrativ chef, Västerås stad

Västerås stad

Stort tack för den fantastiskt inspirerande föreläsningen igår. Det gick över förväntan – trots att förväntingarna låg väldigt högt redan från början! ALLA som jag pratade med tyckte att det var väldigt bra och att de blev väldigt motiverade och inspirerade. Extra tack för att du hade anpassat det till våra behov – det uppskattades att du hade läst på om Glitter OCH att du t.o.m. hade besökt våra butiker. Det enda negativa jag har hört var att det tog slut för fort – alltså att vi hade bokat dig så kort tid - de hade kunnat fortsätta lyssna på dig en hel dag!

Milla Skoog, HR-specialist, Glitter

Glitter

Fantastiskt varm och generös, rolig och lärorik. Alla pratade vidare om det under hela helgen och skojade och pratade vidare om exemplen Annika gav.

Therese Näs

Combimix AB
Skicka en oförpliktande förfrågan på Annika R Malmberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Annika R Malmberg
Annika R Malmberg

5 av 5 stjärnor

Stort tack för den fantastiskt inspirerande föreläsningen igår. Det gick över förväntan – trots att förväntingarna låg väldigt högt redan från början! ALLA som jag pratade med tyckte att det var väldigt bra och att de blev väldigt motiverade och inspirerade. Extra tack för att du hade anpassat det till våra behov – det uppskattades att du hade läst på om Glitter OCH att du t.o.m. hade besökt våra butiker. Det enda negativa jag har hört var att det tog slut för fort – alltså att vi hade bokat dig så kort tid - de hade kunnat fortsätta lyssna på dig en hel dag!

Föreläsningsämnen med Annika R Malmberg