Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06

Trollkarl, komiker och buktalare

John Houdi - Trollkarl, komiker och buktalare

John Houdi

Trollkarl och underhållare i världsklass som levererar ett unikt koncept som garanterar succé.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på John Houdi

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

John Houdi visste redan som liten att det var trollkarl han ville bli. I dag kan han titulera sig professionell trollkarl, komiker och buktalare. Hans framgångar som underhållare har fört till en rad priser och utmärkelser, men framför allt till ett unikt scenkoncept där högsta klassens humor, buktaleri och magi lockar fram förvånade utrop och förlösande skrattsalvor om vartannat. Boka John Houdi till ditt nästa evenemang för en magisk stund - bokstavligt talat!

Du har garanterat redan häpnats av hans konster eller skrattat åt hans skämt. Om inte i något av de populära tv-programmen Allsång på Skansen, Go’Kväll, Bingolotto eller Solsidan så säkert i något av de andra otaliga forum John Houdi medverkat i genom åren!

John Houdi är magikern som efter mångårigt experimenterande med underhållning har utvecklat och lanserat konceptet “MagiComedy™” där han framgångsrikt integrerar sina paradgrenar trolleri, humor och buktaleri i en, fulländad show.

John Houdi har lång erfarenhet av att förtrolla en publik. Hans intresse för trolleri slog rot i mycket ung ålder och redan i 15-årsåldern hade hans idoga träning belönat honom med tre juniorvinster i trolleri och scenmagi i ett nordiskt och två svenska mästerskap. När han deltog i Nordiska Juniormästerskapen i Sandefjord 1982 kammade han hem den Nordiska trofén och vinsten i hela tre grenar. Hans sammanlagda poängsumma var dessutom högre än den bästa av seniorernas!

Framstegen slutade inte i Sandefjord. Fram tills nu har John Houdi vunnit nio nordiska och fyra svenska mästerskap i trolleri. Han betraktas av många som en av de allra främsta magiska underhållarna i Norden och en av Europas bästa buktalare. Hans breda och varierade meritlista med allt ifrån tv-trolleri och standup till att vara öppningsnummer åt Julio Iglesias har gett honom en enastående scenvana och en unik förmåga att nå fram till sin publik.

Letar du efter en underhållare i världsklass som är säker och flexibel i sin roll, håller humorn över bältet och får alla i publiken att känna sig säkra och delaktiga? Boka John Houdi till ditt nästa event för träffsäker situationskomik, förbluffande trolleritricks och en nöjd och upplyft publik!

Visa föreläsningar med John Houdi

    Evenemang med John Houdi

    • John Houdi kan bokas som föreläsare, konferencier, moderator eller ståuppkomiker.
    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med John Houdi. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.

Referenser

John Houdi är ett proffs ut i fingertopparna och gjorde ett mycket bra jobb!

Maria Larsen, Systemair

Systemair
Skicka en oförpliktande förfrågan på John Houdi

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med John Houdi