Laddar innehåll ...

David Persson - Trollkarl med humor

David Persson

Stor magi med små medel

David Persson ser till att ditt evenemang blir snyggt, roligt och alldeles magiskt. Han är svensk mästare i magi och har trollat ända sedan tonåren, och ännu tidigare än så. När han inte underhåller på konferenser och event över hela Europa förundrar han människor på gatorna och barn på sjukhus med sin magi. Passa på att få en riktig entertainer till ditt nästa evenemang och upplev magi från scenen eller på riktigt nära håll. Boka David Persson hos Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vad är det som kittlar av spänning, lockar till hjärtliga skratt och får dig att tvivla på dina egna sinnen? Det är David Persson och hans magiska show! David Persson är svensk mästare i magi 2012 och en av Sveriges mest bokade magiker.

David Persson bestämde sig redan i tidig ålder för att bli trollkonstnär. Det var när en vän till familjen visade ett gummibandstrick som han blev helt såld. Under åren som följde slipade han på sina färdigheter och funderade ständigt ut nya trick.

Flera år senare, när han pluggade ekonomi och marknadsföring vid Växjö universitet, kunde han försörja sig på sin magi. Han har dykt upp i olika sammanhang i media, bland annat i TV4:s underhållningsprogram “Talang” 2008.

I dag levererar David Persson främst magisk underhållning till företag och olika typer av event. Tidigare uppdragsgivare är bl.a. Swedbank, Ikea, Stora Enso och Grant Thornton. Han är även en flitigt anlitad konferencier och moderator.

Boka magiskt rolig underhållning med David Persson hos Athenas!

Läs mer om David Persson i vår intervju! Du hittar den här.

  Magisk show

  • Det här är en magisk show med en touch av stand up.
  • Ta chansen att uppleva en show fylld av trolleri, humor, glädje och interaktion! Åskådare blir hjältar på scenen och skratten kommer hänga kvar länge efter att David Persson har lämnat lokalen.

  Close up / mingeltrolleri

  • Låt David Persson underhålla er på mycket nära håll, inför små grupper under till exempel fördrinken. Eller varför inte låta honom skapa en magisk miniföreställning vid bordskanten under middagen?
  • David Persson finns med och ger dig och de andra gästerna en magisk och personlig upplevelse som annan form av underhållning har svårt att uppnå. Mingeltrolleri är en perfekt icebreaker och ger ett stort mervärde för ert event.

  Magisk helkväll

  • Här får du både close up/mingelmagi och en hel show tillsammans med David Persson.
  • Ta chansen att göra ditt evenemang spektakulärt!
Kunder som har upplevt föreläsningar med David Persson

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden