Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Magisk underhållning med svensk mästare i kortmagi

Carl Tillenius föreläsning

Carl Tillenius

Den magiska underhållaren Carl Tillenius bjuder på en underhållande show utan dess like. Var beredd på att tappa hakan!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Carl Tillenius

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Det hela började med en trolleribok på bokhandeln i Eskilstuna och på den vägen är det. I dag är Carl Tillenius mästare på korttrolleri och en av få människor i Sverige som kan livnära sig på sin magiska talang. Han reser land och rike runt med sina omtyckta shower som är en blandning av fascinerande tricks, träffsäker humor och laddad publikkontakt. Boka Carl Tillenius och få en förundrande, fängslande och stundtals frustrerande föreställning här hos Athenas!

Du vet den där känslan när du har sett ett riktigt bra trolleritrick? Den där känslan av fascination som får dig att vilja se mer, samtidigt som du känner frustration över att du inte kan förstå hur det gick till. Inte ens du som faktiskt är rätt smart. Är du redo för den känslan om och om igen under en hel kväll? Då är Carl Tillenius rätt person för dig!

Carl Tillenius började sin trolleribana redan som elvaåring efter att ha hittat en trolleribok på den lokala bokhandeln. Till en början var det bara en hobby, men så småningom sade han upp sig från bankjobbet och började jobba som magiker på heltid. 2009 blev han svensk mästare i kortmagi och har sedan dess spelat sina föreställningar på scener runt om i Sverige.

En föreställning med Carl Tillenius är som en blandning mellan en standup-show och en trolleriföreställning. Humor, jonglering och klassisk magi i modern tappning blandas i en underhållande show med högt tempo.

Boka Carl Tillenius för en magisk kväll!

Visa föreläsningar med Carl Tillenius

  Boka Carl Tillenius

  En magisk show

  • Det viktigaste i Carl Tillenius shower är fingerfärdighet och en humoristisk och avslappnad publikkontakt. Han kommer inte att trolla fram kaniner ur hattar, men ni kommer ändå att gapa av förvåning.
  • Boka en föreställning med klassisk magi i modern tappning, levererad med ett högt tempo och massor av humor!

  Boka Carl Tillenius

  Framför dina ögon

  • Vill du uppleva magisk fingerfärdighet på nära håll? I så fall kan du boka Carl Tillenius close up-show, där han trollar mitt framför dina ögon. Själva trolleriet är i klassiskt miniformat med mynt, sedlar och kortlekar, men då allt händer nära dig blir upplevelsen maximal.
  • Showen kan utformas på en mängd olika sätt och passar perfekt till både middagen och förminglet. Eller varför inte göra det till en magisk helkväll? Då trollar Carl Tillenius först för gästerna på nära håll för att sedan gå upp på scen och leverera en magisk show för hela sällskapet.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Carl Tillenius

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Carl Tillenius