Laddar innehåll ...

Carl Tillenius

Carl Tillenius

Magisk underhållare

Det hela började med en trolleribok på bokhandeln i Eskilstuna och på den vägen är det. I dag är Carl Tillenius mästare på korttrolleri och en av få människor i Sverige som kan livnära sig på sin magiska talang. Han reser land och rike runt med sina omtyckta shower som är en blandning av fascinerande tricks, träffsäker humor och laddad publikkontakt. Boka ett förundrande, fängslande och stundtals frustrerande föreställning här hos Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Du vet den där känslan när du har sett ett riktigt bra trolleritrick? Den där känslan av fascination som får dig att vilja se mer, samtidigt som du känner frustration över att du inte kan förstå hur det gick till. Inte ens du som faktiskt är rätt smart. Är du redo för den känslan om och om igen under en hel kväll? Då är Carl Tillenius rätt person för dig!

Carl Tillenius började sin trolleribana redan som elvaåring efter att ha hittat en trolleribok på den lokala bokhandeln. Till en början var det bara en hobby, men så småningom sade han upp sig från bankjobbet och började jobba som magiker på heltid. 2009 blev han svensk mästare i kortmagi och har sedan dess spelat sina föreställningar på scener runt om i Sverige.

En föreställning med Carl Tillenius är som en blandning mellan en standup-show och en trolleriföreställning. Humor, jonglering och klassisk magi i modern tappning blandas i en underhållande show med högt tempo.

Boka Carl Tillenius för en magisk kväll!

  En magisk show

  • Det viktigaste i Carl Tillenius shower är fingerfärdighet och en humoristisk och avslappnad publikkontakt. Han kommer inte att trolla fram kaniner ur hattar, men ni kommer ändå att gapa av förvåning.
  • Boka en föreställning med klassisk magi i modern tappning, levererad med ett högt tempo och massor av humor!

  Framför dina ögon

  • Vill du uppleva magisk fingerfärdighet på nära håll? I så fall kan du boka Carl Tillenius close up-show, där han trollar mitt framför dina ögon. Själva trolleriet är i klassiskt miniformat med mynt, sedlar och kortlekar, men då allt händer nära dig blir upplevelsen maximal.
  • Showen kan utformas på en mängd olika sätt och passar perfekt till både middagen och förminglet. Eller varför inte göra det till en magisk helkväll? Då trollar Carl Tillenius först för gästerna på nära håll för att sedan gå upp på scen och leverera en magisk show för hela sällskapet.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden