Laddar innehåll ...

Caroline Ravn - Magiker och konferencier

Caroline Ravn

Magiker och konferencier

Caroline Ravn valde att hoppa av teologistudierna för att satsa helhjärtat på magi. Bara månader senare hade hon gjort sig ett namn i trolleribranschen och är i dag flitigt anlitad både här hemma och internationellt. Under ett evenemang med henne får du ta del av nya, förbluffande tricks och gamla trolleriklassiker levererade i en helt ny tappning. Du kan även boka henne om du vill ha en underhållande konferencier till ditt nästa evenemang!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Enligt Caroline Ravn är det inte ett så stort hopp från kyrkan till magi som man skulle kunna tro. Båda handlar om det som inte går att förklara. Båda handlar om att skapa en känsla av gemenskap i rummet, beröra och prata på ett sätt så att alla hänger med – något hon bemästrar till fullo.

Kombinationen av skicklighet, målmedvetenhet och ett sinne för humor har redan tagit Caroline Ravn längre än många andra trollkonstnärer kan drömma om. När hon bestämde sig för att satsa på en karriär som trollkonstnär satte hon upp flera drömmål, och många av dem har redan blivit verklighet.

Som barn drömde Caroline Ravn om att skapa en egen kortlek. Bara 18 månader efter första mötet med en världsledande kortdesigner har hon nu tre kortlekar, alla slutsålda inom första veckan efter lansering.

Nu siktar Caroline Ravn på att, som andra kvinna någonsin, vinna trolleri-VM. Hon har tidigare vunnit två SM-silver i trolleri, ett NM-silver i salongstrolleri och har utsetts till årets inspiratör.

Caroline Ravn kan konsten att trollbinda en publik och sätter med humor, närvaro och fingerfärdighet guldkant på vilket evenemang som helst. Boka henne här hos Athenas!

    Magisk underhållning

    • Caroline Ravn kan bjuda på trolleri både från scen under en fantastisk show eller mitt framför dina ögon som close-up-magi under minglet. Nya tricks levereras med klassisk charm och fingerfärdighet. Gamla klassiker får nytt liv. Du får en oförglömlig kväll.

    Konferencier

    • Se till att ha en konferencier som kan konsten att både underhålla och hålla i trådarna – boka Caroline Ravn till ditt nästa evenemang!
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden