Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Hur skapas en trollbindande konferens?

Caroline Ravn - Magiker och konferencier

Caroline Ravn

Magiker, trollkarl och konferencier som får allas värld att stanna genom hennes trollbindande kunskaper och ett revolutionerade sätt att framföra evenemang.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Caroline Ravn

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Caroline Ravn har även en internationellt prisbelönt kortlek på marknaden som just nu finns i sex olika varianter och har sålts i över 20.000 exemplar. Den har vunnit priser som "Worlds Best Deck for Magic 2017" och "World's Best Deck for Poker Play 2017". Caroline har tidigare vunnit två SM-silver i trolleri, ett NM-silver i salongstrolleri och har utsetts till årets inspiratör.  Caroline är den bästa kryddan till ert mingel. På nära håll trollbinder hon alla med sin fingerfärdighet, när hon tar fram allt från gummiband, kortlekar eller snor ett mynt från kollegans ficka. Rummet fylls på nolltid av en magisk känsla, nyfikenhet, och förundran. Ett magiskt upplägg är att Caroline Ravn i början av kvällen för att sedan runda av lite senare med sin scenshow – kvällen blir magisk, i dubbel bemärkelse. Boka Caroline Ravn hos Athenas.

Därför ska ni boka en föreläsning med Caroline Ravn:

 • Hon skapar en gemenskap i rummet som berör och får alla att börja interagera med varandra
 • Caroline Ravn har ett sätt att förmedla hennes show så alla hänger med och hon lämnar spår som kommer håller sig kvar länge
 • Hennes sätt att blanda magi och event får alla trollbundna samtidigt som hon plockar fram ett driv och inspiration hos åhörarna

Caroline Ravn är en kvinnliga magiker som tagit världen med storm med ett flertal utmärkelser och utsålda teatrar i bl.a. Stockholm, Göteborg, Amsterdam, Oslo och New York. Hon är trygg på scen och tar sig an sin publik med charm, humor och träffsäkerhet. Caroline Ravn har älskat trolleri ända sedan hon som litet barn lärde sig att trolla av sin farfar. Caroline Ravn kombinerar effektivt humor, klassisk entertainment och tankeläsning med häpnadsväckande trolleritrick. En oslagbar kombination för att väcka intresse och underhålla människor på fester, event eller andra slags tillställningar.

Caroline Ravn är den enda kvinnliga magikern i Skandinavien som kombinerar konferencier uppdrag med magiska inslag. En oslagbar kombination som gör att ert event aldrig tappar farten. Hennes timing och träffsäkerhet är svårslagen – speciellt i kombination med trolleri och magi som förvånar och förundrar. Caroline har det där lilla extra utöver en vanlig konferencier.

Hennes scenshow är så mycket mer än en klassisk magishow. Var beredda på träffsäker humor, kvicktänkt, roligt, och interaktivt. Hon har en förmåga att trollbinda publiken och få åhörarna att brista ut i skratt. Boka henne här hos Athenas!

Visa föreläsningar med Caroline Ravn

  Magisk underhållning

  • Caroline Ravn kan bjuda på trolleri både från scen under en fantastisk show eller mitt framför dina ögon som close-up-magi under minglet. Nya tricks levereras med klassisk charm och fingerfärdighet. Gamla klassiker får nytt liv. Du får en oförglömlig kväll.

  Konferencier

  • Se till att ha en konferencier som kan konsten att både underhålla och hålla i trådarna – boka Caroline Ravn till ditt nästa evenemang!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Caroline Ravn

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Caroline Ravn