Laddar innehåll ...

Erik Olkiewicz (foto Viktor Fremling) - Hypnotisör och motivationsexpert

Erik Olkiewicz

Hypnotisör och motivationsexpert

Erik Olkiewicz är en av få i världen som kan erbjuda något så unikt som hypnos på scen. Han har tränats av mästarna i London och Las Vegas i hur man planterar frön i det undermedvetna, öppnar kanaler för kreativitet och motivation, samtidigt som man underhåller och garanterar fullständig trygghet och respekt för alla inblandade. Boka Erik Olkiewicz hypnosshow här hos Athenas talarbyrå – en oförglömlig upplevelse för dig och dina kollegor!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hypnos är inte vad många tror. Det är ännu bättre. Förutom förbluffande underhållning är det – i rätt händer – ett effektivt verktyg till att öka glädje, självkänsla och motivation. Låt Erik Olkiewicz visa hur det går till!

Erik Olkiewicz fascination för hypnos började redan i mitten av 90-talet. Då blev han hypnotiserad på scen under en utbytestermin i USA och upplevde en djup inre frid efteråt. Sedan dess har han studerat med hypnosmästare i London, Las Vegas och Sverige, läst psykologi, retorik och utbildat sig till NLP-coach. I dag är han en av Sveriges skickligaste hypnotisörer och en av få i världen som kan erbjuda professionella hypnosshower.

En föreställning med Erik Olkiewicz liknar inget du har varit med om tidigare. Han kan få människor att glömma hur man tar på sig skorna, att våga testa nya saker eller att känna intensiv lycka. Allt skräddarsytt efter uppdragsgivarens önskemål och alltid med djup respekt för alla deltagare. Ingen kommer att skämma ut sig och alla kommer att ha roligt.

Erik Olkiewicz utnyttjar skickligt hypnosens potential både som underhållning och som ett kraftfullt redskap för personlig utveckling. Efter hans hypnosshow har du ett rum fullt med avspända, motiverade och mentalt skärpta människor som är redo att ta sig an världen och återvända till jobbet med ny energi.

Välj vilken show som passar dig bäst!

Läs mer om Erik Olkiewicz och hans hypnosshower i vår spännande intervju! Du hittar den här.
Han är även skribent på vår blogg. Kolla in den här!

 

Foto: Viktor Fremling

  Hypnosshow #1 – Skrattfest

  • Den här showen kommer att bli en snackis redan från det ögonblick den bokas. Den lyfter vilket evenemang som helst genom att skapa gemenskap, feststämning och hypnosögonblick du inte trodde var möjliga.
  • Erik Olkiewicz bjuder upp frivilliga människor upp på scenen. Efter bara några minuter följer de hans uppmaningar och gör nästan vad som helst. De kan hypnotiseras till att tro att de är världsmästare i kurragömma, få för sig att bänkgrannen luktar illa eller att de har elva fingrar.
  • Lugn, ingen kommer att skämma ut sig. Ingen kan hypnotiseras mot sin vilja och Erik Olkiewicz ser till att det blir en trygg, smakfull och rolig feel-good-show. Deltagarna blir kvällens stjärnor och alla kommer att ha roligt – även de mest skeptiska kritikerna kommer att skratta sig hesa och tacka dig efteråt.
  • Showen engagerar både deltagare och publik och passar därför utmärkt för teambuilding. Boka och få en stor insättning på må-bra-kontot!

  Hypnosshow #2 – Businessboost

  • I den här showen får du ta del av både underhållning och smarta verktyg för att locka fram den fulla potentialen hos dig själv och dina medarbetare. Vad vill du åstadkomma? Vilka områden vill du utveckla? Erik Olkiewicz skräddarsyr ett upplägg som tar dig närmare just dina mål.
  • Hjärnan är platsen där hela ditt liv utspelar sig. Små förändringar i dina tankar kan ge stora förändringar i hur du uppfattar hela din tillvaro, och hur din omgivning uppfattar dig. Erik Olkiewicz kan demonstrera hur viktigt det är att aldrig släppa fokus från målet genom att hypnotisera deltagarna till att vägra ta emot en plånbok med sedlar. Han kan illustrera vikten av inre bilder genom att få dem att inte hitta munnen när de ska dricka. Han kan även visa hur kraftfulla ord kan vara genom att få dem att glömma hur man tar på sig en kavaj.
  • Showen passar perfekt för konferensen, kickoffen, eventet och andra tillfällen när du vill samla dina medarbetare för en underhållande motivationsboost. Med hypnosen som verktyg tränar han er mentala förmåga så ni kan öka arbetsglädjen, försäljningen och produktiviteten.
Kunder som har upplevt föreläsningar med Erik Olkiewicz

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden