Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Att fånga intresset med humor, boosta kreativiteten och se kraften hos människor oavsett kön.

Ami Hallberg Pauli föreläsning

Ami Hallberg Pauli

Ami Hallberg Pauli är en energisk skådespelare och ståuppkomiker. Med sina föreläsningar och coachning hjälper hon företag och organisationer att bli mer kreativa och kommunicera bättre.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Ami Hallberg Pauli….har en härlig scenisk kraft, egen humor och en intelligent satirisk ådra. Hon ironiserar om svenska politiker och Östermalm dit hon just flyttat. Hon når publiken med sin blandning av personlig utstrålning och trivsamt råa påhopp.

Lars Ring, Svenska Dagbladet Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Ami Hallberg Pauli

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ami Hallberg Pauli är i grunden en utbildad skådespelerska och komiker som på senare tid börjat jobba mer med föreläsningar, utbilda företag och organisationer. Hennes meritlista innehåller pjäser på Stockholms fria teaterscen,  anställning i ensemblen på Stockholms improvisationsteater samt roller i tv och radio. Amis stand up-karriär startade 2003 på Norra Brunn och blev snabbt en stor succé. Ett stort engagemang som resulterade i en egen klubb och show på Mosebacke i Stockholm. Hon har medverkat i en rad TV- och radioprogram, såsom kanal 5:s "RAW", SVT:S "Stockholms live" och som komiker i P1:s "Studio Ett - centralen". "Stand-up-handboken - konsten att göra livet lite roligare" släpptes 2018, en handbok i hur du blir rolig.  Hennes rutinerade scenvana gör henne till något av en expert på hur vi bättre når ut med våra budskap. En lång erfarenhet av utbildningar i kreativitet och samarbete på många av Sveriges företag och organisationer.

Därför ska du boka Ami Hallberg Pauli:

 • För att stärka och bygga upp ert team, förbättra kreativiteten och bli mer lösningsorienterade.
 • Lära dig att fånga åhörarnas intresse med humor, nå ut med ditt budskap oavsett ämne du talar om.
 • Ta del av Amis lättsamma och humorfyllda sätt att kommunicera. Från underhållande improvisationsteater till lärorika workshops.

Många förknippar Ami med hennes föreställning ”Ladies Fight”, tillsammans med kollegorna, Anna-Lena Brundin, Anna Blomberg och Ann Westin. Ett alternativ till scenkomik, skapat av kvinnor för kvinnor. En föreställning som hade Sverige turné samt visades på SVT i två omgångar.

Hennes långa erfarenhet ligger även som grund i den publicerade ”Stand-up-handboken – Konsten att göra livet lite roligare” som utgavs 2018. Boken reder ut begrepp och berättar den hårda vägen du behöver vandra för att bli komiker. För stand up kräver trots allt extremt mycket mod, hård träning och framförallt timing. Ami Hallberg Pauli delar med sig av de bästa verktygen och tipsen för hur du blir en bra komiker.

För Ami har humor blivit ett sätt att utrycka livets stora såsom små problem. Hennes framträdanden berör många ämnen, från kvinnor och män till politik. En omtyckt komiker med en enorm kompetens som kan konsten att kommunicera med hjälp av humor. Oavsett om det handlar om företag, organisationer eller enskild individ är Ami Hallberg Pauli expert på hjälpa till att öka kreativiteten, förbättra kroppsspråket och använda humor som ett vapen.

Visa föreläsningar med Ami Hallberg Pauli

   Fånga intresset med humor!

  • Som talare kan det ibland vara svårt att nå ut med sitt budskap. Det krävs många egenskaper för att fånga åhörarnas uppmärksamhet. Du ska vara kompetent, kunnig och erfaren. Genom att använda humor som verktyg blir inte bara föreläsningen roligare, det underlättar även för publiken att ta till sig budskapet bakom.
  • Hur många gånger möts du inte av trötta Power Point-presentationer där du snabbt tappar fokus och zoomar ut? Bevis bekräftar nämligen att vi tar till oss information när vi blir känslomässigt engagerade, skrattar.
  • Ami Hallberg Pauli är författare till ”Stand up-handboken” och har hållit kurser i stand-up comedy i över tio år. Hon vet hur en applicerar komik i sina presentationer.  Allt för att kombinera fakta med humor och förvandla något långtråkigt till mer livfullt och lättsamt.
  • Varför inte se till att årsredovisningen blir en höjdpunkt med massa skratt? Humor är trots allt något som bidrar till entusiasm, nytänkande och innovation.
  • En föreläsning där Ami coachar ledare, små grupper eller enskilt. Det går även att utföra i workshopform, enskilt eller i grupper.

  Efter #metoo – Nu går vi vidare.

  • Att se kraften i alla medarbetare, oavsett kön de föddes eller förknippas med. Hur ni kan dra fördel av människors potential. För hur kommer det sig egentligen att vi är så dåliga på att se värdet i andras olikheter och erfarenheter?
  • Ami Hallberg Pauli guidar dig genom begrepp såsom vad ett manligt kroppsspråk innefattar? Om det finns något som kännetecknar kvinnligt ledarskap? Hur det kommer sig att kvinnliga och manliga egenskaper värderas olika?
  • Följ med på en humorfylld resa där Ami leder er genom miljö, arv, kroppsspråk, genus-slentrian-tänk och hur vi når en bättre framtid för alla. Vad du kan göra för att bli lyssnad på och vad andra, samt arbetsplatsen kan göra för att du ska höras.

  Boosta er kreativa konkurrenskraft!

  • Det pratas ständigt om AI och dess framfart, hur det kommer ta över mer och mer. Det många glömmer bort är dock att vi människor besitter något en robot saknar, nämligen kreativitet. Så fort vi börjar tänka utanför boxen frodas idéer och lösningar.
  • Ami har en lång erfarenhet som kreatör av böcker, teater och humor, hon vet hur det kan vara att fastna. Med verktyg och tips guidar hon er till att hitta kreativitet och fantasi större än AI och er själva. Att stärka er verksamhets konkurrenskraft och skapa en vardag som är betydligt roligare.

  Workshops och interaktiva föreställningar med improvisationsteater.

  • Bygg ett starkare team genom att applicera improvisationsteaterns byggstenar, kreativitet, samarbete och spontanitet. Ta del av enkla övningar för att hantera konflikter på ett bra sätt. En workshop som riktar sig mot personal på företag eller organisationer.
  • Ett roligare tillvägagångssätt för att förbättra den kreativa processen, öppenhet och sitt egna kroppsspråk. Genom att utföra enkla övningar i par, hämtade från teatervärlden, stärker man sitt samarbete och utvecklas tillsammans på ett annorlunda sätt.

  Underhållande eller problemlösande föreställning med improvisationsteaterskådespelare

  • Improvisationsteater är helt unikt, skapat på plats mellan en improvisatör och publik. Det är oförutsägbart, spontant och framförallt, otroligt roligt. Förslag på vart scenen ska utspela sig och vilka som ska medverka avgör publiken. Perfekt för julbordet, en kick-off eller varför inte som ett avbrott under en konferens?
  • En föreställning som leds av Ami, en av hennes duktiga kollegor och även en improviserande musiker om det önskas. Det går även att planera i förväg, dela med sig av eventuella problem som existerar i teamet som kan komma upp till ytan på ett roligt sätt. Ett smidigt tillvägagångssätt för att undvika jobbiga diskussioner eller svåra frågor.

  Moderator och konferencier

  • Ami finns även tillgänglig som moderator och konferencier. Hennes komiska timing och stand up-erfarenheter bidrar till en underhållande och lättsam tillställning. Rör det sig om en större konferens så läser hon sig självklart in på ämnet och anpassar sig efter förväntan och önskemål.
  • Hon håller också i kurser och workshops för företag. Tillsammans med sin erfarenhet från improvisationsteater hjälper hon företag, organisationer, partiledare och ledargrupper att bli mer kreativa. Ami delar med sig av sin breda verktygslåda, hur kreativitet skapas, men också vilka hinder som förhindrar dess flöde.

Referenser

Ami Hallberg Pauli….imponerar redan från början… Amis bästa egenskap som komiker är den interaktion hon nästan omedelbart får tillsammans med publiken. Bitvis påminner Ami om en kvinnlig Jonas Gardell och avslutningen där hon målar upp kvinnor som schizofrena Gollum-varelser är bland det roligaste på hela kvällen.

Sofia Hård

Sundsvalls Tidning

Ami Hallberg Pauli gjorde vår föreningsgala i Nacka kommun till en sprudlande show! Tack Ami för dina roliga skämt samt goda hand med alla som skulle upp på scenen! Och så guldklänning på det!

Kajsa Bornestad

Nacka Kommun

Ami var verkligen super! Älskar hennes raka stil, alla tips på hur man kan effektivisera och få det roligt. Helt plötsligt ser jag humor i allt runtomkring mig. Det är som att en ny värld öppnats.

Helena

Åhörare

En toppenstart med bra nätverkande och värdefulla tips.

Katarina Wiberg, Account Manager

SPP
Skicka en icke-bindande förfrågan på Ami Hallberg Pauli

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Ami Hallberg Pauli
Ami Hallberg Pauli

5 av 5 stjärnor

Ami Hallberg Pauli….har en härlig scenisk kraft, egen humor och en intelligent satirisk ådra. Hon ironiserar om svenska politiker och Östermalm dit hon just flyttat. Hon når publiken med sin blandning av personlig utstrålning och trivsamt råa påhopp.

Lars Ring, Svenska Dagbladet Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Ami Hallberg Pauli