Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Stärk arbetsgruppen med humor och kreativitet!

Ami Hallberg Pauli

Ami Hallberg Pauli

Ami Hallberg Pauli är en energisk föreläsare med bakgrund som skådespelare och ståuppkomiker. Hon hjälper och coachar företag och organisationer att förbättra sin kommunikation och bli mer kreativa.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Ami Hallberg Pauli….har en härlig scenisk kraft, egen humor och en intelligent satirisk ådra. Hon ironiserar om svenska politiker och Östermalm dit hon just flyttat. Hon når publiken med sin blandning av personlig utstrålning och trivsamt råa påhopp.

Lars Ring, Svenska Dagbladet Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Ami Hallberg Pauli

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ami Hallberg Pauli är i grunden en utbildad skådespelerska och komiker som på senare tid börjat jobba mer med föreläsningar och med att utbilda företag och organisationer. Hennes meritlista innehåller föreläsningar för bl.a. Benify, Trustly, Systembolaget, Vårdcentraler och kommuner, en lång karriär som komiker på bl.a. Norra brunn och skådespelerska i radio och TV och på scen.  Hennes rutinerade scenvana gör henne till något av en expert på hur vi bättre når ut med våra budskap. Ami föreläser om kreativitet, humor och kommunikation. Hon har även studerat genusvetenskap på Stockholms universitet och föreläser om jämställdhet.

Därför ska du boka Ami Hallberg Pauli:

 • För att stärka och bygga upp ert team, förbättra kreativiteten och bli mer lösningsorienterade.
 • Lära dig att fånga åhörarnas intresse med humor, nå ut med ditt budskap oavsett ämne du talar om.
 • Upplev improvisationsteater när den är som bäst och roligast

Många förknippar Ami med hennes föreställning ”Ladies Fight”, tillsammans med kollegorna, Anna-Lena Brundin, Anna Blomberg och Ann Westin. Ett alternativ till scenkomik med bara kvinnor på scen. En föreställning som hade Sverige turné samt visades på SVT i två omgångar.

Hennes långa erfarenhet ligger även som grund i den publicerade ”Stand-up-handboken – Konsten att göra livet lite roligare” som utgavs 2018.  Ami Hallberg Pauli delar i boken med sig av de bästa verktygen och tipsen för hur du blir en bra komiker.

Ami föreläser även om jämställdhet och har studerat genusvetenskap på Stockholms universitet.

En omtyckt komiker med en enorm kompetens som kan konsten att kommunicera med hjälp av humor. Oavsett om det handlar om företag, organisationer eller enskild individ är Ami Hallberg Pauli expert på hjälpa till att öka kreativiteten, förbättra kroppsspråket och använda humor som ett vapen.

Boka Ami Hallberg Pauli om du vill få mer kreativa chefer och medarbetare, förbättrad kommunikation och en roligare arbetsplats!

Visa föreläsningar med Ami Hallberg Pauli

  Kreativitet och humor gör arbetsplatsen effektivare

  – En interaktiv föreläsning i kreativitet

  • Bygg starka team och få verktyg för kreativt tänkande med hjälp av enkla övningar.
  • Ami Hallberg Pauli berättar om de aktiva medlen för att nå den kreativa processen och workshopdeltagarna deltar sedan aktivt på golvet och gör enkla övningar i par.
  • Detta är ett väldigt uppskattat och roligt sätt att få igång sin kreativitet, öppenhet, få koll på sitt kroppsspråk samt ha roligt och utvecklas tillsammans på ett annorlunda sätt.
  • Din fantasi är större än dig själv! Väck den till liv, låt vardagen bli mer glädjefylld och stärk verksamhetens konkurrenskraft! Kanske kan Ami även lära er hur ni kan bli roligare? Genom att använda humor som verktyg blir det lättare att nå ut med det ni vill förmedla.
  • Ami Hallberg Pauli är en kreativ föreläsare, författare, komiker och skådespelerska. Hon har arbetat kreativt inom teater och stand up i över 20 år, håller kurser på Norra Brunn i Stockholm och har skrivit ”Stand up-handboken – konsten att göra livet roligare”.

  Efter #metoo – Nu går vi vidare.

  • Att se kraften i alla medarbetare, oavsett vilket kön de föddes eller förknippas med. Hur ska man dra fördel av människors potential? För hur kommer det sig egentligen att vi är så dåliga på att se värdet i andras olikheter och erfarenheter?
  • Ami Hallberg Pauli har läst genusvetenskap på Stockholms universitet och guidar dig genom begrepp såsom feminism, intersektionalitet och vad det innebär att internalisera ett beteende. Hon pratar även om vad ett manligt kroppsspråk innefattar. Om det finns något som kännetecknar kvinnligt ledarskap och vad är i sådana fall det? Hur kommer det sig att kvinnliga och manliga egenskaper värderas olika?
  • Följ med på en humorfylld resa där Ami leder er genom miljö, arv, kroppsspråk, genus-slentrian-tänk och hur vi når en bättre framtid för alla. Vad kan ni göra för att alla ska känna sig bekväma och få ut det mesta av ALLA medarbetare oavsett kön?

  IMPRO – DET MEST UNDERHÅLLANDE PÅ KONFERENSEN!

  • Improvisationsteater är, precis som det låter, helt improviserat och föds i stunden i mötet mellan en skicklig improvisatör och en publik. Just denna direkthet, spontanitet och det unika i varje improvisation upplevs ofta som fantastiskt rolig för publiken.
  • Ta del av något unikt när Ami Hallberg levererar improvisationsteater med hjälp av publiken som fungerar som medregissörer. Vid improvisationsföreställningar behövs minst två skådespelare och då anlitar Ami Hallberg en av alla sina duktiga kollegor, och om ni vill även en improviserande musiker.
  • Problemlösande impro? Tillsammans med Ami kan ni sätta er in lite mer i er situation och eventuella problem som finns i ert team och på ett roligt sätt ta upp dessa saker till ytan. Det är ett avdramatiserat sätt ta upp diskussioner eller svåra frågor på konferensen eller arbetsplatsträffen i en s.k. forumteater-form.

  Moderator och konferencier

  • Ami finns även tillgänglig som moderator och konferencier. Hennes komiska timing och stand up-erfarenheter bidrar till en underhållande och lättsam tillställning. Rör det sig om en större konferens så läser hon sig självklart in på ämnet och anpassar sig efter förväntan och önskemål.
  • Hon håller också i kurser och workshops för företag. Tillsammans med sin erfarenhet som lärare i stand up på Norra Brunn i Stockholm samt improvisationsteater hjälper hon företag, organisationer, partiledare och ledargrupper att bli mer kreativa. Ami delar med sig av sin breda verktygslåda, hur kreativitet skapas, men också vilka hinder som förhindrar dess flöde. Hon kan även lära ut hur du blir rolig!

  Komiker

  Självklart så går det även bra att boka Ami som renodlad stand up-komiker också! Hon skojar om allt från tonårsbarn till världspolitiken och är känd för sin varma och energiska scenpersona som sprider stor glädje från scen till salong.

Ami Hallberg Pauli Video

Ami Hallberg Pauli - föreläsare

Ami Hallberg Pauli är en erfaren skådespelerska och komiker, som har utvecklats till en eftertraktad föreläsare. Genom sin scenvana och akademiska bakgrund erbjuder hon föreläsningar som främjar teambuilding och kreativitet med hjälp av humor. Ami är ett idealiskt val för organisationer som vill förbättra sin kommunikation och arbetsmiljö.

Ami Hallberg Pauli Video

Ami Hallberg Pauli - komiker

Visa föreläsningar med Ami Hallberg Pauli

Referenser

Ami Hallberg Pauli….imponerar redan från början… Amis bästa egenskap som komiker är den interaktion hon nästan omedelbart får tillsammans med publiken. Bitvis påminner Ami om en kvinnlig Jonas Gardell och avslutningen där hon målar upp kvinnor som schizofrena Gollum-varelser är bland det roligaste på hela kvällen.

Sofia Hård

Sundsvalls Tidning

Ami Hallberg Pauli gjorde vår föreningsgala i Nacka kommun till en sprudlande show! Tack Ami för dina roliga skämt samt goda hand med alla som skulle upp på scenen! Och så guldklänning på det!

Kajsa Bornestad

Nacka Kommun

Ami var verkligen super! Älskar hennes raka stil, alla tips på hur man kan effektivisera och få det roligt. Helt plötsligt ser jag humor i allt runtomkring mig. Det är som att en ny värld öppnats.

Helena

Åhörare

En toppenstart med bra nätverkande och värdefulla tips.

Katarina Wiberg, Account Manager

SPP

Ami spräckte bubblan direkt hos publiken, sen var det bara att åka med. Riktigt bra feeling och tajming i allt. Varmt stort tack till Ami som förhöjde hela tillställningen!

Marie Norgren, Ledamotsspecialist

HSB Stockholm
Skicka en icke-bindande förfrågan på Ami Hallberg Pauli

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Ami Hallberg Pauli
Ami Hallberg Pauli

5 av 5 stjärnor

Ami Hallberg Pauli….har en härlig scenisk kraft, egen humor och en intelligent satirisk ådra. Hon ironiserar om svenska politiker och Östermalm dit hon just flyttat. Hon når publiken med sin blandning av personlig utstrålning och trivsamt råa påhopp.

Lars Ring, Svenska Dagbladet Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Ami Hallberg Pauli