Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Inspirerande föreläsningar om arbetsglädje och arbetskultur!

Camilla Saarinen

Camilla Saarinen

Camilla Saarinen är certifierad coach och mental tränare som har studerat organisationspsykologi och grupputveckling. Camilla talar om arbetskultur, arbetsglädje, bemötande och attityder.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Camilla Saarinen

  • Med glädje och energi delar Camilla med sig av kunskap och personliga erfarenheter!
  • Camilla gör anpassade föreläsningar efter kundens önskemål och organisation.
  • Hon ger er verktygen som behövs för att utveckla er organisation.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Camilla Saarinen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

På Camillas föreläsningar behövs inget kaffe för att hålla sig vaken. Hennes ledord är glädje, engagemang och utveckling och hon inspirerar och delar med sig av sin kunskap och personliga erfarenheter, på ett rakt och ärligt sätt med många skratt och tankeväckande diskussioner.

Därför ska du boka Camilla Saarinen

  • Med glädje och energi delar Camilla med sig av kunskap och personliga erfarenheter!
  • Camilla gör anpassade föreläsningar efter kundens önskemål och organisation.
  • Hon ger er verktygen som behövs för att utveckla er organisation.

Camilla Saarinen har studerat organisationspsykologi och grupputveckling och är certifierad coach och mental tränare. Hon jobbar med både chefs- och personalgrupper samt har under många år anlitats som process- och projektledare för flera utvecklingsprojekt. Hennes specialitet är arbetsglädje, bemötande, attityder och vanemässiga beteenden och du väljer med fördel henne när ni står mitt en förändring och behöver ha med alla på tåget.

Camilla lyfter också frågan kring vikten av feedback och att försöka förstå varandras behov. Dålig stämning, vi och de-känsla, missnöjessnack i korridorerna, stress och låg motivation… symptomen på en negativ arbetskultur kan vara många. Vems ansvar är egentligen arbetskulturen? Kan vi överhuvudtaget ändra på den? Självklart! För du är inte fast i en arbetskultur. Du ÄR arbetskulturen.

Camilla anpassar alltid sina föreläsningar till den målgrupp och den organisation hon arbetar med, och varvar fakta och forskning med exempel från vardagen, vilket gör det lätt för deltagare att känna igen sig själva.

Camilla anlitas med fördel när man vill ha både inspirerande föreläsningar och fördjupande workshops, alternativt hela föreläsningsserier inom valda ämnen. Du kan väja rena föreläsningar, föreläsningar blandat med workshops eller hela utbildningsdagar. Drivkraft, positiv energi och känslan av att utvecklas är påtagligt närvarande.

Föreläsningarna är både lättsamma, roliga och till viss del provocerande. För visst ville ni utvecklas? Camilla ger verktyg till hur man kan skifta perspektiv och hämta energi från sådant man tidigare har dränerats av. Även om målet oftast är att utveckla organisationen så är utgångspunkten alltid personlig utveckling och eget ansvar.

Visa föreläsningar med Camilla Saarinen
Camilla Saarinen föreläsning

Arbetsglädje och motivation i förändring

Världen är föränderlig och vi måste hänga med, men hur gör man egentligen för att både må och prestera bra i tider av förändring och ovisshet? Vad händer med våra identiteter och roller när nya arbetssätt krävs och vad händer med företagskulturen när vi inte känner oss ”hemma” i allt det nya?

”Arbetsglädje i förändring”  en en föreläsning som ger en riktig kick för både ledare och medarbetare, med både aha-upplevelser, igenkänning, och fullt med medmänsklig bekräftelse som stärker! Dessutom några viktiga tips på hur man kan peppa sig själv att stå stadig och spelklar, även när omgivningen om yttre omständigheter inte är att lita på.

Camilla Saarinen föreläsning

Från spretig grupp till effektivt team

För många har distansarbete verkligen ställt till det i känslan av att höra samman, att vara ett team. Att ses fysiskt, att få läsa av kroppspråk, signaler, känna dofter och energier är nödvändigt för att vi fullt ut ska kunna navigera oss fram när vi bygger relationer. Aktiviteter som vi normalt sett bygger in i vår vardag för att stärka teamkänslan, såsom After works, Quizkvällar och annat med kollegorna ställs in och den korta, men ack så viktiga fikapausen på jobbet med det tillhörande småpratet och naturliga uppdateringarna uteblir, liksom ”hejet” i korridoren. För att inte tala om det vardagliga skvallret.

Är det ens möjligt att bygga team när man inte får vara nära varandra som vanligt? Självklart går det, men vi måste förstå att det är svårare, eftersom så många av våra vanliga vägar i relationsbyggande inte fungerar. Våra behov är dock desamma. I grupp behöver vi bli sedda och bekräftade, känna att vi tillhör och är kompetenta.

”Bygg starka team”  en föreläsning som kan ger en förståelse för gruppens och individens behov, och vad som krävs för att bygga band som lyfter en spretig grupp till ett sammansvetsat team.

Referenser

Den var både givande och glädjande. gav mycket skratt och glädje vilket var tanken. Camilla hade verkligen snappat upp vad vi efterfrågade!

Anna Palmér

Örebro Kommun

Rolig, igenkännande, energisk och medryckande!

Johan Blåsjö - Gruppchef

Pensionsmyndigheten

Bra utförd. Det märks att Camilla är van att arbeta framför kamera. Bra respons från deltagarna på vår heldag. Inga problem med tekniken allt flöt på.

Maria Danielsson, Enhetschef

Söderhamns kommun
Skicka en icke-bindande förfrågan på Camilla Saarinen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Camilla Saarinen