Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Anna-Lena Brundin - Komiker, ståuppare, sångare och författare

Anna-Lena Brundin

Komiker, ståuppare, sångare och författare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Anna-Lena Brundin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anna-Lena Brundin är en av våra mest folkkära komiker och artister. Ända sedan början av 80-talet har vi kunnat se henne i otaliga shower, tv-program och evenemang där hon skickligt har levererat viktiga budskap i en rolig förpackning. Hon har dessutom släppt flera skivor och inte mindre än tio böcker. Vill du ha en underhållande föreläsning om livet, en skicklig moderator till evenemanget eller en jazzig musikföreställning? Boka Anna-Lena Brundin här hos Athenas! 

Artisten Anna-Lena Brundin såg dagens ljus på roliga timmen i skolan. Efter en tid som pantomimartist tog hon folkabussen till Berlin, översatte sina texter och underhöll på ett språk hon inte själv förstod. Publiken skrattade ändå. I dag är hon en av våra mest älskade komiker och underhållare och en mycket eftertraktad artist, föreläsare och moderator.

Anna-Lena Brundin fick sitt stora genombrott i Sverige som ena halvan av “Nancy & Carina” i tv-programmet “Daily Live” på 80-talet. På 90-talet var hon med i bland annat “Släng dig i brunnen” och “Söndagsöppet”. De yngre generationerna känner igen henne från den älskade julkalendern “Mysteriet på Greveholm”.

På senare tid har Anna-Lena Brundin skrivit och medverkat i flera hyllade föreställningar som “En liten jävla krogshow” och “En liten jävla kvinnorörelse”, tillsammans med bland annat Ann Westin, Yvonne Skattberg och Zeid Andersson. Hon tar gärna upp viktiga frågor som rör genus, rättvisa och jämställdhet och får effektivt fram sitt budskap med humorn som vapen.

Förutom att vara komiker är Anna-Lena Brundin också sångerska och författare. Hon har skrivit inte mindre än tio böcker, bland annat “Kvinna eller försvinna” och “Rampfeber”. Tillsammans med författaren och kompositören Jan Sigurd har hon släppt sitt senaste album, “Jazz för skeppsbrutna”, som utkom hösten 2016.

Oavsett om du vill ha smart humor, skickligt modererande eller skånsk skönsång är Anna-Lena Brundin rätt person för jobbet. Boka henne hos Athenas!

Läs mer om Anna-Lena Brundin i vår exklusiva intervju här!

Visa föreläsningar med Anna-Lena Brundin

  Den som gapar efter lite missar det mesta

  • Anna-Lena Brundin skojar friskt om äktenskap, ålder, klimakteriet, tvätt och om vad som egentligen är lycka. Tack vare hennes alltid lika höga tilltro till människan kommer du lämna föreläsningen uppfylld av hopp för dig själv och mänskligheten. Hennes knivskarpa betraktelser och funderingar träffar mitt i prick när hon blandar allvar och trams i en skön mix.

  Livet är inte rättvist

  • ”Varför är det mycket finare att vara guldfisk än silverfisk?”. I den här föreläsningen pratar Anna-Lena Brundin om olika orättvisor. Frågor hon tar upp är t.ex.: varför vill man i vissa kulturer hellre ha en pojke än en flicka? Varför finns det pojkstreck men inga flickstreck?

  Kvinnligt vs. manligt

  • Här talar Anna-Lena Brundin om outtalade förväntningar på kvinnor och män som vi ibland har svårt att leva upp till.

  Musikföreställning

  • Tillsammans med Jan Sigurd bjuder Anna-Lena Brundin på stämningsfull jazz på svenska med inspiration från Monica Zetterlund, Beppe Wolgers och en touch av Chet Baker. Passar perfekt till en skön kväll efter mötet, konferensen eller en lång arbetsdag.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Anna-Lena Brundin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Anna-Lena Brundin