Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Hur kommer man överens med vem som helst och lämnar båda parter nöjda?

Lars-Johan Åge

Lars-Johan Åge

Ekonomiprofessor och förhandlingsexpert

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Lars-Johan Åge

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Lars-Johan Åge är ekonomiprofessor och förhandlingsexpert. Som en av världens främsta forskare på området är han expert på hur vi kan samarbeta så att alla inblandade känner sig nöjda. Han kallar det för Happy-Happy. Boka en insiktsfull och inspirerande föreläsning full av tips och verktyg för effektivare och bättre samarbete.    

Att samarbeta och hitta en gemensam väg framåt är den största framgångsfaktorn i mänsklighetens historia och är lika avgörande och aktuell för dagens organisationer. Vi kallar det att komma överens. Det är just detta Lars-Johan Åges föreläsningar handlar om.

lars-Johan Åge är ekonomiprofessor och en av världens främsta forskare inom förhandlingsområdet. Utbildad i förhandling vid Harvard Law School och har bl.a. arbetat tillsammans med FBIs gisslanförhandlare och polisens insatsstyrka. Han har analyserat mönster hos världens bästa förhandlare inom gisslansituationer, affärer och diplomati. Numera är han också författare och föreläsaren som specialiserat sig på konsten att komma överens med vem som helst, och kan förmedla det på ett sätt som gör skillnad i människors liv. 

Lars-Johan Åge har uppmärksammats flera gånger för sitt inspirerande föreläsande. Han t.ex. har blivit listad i Dagens Industri som en av Sveriges populäraste föreläsare, nominerad till ”Årets talare 2016” och till ”Det stora talarpriset 2017″. 

Han har skrivit två böcker som hans föreläsningar bygger på. “Happy Happy – Konsten att komma överens”, där Handels-forskaren beskriver de fem steg som utgör hemligheten bakom ett gott samarbete. Förutom i Sverige har boken släppts i 16  länder. ”Happy Happy” handlar om att nå fram till andra människor och hitta lösningar som skapar bestående värden, men viktigast av allt: se till att alla känner sig nöjda efteråt.

“Konsten att göra affären” är hans första bok som som bygger på Lars-Johans vetenskapliga teori där han översätter Business Manouvering – A Grounded Theory of Complex Processes till praktiska verktyg som är användbara för affärskvinnor och affärsmän. Boken bygger på ett sju år långt forskningsprojekt och han har föreläst i fem år kring ämnet.

Därför ska du boka Lars-Johan Åges föreläsning

 • Få en perfekt kombination av inspiration, underhållning och affärsnytta kring att komma överens
 • Lär dig de fem stegen för att komma överens som bygger på Lars-Johans forskning
 • Utveckla din förmåga att förhandla i ditt yrkesliv såväl som vardagssituationer
Visa föreläsningar med Lars-Johan Åge

  Happy Happy – Hemligheterna till ett lyckat samarbete

  Att samarbeta med andra är den viktigaste framgångsfaktorn i mänsklighetens historia. Det gäller också i högsta grad idag. Oavsett om vi är chef, träffar kunder eller
  vill komma överens med tonåringen eller vår partner hemma vid köksbordet. Och målet med ett lyckat samarbete är alltid detsamma: Att lämna alla inblandade nöjda. Happy-
  Happy.

  • Med femstegsmodellen presenterar forskaren ett unikt och effektivt sätt att nå en gemensam väg framåt med andra i alla tänkbara typer av situationer.
  • Tips på hur man maximerar innovationskraften genom att låta olika människors perspektiv mötas.
  • Bli en bättre ledare genom att förena medarbetares olika perspektiv och agendor.
  • Hur rätt inställning, förberedelser, medvetna prioriteringar och kommunikation hjälper dig att inte bara komma överens utan också bygger förtroendebaserade relationer, varaktig beteendeförändring och skapar maximalt värde även med de mest motsträviga motparter.

  Längd: Vanligast är runt en timme, men upp till tre timmar är ofta ett bra format för mindre grupper.

  Ta del av en fantastisk föreläsning med den perfekta kombinationen av inspiration, underhållning och nytta! Boka Lars-Johan Åge hos oss på Athenas!

Lars-Johan Åge Video

Happy-Happy

Vad är Happy-Happy, och vad innebär det? I den här korta teasern ger Lars dig en kort introduktion till sin föreläsning ”Happy Happy – Konsten att komma överens”. Hör av dig till oss på Athenas för att veta mer eller boka Lars-Johan till ditt event!

Visa föreläsningar med Lars-Johan Åge
Skicka en icke-bindande förfrågan på Lars-Johan Åge

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Lars-Johan Åge