Laddar innehåll ...

Jörgen Oom - Företagare och psykolog

Jörgen Oom

Företagare och psykolog

Gör du verkligen ditt bästa? Eller är det bara något du tror? Psykologen och företagaren Jörgen Oom tror att du kan mycket mer än du anar, och han vet hur du kan bli en ännu bättre version av dig själv. Under sina 35 år i branschen har han varit en drivande faktor i över 300 företags förändringsprocesser och föreläst för hundratusentals åhörare över hela världen. Boka en underhållande och inspirerande föreläsning med Jörgen Oom hos Athenas – nu är det din tur att våga vara bäst!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jörgen Oom är i grunden psykolog med specialinriktning inom attitydpåverkan och kommunikation. Sedan början av 80-talet hjälper han privatpersoner, medarbetare, ledare och hela verksamheter att locka fram en förändringsvilja, toppmotivation och ett vinnande kundtänkande. Kärnan i budskapet är alltid densamma: om något ska hända måste du göra det själv!

Vi tycker att vi gör vårt bästa på jobbet, men faktum är att många av oss fastnar i en falsk bild av vad “vårt bästa” är. Jörgen Oom menar att vi kan mycket mer än det vi gör på rutin varje dag och han vet precis hur han ska locka fram det där lilla extra ur oss.

Jörgen Oom är grundare av företaget Peak Motivation, en flitigt anlitad handledare och utsågs år 2010 till ”Årets talare” av Dagens Industri. Han har samarbetat med Astrid Lindgren, OS-guldmedaljörer, Wimbledonsegrare och föreläst i över 30 olika länder på sex olika kontinenter. Han skräddarsyr alltid sina uppdrag så att de passar situation, syfte och målgrupp. Oavsett om det är personalgruppen, ledningsgruppen eller hela verksamheten kan han ge professionell handledning och draghjälp inom förändringsattityd, motivation, laganda och kundtänkande.

Med en psykologs förståelse för människan, en företagares förståelse för marknaden och en fängslande retorik är Jörgen Oom rätt talare för dig som vill ta dig själv och din verksamhet till toppen. Boka en motiverande föreläsning hos Athenas!

  Föreläsningar för medarbetare:

  • Våga vara bäst! Så skapas vinnande attityder.
  • Det vinnande laget. Tolv lärdomar från lagidrotten.
  • Full fart – men vart? Hur skapar vi mer entusiasm i förändringsarbetet?
  • RMI – Så här skapar vi tillsammans toppmotivation i vardagsarbetet
  • Att vässa en organisationskultur – Hur gör man i praktiken?
  • Kan tekniker verkligen förstå kunder?
  • Arbetsglädje och stolthet som framgångsfaktorer
  • Det vinnande teamet!

  Föreläsningar för chefer:

  • Change management – Att leda i förändring
  • Att motivera för topprestationer
Kunder som har upplevt föreläsningar med Jörgen Oom

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden