Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Mentalist och tankeläsare som underhåller och inspirerar er verksamhet

Lars-Peter Loeld föreläsning

Lars-Peter Loeld

Beteendevetare som med sin perceptionsförmåga tar reda på vad er verksamhet behöver som mest för ett ökat teamwork.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Lars-Peter Loeld

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Lars-Peter

Lecture icon

Föreläsningar

References icon

Referenser

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

”Positiv feedback, glädje och överraskning. Det är tre viktiga beståndsdelar i Lars-Peter Loelds föreläsningar. Det är inte yviga gester och färgsprakande kläder som utmärker Lars-Peter Loeld när han kliver in på scen. Nej, det är glimten i ögat och med hjälp av beteendevetenskap och perceptionslära tar han oss med på en resa som leker med det övernaturliga.” Boka en inspirerande Lars-Peter Loeld föreläsning!

Det är både spännande och lite skrämmande när någon läser av dig så bra som Lars-Peter Loeld gör – men mest av allt är det oerhört underhållande. Lars-Peter Loeld är mentalist och tankeläsare. Han introducerade konceptet Mindgames i Skandinavien 1999 och har sedan dess genomfört mer än 1500 föreläsningar för svenskt och internationellt näringsliv.

Vad är då Mindgames? Det Lars-Peter Loeld bjuder på i Mindgames är en interaktiv föreläsningsshow i vilken han tycks veta vad, hur, när och om du tänker. Han är inte synsk! Han kan bara läsa dig och andra människor så bra att han träffar mitt i prick. Ibland verkar det som om han t.o.m. vet mer om dig än vad du själv gör, alla de där små detaljerna som knappt du själv, eller människorna i din omgivning, lägger märker till. Lars-Peter Loeld är beteendevetare så du är i tryggt förvar.

Lars-Peter Loeld är inte bara underhållare, han är även föreläsare och inspiratör. Fokus är på koncepten ”Happiness at work” och ”TeamPlay”. Låter detta som något för dig och din verksamhet? Då ska du ta del av en Lars-Peter Loeld föreläsning!

Boka en Lars-Peter Loeld föreläsning eller workshop här hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Lars-Peter Loeld

  Lars-Peter Loeld föreläsning

  Mindgames

  • Lars-Peter Loeld skapar en föreställning med hjälp av dina tankar!
  • Lars-Peter Loeld presenterar en interaktiv ”tankeväckande” föreställning som får det mesta att blekna. Det verkar som om Loeld har förmågan att läsa andra människors tankar, se in i framtiden, tala om vem som ljuger, få någon att uppleva att de har glömt vad de skulle komma ihåg samt berätta detaljer om deltagarna som han absolut inte kan känna till. Loeld har ingen övernaturlig förmåga!
  • Han använder sina fem sinnen för att skapa illusionen av att han har ett sjätte. Föreställningen får dig att tänka, gapa, hämta andan och inte att förglömma – skratta!!! Loeld är inte synsk, han är ”bara tankeläsare”. Dessutom har han en beteendevetenskaplig examen, så ni är i tryggt förvar.

  Lars-Peter Loeld föreläsning

  TeamPlay

  • En interaktiv och inspirerande workshop. Ett unikt verktyg/spel där du på ett annorlunda och glädjefyllt sätt erövrar spännande insikter om dina egna och dina medarbetares personliga styrkor – allt för att bygga det perfekta innovativa teamet!
  • Den enklaste, snabbaste och mest underhållande personlighetsprofil som har skapats.

  Lars-Peter Loeld föreläsning

  Happiness at work

  • I denna interaktiva inspirationsworkshop entusiasmeras du och dina medarbetare till nya tankar och idéer kring vad som ger arbetsglädje och motiverar dessutom samtliga i arbetsgruppen att vilja ta ansvar för det.
  • Workshopen ger de förutsättningar du behöver för att skapa ett glädjefyllt arbetsklimat.

Referenser

Väldigt underhållande. Blir en "snackis" som alla pratar om. Mycket uppskattat och passar så gott som alla målgrupper/åldrar.

Erik Westerberg

Klubbmästare
Skicka en icke-bindande förfrågan på Lars-Peter Loeld

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Lars-Peter Loeld