Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Följ med in i psykopatens mörka värld och ta del av Lisbet Duvringes spännande kunskap om ämnet.

Lisbet Duvringe Föreläsning

Lisbet Duvringe

Lisbet Duvringe har högskoleexamen i både psykologi och retorik. Hon har skrivit en rad böcker om psykopater och deras beteenden. Följ med in i psykopatens värld och få insikter ur deras perspektiv.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Det märks att Lisbet har djupa kunskaper i de ämnen hon förmedlar, det ger både inspiration och det väcker nya tankar. Man får konkreta tips om hur man ska hantera sin egen situation.

Bo Engborg, Rektor - Nordiskt Näringscente Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Lisbet Duvringe

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Följ med in i Lisbets Duvringes värld och ta del av det mörka beteendemönstret psykopaten härskar sin omgivning med. Psykopater är något vi alla råkar ut för förr eller senare. Antingen i skolan, på jobbet eller i privatlivet. Låt Lisbet upplysa dig i det komplexa och bli något mer klarsynt i ett ämne som förbryllar de flesta av oss.

Lisbet Duvringe har många strängar på sin lyra. Utöver att ha högskoleexamen i både psykologi och retorik har hon även skrivit en mängd olika böcker på temat psykopater. Hennes kompetens gör henne till en unik och spännande föreläsare. Psykopater är något vi alla har omkring oss och det är i princip omöjligt att undvika att komma i kontakt med dessa. Eftersom ämnet ständigt är aktuellt lämnas aldrig någon oberörd av hennes trollbindande och faktaspäckade föreläsningar. Lisbet har synts i paneler i flera olika tv-program, medverkar frekvent i radio och är dessutom en flitig skribent. Hennes alster går därför ofta att läsa i rikstäckande press. 

Därför ska ni boka en föreläsning med Lisbet Duvringe

 • Få inblick i en psykopats tankebanor
 • Lära dig upptäcka psykopatens kännetecken
 • Få reda på skillnaderna mellan manliga och kvinnliga psykopater

Lisbet är multibegåvad och mångfacetterad med en brokig bakgrund där hennes tre främsta ben är retorik, HR/psykologi och ledarskap. Hon har en filosofie kandidatexamen i retorik, med fördjupande kunskaper inom praktisk retorik, muntlig retorik och storytelling. Detta märks tydligt när hon står på scen och pratar inför publik på ett sätt som är både roligt och intressant.

Med en bakgrund inom HR får hennes föreläsningar ytterligare en dimension då hon besitter kunskap inom rekryteringsprocesser, förhandlingar och psykologiska tester. Både chefer och personal får ovärderliga insikter och perspektiv när Lisbet håller hov. Hon bryter ner problem med kollegor som använder sig av härskartekniker och andra manipulativa beteenden. 

Lisbet har även en filosofie kandidatexamen i psykologi och har författat en rad böcker på temat psykopater och deras beteenden. Psykopater är ett tidlöst samtalsämne och det är något som alla råkar ut för vid något tillfälle. Hennes föreläsningar gör därför att igenkänningsfaktorn är hög och något många kan relatera till. Hennes mål och förhoppning är att kunna uppnå glada medarbetare på arbetsplatsen, bidra till att alla ska hålla längre. Att med hjälp av skratt och humor minimerar gnäll och dålig energi. Exempel på några av Lisbets uppdragsgivare genom åren är Arbetsförmedlingen, Migrationsverket, Nordomatic, Löneexpo, Komptensmässan, Synoptik, Wise, Synsam, John Ericsson Institutet, Stockholms tekniska institut för att nämna några. Boka ett intressant och lärorik föredrag med Lisbet hos oss på Athenas.

Visa föreläsningar med Lisbet Duvringe

  I huvudet på en psykopat

  • Vad är det egentligen som rör sig i huvudet på en psykopat? Lisbet Duvringe är författaren med högskoleexamen inom både psykologi och retorik. Hennes föreläsningar om psykopater är både faktaspäckade och trollbindande. 
  • Psykopater kommer i många olika former och skepnader. Lär dig känna igen mönster och få en inblick i psykopatens värld.

  När kollegan är psykopat

  • Psykopater finns överallt omkring oss, bland våra vänner, familjemedlemmar och grannar. Så vad gör man egentligen när ens arbetskamrat är psykopat? Hur hanterar man situationen när deras beteende gör att arbetsmiljön blir odräglig?
  • Hur hanterar man en känslig situation på sin arbetsplats när chefen är den som är psykopat?

  Kvinnliga psykopater

  • I både film och böcker är det ofta den manlige psykopaten som porträtteras. De få gånger kvinnliga psykopater gestaltas framställs de ofta som primadonnor eller dramadrottningar, men detta är långt ifrån sanningen. Hur skiljer sig den kvinnliga psykopaten ifrån den manlige? Och är det sant att kvinnliga psykopater använder sig av skvaller och sex som verktyg för att nå sina mål?

  Nätdejting och psykopater

  • I dagens digitala samhälle väljer allt fler att söka kärleken på nätet. Kärlek och sex i en onlinemiljö är något som lockar psykopaten likt godis lockar ett barn. Vad gör man när man träffat någon på nätet och det visar sig långt senare i relationen att allt den personen har sagt varit en lögn och fasad?

Referenser

Lisbet är alltid mycket väl påläst och förberedd med vetenskap i ryggen. Samtidigt har hon humor och glädje som alltid gör föreläsningarna till en fest för publiken.

Åsa Stöckel, Journalist och digital redaktör

Jag var på Cirkus i mars 2020 och såg en föreläsning med Lisbet Duvringe. En inspirerande, spännande och underhållande föreläsning. Lisbet är mycket kunnig och professionell och förmedlar sina kunskaper på ett övertygande och humoristiskt sätt. Hon lyckas hålla publiken engagerad genom hela föreläsningen.

Lise Henningsson, Kommunikatör

Lisbet är en väldigt skicklig föreläsare. Professionell, underhållande och tydligt sätt framför Lisbet sin breda kunskap till publiken. Hon förmedlar kunskap och insikter på ett närvarande och även roligt sätt!

Taimaz Ghaffari, grundare Loungepodden

Det märks att Lisbet har djupa kunskaper i de ämnen hon förmedlar, det ger både inspiration och det väcker nya tankar. Man får konkreta tips om hur man ska hantera sin egen situation.

Bo Engborg, Rektor Nordiskt Näringscenter

Lisbet Duvringe har hög energinivå när hon arbetar och föreläser med olika uppdrag vilket gör att man blir medryckt och engagerad. Jag har arbetat tillsammans med Lisbet och hon arbetar strategiskt och systematiskt. Jag har även lyssnat på föreläsningar med Lisbet och Mike Florette tillsammans. De inspirerar, informerar och ger insikter i viktiga ämnen. De kompletterar varandra vår vilket gör föreläsningarna underhållande trots ibland allvarliga ämnen.

Maria Bäckbom, kommunikationschef kommunalt Bol

Skicka en icke-bindande förfrågan på Lisbet Duvringe

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Lisbet Duvringe
Lisbet Duvringe

5 av 5 stjärnor

Det märks att Lisbet har djupa kunskaper i de ämnen hon förmedlar, det ger både inspiration och det väcker nya tankar. Man får konkreta tips om hur man ska hantera sin egen situation.

Bo Engborg, Rektor - Nordiskt Näringscente Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Lisbet Duvringe