Laddar innehåll ...

Annika Östberg

Annika Östberg

Föreläsare och inspiratör

Annika Östberg satt i amerikanskt fängelse i 28 år, dömd för mord. Hur börjar man om på nytt, som nästan 60-åring, efter att ha tillbringat halva livet bakom galler? Ta chansen att få höra Annika Östbergs fascinerande föreläsning om vägen tillbaka, om ögonblick som förändrar livet, och om att se en ljus framtid trots ett mörkt förflutet. Du kan boka henne hos oss på Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Annika Östberg hade en alldeles “normal” barndom i Sverige, med mormors bullar och lek med kompisarna. Allt förändrades när hon och hennes mamma flyttade till USA. Hon hamnade i kriminella kretsar där drogerna blev allt tyngre och brotten allt grovare. Det hela kulminerade i att hon, tillsammans med sin dåvarande pojkvän, blev dömd för dubbelmord och att hon som 27-åring dömdes till livstids fängelse.

I dag är Annika Östberg fri igen, efter nästan 30 år bakom lås och bom. Hon har en väldigt fascinerande livshistoria, men vad kan vi “vanliga människor” lära av ett så pass extremt livsöde? Vi alla går igenom svåra perioder i livet, och vi har alla säkert gjort något vi ångrar. Annika Östberg är ett levande exempel på att man faktiskt kan gå vidare, oavsett vad som har hänt i det förflutna. Kan hon, så kan du. Hon säger också – med glimten i ögat – att om du jämför med hennes misstag, kommer dina misstag med största sannolikhet att blekna i jämförelse.

Annika Östberg bjuder förutom en fascinerande historia på insikter om hur till synes små beslut kan ha stora konsekvenser. Alla gör vi fel ibland, men ånger löser ingenting. Låt Annika Östberg tända en strimma av hopp och fylla dig med inspiration att acceptera situationen och ta en dag i taget. Det går att förlåta sig själv, och det går att komma vidare.

Annika Östberg är författare till böckerna “Ögonblick som förändrar livet” och “Se ljuset i det svarta”.

Foto: Yvonne Ekholm

    Föreläsningar med Annika Östberg

    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om föreläsningar med Annika Östberg. Hon skräddarsyr gärna föreläsningarna efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden