Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Mångfaldens möjligheter och utmaningar

Milad Mohammadi - Jurist, statsvetare och omskakare

Milad Mohammadi

Jurist, statsvetare och omskakare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Milad Mohammadi

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Milad Mohammadi föddes i Iran och växte upp i Sverige. Med en bakgrund präglad av diskriminering och utanförskap växte det fram en stark drivkraft att göra en skillnad för andra. Som 22-åring var han både jurist och statsvetare. I dag är han en av Nordens mest efterfrågade talare inom mångfald och ledarskap och en prisbelönt kommunikatör. Han har även grundat en framgångsrik skola, Järvaskolan, i ett av Sveriges mest segregerade områden. Boka en inspirerande och nyttigt provocerande föreläsning!

Därför ska du boka en Milad Mohammadi föreläsning:

 • Ta del av Milad Mohammadis berättelser om sin egen uppväxt och inspireras av hans motiverande resa som lett honom till att bli den förebild han är idag.
 • Få träffsäkra exempel, insikter och konkreta verktyg för att förverkliga resultat och bestående förändring.
 • Lär dig om mångfaldens utmaningar och möjligheter och hur vi effektivt kan åstadkomma inkludering

”Lika barn leka bäst, men olika barn hittar på de bästa lekarna.”

Milad Mohammadi har ägnat många år åt att kämpa för mångfald och alla människors lika värde. Efter sin dubbelexamen som 22-åring har han blivit utnämnd till årets talare 2017, årets inspiratör, en av Sveriges supertalanger, superkommunikatörer och betraktas i dag som en av Sveriges mest inflytelserika ledare och sociala entreprenörer. Han driver ledarskapsbyrån Closethegap, som arbetar med inkluderande ledarskap, och är grundare av Järvaskolan, en framgångsrik högstadieskola för barn i det segregerade Stockholm.

Bakgrunden till drivkraften hos Milad Mohammadi ligger i erfarenheter av både utanförskap och psykisk ohälsa. Med depression, ångest och självmordstankar i bagaget bestämde han sig för att bli en person som aldrig ger upp och alltid strävar efter att utvecklas. Han bestämde sig för att bli den förebild som så många behöver.

Milad Mohammadi väcker starka känslor när han talar om sin egen uppväxt och hur han lyckades kanalisera sin kraft till att hjälpa andra i stället för att ledas in på destruktiva vägar. Han brinner för ett hållbart samhälle, att göra verklig skillnad och maximera potential hos både individer, grupper och hela företag.

En föreläsning med Milad Mohammadi passar företag, organisationer, kommuner och myndigheter som vill utvecklas och briljera inom områden som mångfald, integration, kommunikation, ledarskap och lönsamhet.

Boka en inspirerande, skräddarsydd föreläsning full av humor, insikter och använbara verktyg!

Visa föreläsningar med Milad Mohammadi

  Mångfald & inkludering

  • Om mångfaldens utmaningar och möjligheter i praktiken. På skolor, arbetsplatser och i hela samhället. Och om hur vi effektivt kan åstadkomma inkludering och vad vi kan förlora på att inte göra det.

  Inkluderande ledarskap – Diversity management

  • Om modernt, framgångsrikt ledarskap i en mångfaldig miljö.

  Inspiration, motivation och mental träning

  • Träffsäkra exempel, oanade insikter och konkreta metoder för verkliga resultat och bestående förändring.

  Entreprenörskap

  • Att omsätta idé till verklighet och tjäna levebröd samtidigt som du gör en skillnad i samhället.

Referenser

Det är självmord att gå på scen efter Milad har talat. Han är en av de mest talangfulla och hårt arbetande personerna jag har träffat. Han är en förebild för Sverige.

Azita Shariati, vd Sodexo och näringslivets mäktigaste kvinna 2015

Sodexo

Lättsam, rolig, tänkvärd föreläsning. Precis som vi vill ha det!

Jennie Magnusson

Försäkringskassan

Otroligt inspirerande föreläsning, många var lite tagna efteråt och ville byta några ord med Milad. Man märkte att han gjort detta många gånger förr och var rutinerad.Han hade även anpassat innehållet till målgruppen vilket för oss var väldigt viktigt och mycket värdefullt. Milad kom i tid och höll även tiden på föreläsningen. Full pott! :)

Camilla Legell

Lärarförbundet

Mycket inspirerande att höra om den resa Milad har gjort och fantastiskt kul att se publikens positiva reaktioner på hans sätt att presentera den. Hans röst är viktig för många andra som kämpar men som inte lyckas ta sig fram och därför är det extra kul att ha gett deltagarna vid eventet ny kraft i sitt arbete.

Mikael Johansson

Föreningssamordnare NAD Malmö

Vi tyckte att föreläsningen var väldigt inspirerande. Vi uppskattade särskilt att Milad hade tagit till sig våra önskemål om föreläsningen samt att han gjorde föreläsningen interaktiv samt inkluderade och engagerade publiken.Publiken var också mycket nöjd med föreläsningen. Över hälften av deltagarna har deltagit i vår utvärdering hittills och nu är det: ca 89% som tyckte föreläsningen var intressant ca 74% som ser att de kommer ha nytta av föreläsningen i sitt arbete ca 92% upplevde att Milad var kunnig i ämnet ca 89% upplevde att Milad förmedlade sina kunskaper på ett bra sätt David var mycket engagerad i sin föreläsning igår! Det som uppskattades mest av alla deltagare var att vi fick med oss så många konkreta verktyg att arbeta vidare med på hemmaplan!

Maria Linghammar

Universitetssjukhuset Linköping

Han var sakkunnig och påläst. Mycket lätt att hänga med i hans upplägg och han hade humor och glimten i ögat vilket fick med publiken på ett annat plan. Man minns föreläsningen.

Malin Hofgren

Norrbottens bildningsförbund

Sveriges bästa föreläsare. Milad är inte bara en fantastisk människa som brinner för ett bättre Sverige. Han är en exemplarisk talare som vet hur han ska göra för att få publiken att skratta, gråta och lära sig oerhört viktiga saker gällande hur vi kan skapa ett gemensamt Sverige där alla spelar en viktig roll och där alla kan känna sig hemma.

Michael Wolf, vd Swedbank

Swedbank

En av Sveriges bästa retoriker.

Elaine Eksvärd, retorikexpert

Talare

Det är inte ofta jag blir nervös inför ett tal. Milad talade innan mig och han gjorde mig väldigt nervös.

Fredrik Reinfeldt, föredetta statsminister i Sverige och partiordförande Moderaterna

Talare
Skicka en oförpliktande förfrågan på Milad Mohammadi

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Milad Mohammadi