Laddar innehåll ...

Milad Mohammadi - Jurist, statsvetare och omskakare

Milad Mohammadi

Jurist, statsvetare och omskakare

Milad Mohammadi föddes i Iran och växte upp i Sverige. Med en bakgrund präglad av diskriminering och utanförskap växte det fram en stark drivkraft att göra en skillnad för andra. Som 22-åring var han både jurist och statsvetare. I dag är han en av Nordens mest efterfrågade talare inom mångfald och ledarskap och en prisbelönt kommunikatör. Han har även grundat en framgångsrik skola, Järvaskolan, i ett av Sveriges mest segregerade områden. Boka en inspirerande och nyttigt provocerande föreläsning!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

”Lika barn leka bäst, men olika barn hittar på de bästa lekarna.”

Milad Mohammadi har ägnat många år åt att kämpa för mångfald och alla människors lika värde. Efter sin dubbelexamen som 22-åring har han blivit utnämnd till årets talare 2017, årets inspiratör, en av Sveriges supertalanger, superkommunikatörer och betraktas i dag som en av Sveriges mest inflytelserika ledare och sociala entreprenörer. Han driver ledarskapsbyrån Closethegap, som arbetar med inkluderande ledarskap, och är grundare av Järvaskolan, en framgångsrik högstadieskola för barn i det segregerade Stockholm.

Bakgrunden till drivkraften hos Milad Mohammadi ligger i erfarenheter av både utanförskap och psykisk ohälsa. Med depression, ångest och självmordstankar i bagaget bestämde han sig för att bli en person som aldrig ger upp och alltid strävar efter att utvecklas. Han bestämde sig för att bli den förebild som så många behöver.

Milad Mohammadi väcker starka känslor när han talar om sin egen uppväxt och hur han lyckades kanalisera sin kraft till att hjälpa andra i stället för att ledas in på destruktiva vägar. Han brinner för ett hållbart samhälle, att göra verklig skillnad och maximera potential hos både individer, grupper och hela företag.

En föreläsning med Milad Mohammadi passar företag, organisationer, kommuner och myndigheter som vill utvecklas och briljera inom områden som mångfald, integration, kommunikation, ledarskap och lönsamhet.

Boka en inspirerande, skräddarsydd föreläsning full av humor, insikter och använbara verktyg!

  Mångfald & inkludering

  • Om mångfaldens utmaningar och möjligheter i praktiken. På skolor, arbetsplatser och i hela samhället. Och om hur vi effektivt kan åstadkomma inkludering och vad vi kan förlora på att inte göra det.

  Inkluderande ledarskap – Diversity management

  • Om modernt, framgångsrikt ledarskap i en mångfaldig miljö.

  Inspiration, motivation och mental träning

  • Träffsäkra exempel, oanade insikter och konkreta metoder för verkliga resultat och bestående förändring.

  Entreprenörskap

  • Att omsätta idé till verklighet och tjäna levebröd samtidigt som du gör en skillnad i samhället.
Kunder som har upplevt föreläsningar med Milad Mohammadi

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden