Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Varför din stenåldershjärna gör det så svårt att leva hälsosamt idag

Johannes Cullberg

Johannes Cullberg är hälsoinspiratören, författaren och folkbildaren som gör hälsa enkelt och inspirerande.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Stort tack för dagens inspirationsföreläsning! Du är en sann, ärlig och äkta inspiratör. Det blev väldigt lyckat och samtliga var mkt nöjda och skulle gärna se dej fler ggr hos oss. Din kunskap är kopplat till evidens och vetenskap. Du utmanar de stora ”jättarna” som gör mänskligheten beroende av skräp. Det behövs mer Johannes Cullberg i världen. Vi kan varmt rekommendera dej Johannes!"

Jennie Sandberg, Thoraxoperation, Karolinska Universitetssjukhuset Solna Visa alla referenser

Därför ska du boka Johannes Cullberg

 • Få tillgång till moderna metoder som faktiskt fungerar för att optimera hälsa och prestation, baserade på beprövad forskning och tusentals framgångsrika klientfall.
 • Dra nytta av över 20 års internationell expertis inom hälsa, ledarskap och företagsbyggande för att förbättra ditt företag eller organisation.
 • Med priser som Årets Change Maker 2023 och The Natural Outstanding Achievement Award 2017, är Johannes Cullberg en erkänd expert inom sin bransch.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Johannes Cullberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Johannes

Lecture icon

Föreläsningar

References icon

Referenser

Interviews icon

Artiklar

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Låt Johannes inspirera ditt företag med sina engagerande föreläsningar om hur vi ska kunna må ta tillbaka makten över vår hälsa i en digital värld som vår stenåldershjärna inte är anpassad för.  Över 300 000 personer följer dagligen Johannes tips på Instagram och hans uppskattade föreläsningar baseras på modern forskning presenterat på ett sätt som alla kan förstå och inspireras av. Med över 20 års internationell erfarenhet inom hälsa, prestation och ledarskap är Johannes Cullberg den perfekta föreläsaren för att inspirera och lyfta din organisation.

Därför ska du boka Johannes Cullberg

 • Få tillgång till moderna metoder som faktiskt fungerar för att optimera hälsa och prestation, baserade på beprövad forskning och tusentals framgångsrika klientfall.
 • Dra nytta av över 20 års internationell expertis inom hälsa, ledarskap och företagsbyggande för att förbättra ditt företag eller organisation.
 • Med priser som Årets Change Maker 2023 och The Natural Outstanding Achievement Award 2017, är Johannes Cullberg en erkänd expert inom sin bransch.

Tänk dig en vanlig arbetsdag på ditt företag. Dina medarbetare är stressade och ofukuserade. Ohälsosamma vanor börjar smyga sig in, och produktiviteten går ned. Vad behöver du för att vända situationen? En föreläsare som Johannes Cullberg.

Föreläsare Johannes Cullberg är känd för sin unika och inspirerande resa, från att bygga upp LIDL internationellt till att vara Sveriges yngsta börs-VD och sedan grunda sin egen matkedja, Paradiset. Hans erfarenheter är inte bara imponerande, de är relevanta för att förbättra företags välmående och prestation.

Boka Johannes Cullberg till ditt event och låt hans föreläsning guida dig genom den utmanande resan att leva hälsosamt i dagens hektiska värld. Johannes har en djup förståelse för de hinder som vi alla står inför när vi försöker leva hälsosamt, och hans metod för hälso-optimering är baserad på modern forskning och beprövade metoder som har gett resultat för tusentals klienter.

Men det är inte bara hans expertis som gör honom till den perfekta föreläsaren för ditt företag. Johannes Cullbergs enorma energi smittar av sig och hans föreläsningar väcker tankar och inspirerar till nya vanor. Hans över 20 års internationella erfarenhet inom hälsa, livsmedel och ledarskap ger hans föreläsningar en djup och auktoritet som få kan matcha.

Så varför vänta? Boka Johannes Cullberg till ditt nästa event och ge ditt företag verktygen för att förbättra hälsa, välmående och produktivitet. Johannes Cullberg bokning är steget mot en bättre och mer hälsosam framtid för ditt företag.

Visa föreläsningar med Johannes Cullberg
Johannes Cullberg föreläsning

Stresshjärnan - Varför många mår dåligt, trots att vi aldrig haft det bättre

Genom Johannes Cullbergs föreläsning får du en djupare förståelse för hur stress påverkar vår kropp, alltifrån vår hjärna till våra över 37 triljoner celler.

 • Du kommer att lära dig varför din hjärna tolkar till synes vardagliga saker så negativt, till hur evolutionen under miljontals år optimerat vår hjärna för överlevnad i en helt annan värld än den vi nu lever i.
 • Föreläsningen kommer ge dig en ny syn på dina egna psykiska utmaningar och välmående, och du får ta del av Johannes egna konkreta strategier och metoder som kommer ge dig en bättre förståelse för vad du kan göra för att ta bättre hand om din hjärna och kropp.
 • Du kommer att lära dig att implementera hälsosamma vanor och livsstilsförändringar som kan öka ditt välbefinnande och hjälpa dig att hantera stress och utmaningar i dagens höga tempo och uppkopplade samhälle.

Johannes Cullberg ger en inspirerande synvinkel på vad det innebär att må bra och uppmanar till att sluta jaga efter den perfekta tillvaron. Istället får du verktyg för att hitta balans och att våga acceptera att oro, kortsiktiga lösningar och utmaningar är en naturlig del av livet. Du kommer att känna dig inspirerad att ta kontroll över ditt välbefinnande och sträva efter en mer balanserad och meningsfull tillvaro.

Johannes Cullberg föreläsning

Belöningshjärnan - Varför vi älskar skräpmat och våra skärmar

Följ med på en evolutionär resa med fokus på hjärnan där Johannes Cullberg, författare till “Ta Makten Över Din Hälsa”, förklarar varför vi har så svårt att undvika skräpmat och att slita oss från våra digitala skärmar.

 • Med hjälp av den senaste forskningen så visar Johannes på ett enkelt och konkret sätt hur man kan applicera detta till sin livsstil, och han drar paralleller till sin egen vardag.
 • Under föreläsningen delar Johannes Cullberg konkreta strategier och metoder för att ta bättre hand om sin hjärna och kropp. Du kommer att lära dig att implementera hälsosamma vanor och livsstilsförändringar som kan öka ditt välbefinnande och hjälpa dig att hantera stress och navigera utmaningar i en värld fylld av motsägelsefulla hälsobudskap och ständig tillgång till enkel underhållning.
 • Johannes inspirerar till att sluta slå ner på dig själv och inse att ditt beteende till största del inte handlar om karaktär, utan om genetik och biokemi.

Ta del av enkla verktyg för att programmera om din hjärna och ta kontroll över din hälsa och bygga nya hälsosamma vanor som håller i längden.

Johannes Cullberg föreläsning

Träningshjärnan - Hur fysisk aktivitet gör dig smartare och mer kreativ

Vem vill inte bli smartare och mer kreativ? Det fantastiska är att du bokstavligen sitter på lösningen själv. I den här inspirerande föreläsningen berättar Johannes Cullberg om hur regelbunden fysisk aktivitet inte bara är bra för din fysiska hälsa, utan även ökar din intelligens, förbättrar ditt minne och gör dig gladare.

 • Du får ta del av den senaste forskningen på ett praktiskt sätt och hur du kan optimera din hjärnas funktion genom fysisk aktivitet.
 • Johannes berättar om hur viktigt rörelse är för att hålla hjärnan ung och hur du med smarta metoder kan dra fördel av kunskapen utan att spendera timmar på gymmet.
 • Insikterna från föreläsningen kommer att hjälpa dig att stressa mindre, sova bättre och göra dig mer koncentrerad och produktiv på arbetsplatsen, samtidigt som du blir en bättre partner och förälder hemma.

Johannes ger dig praktiska råd och strategier om hur du kan integrera enkel men effektiv rörelse i din vardag så att du kan optimera din träningshjärna och bli den bästa versionen av dig själv.

Referenser

Stort tack för dagens inspirationsföreläsning! Du är en sann, ärlig och äkta inspiratör. Det blev väldigt lyckat och samtliga var mkt nöjda och skulle gärna se dej fler ggr hos oss. Din kunskap är kopplat till evidens och vetenskap. Du utmanar de stora ”jättarna” som gör mänskligheten beroende av skräp. Det behövs mer Johannes Cullberg i världen. Vi kan varmt rekommendera dej Johannes!

Jennie Sandberg, Thoraxoperation

Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Johannes genomförde en digital inspirationsföreläsning för alla anställda på Humble Group vilket blev fantastiskt uppskattat. Feedbacken var genomgående positiv och våra medarbetare tyckte att de fick nya och spännande insikter. Johannes har även genomfört en trendföreläsning för Svensk Egenvård, där jag är Styrelseordförande, vilket också fick högsta betyg från deltagarna. Jag kan varmt rekommendera Johannes som föreläsare och kommer att fortsätta använda honom för mina medarbetare och kollegor.

Peter Hencz Operating Director

Humble Group AB

Jag anlitade Johannes som moderator till den Sockerfria Dagen som vi genomförde tillsammans för flera hundra deltagare i publiken. Eventet blev väldigt lyckat och publiken och de som deltog digitalt gav Johannes genomgående höga betyg för hans insats under dagen. För framtida event vet jag vem jag kommer att fråga när jag behöver ett proffs.

Ewa Meurk, Grundare Sockerfria Dagen

VD/Grundare Elitista
Skicka en icke-bindande förfrågan på Johannes Cullberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Johannes Cullberg
Johannes Cullberg

5 av 5 stjärnor

Stort tack för dagens inspirationsföreläsning! Du är en sann, ärlig och äkta inspiratör. Det blev väldigt lyckat och samtliga var mkt nöjda och skulle gärna se dej fler ggr hos oss. Din kunskap är kopplat till evidens och vetenskap. Du utmanar de stora ”jättarna” som gör mänskligheten beroende av skräp. Det behövs mer Johannes Cullberg i världen. Vi kan varmt rekommendera dej Johannes!"

Jennie Sandberg, Thoraxoperation, Karolinska Universitetssjukhuset Solna Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Johannes Cullberg