Laddar innehåll ...

David Lega - Entreprenör, inspiratör och f.d. elitidrottare

David Lega

Entreprenör, inspiratör och f.d. elitidrottare

David Lega är en av de människor som visar att hinder bara är till för att övervinnas. Han har satt flera världsrekord, fått otaliga medaljer och utmärkelser inom elitidrott – detta trots en svår funktionsnedsättning. David Lega har inte bara prisats för sina idrottsprestationer, han är även en av Sveriges mest eftertraktade talare inom ämnen som motivation och personlig utveckling. Boka en inspirerande föreläsning hos Athenas med en mycket inspirerande talare!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

När David Lega föddes hade han oddsen mot sig. Det visade sig att han saknade muskler i både armar och ben och hans föräldrar fick höra att han nog aldrig skulle kunna sitta upp. När David Lega fyllde två år satte han sig upp och en tid senare blev han världsmästare i simning.

Tack vare målmedveten träning ända från spädbarnsåldern har David Lega kunnat göra det få trodde var möjligt. I skolan gick han i sjukgymnastik och höll på med olika handikappidrotter. Han blev biten av simningen, vilket var början på en karriär inom elitidrotten. Sedan dess har David Lega satt inte mindre än 14 världsrekord och kammat hem 5 VM-guld och 7 VM-silver.

I dag är David Lega en framgångsrik talare, politiker och en av landets mest eftertraktade föreläsare inom ämnen som personlig utveckling, positivt tänkande, bemötande, entreprenörskap och ledarskap. Han föreläser för företag och organisationer i alla storlekar inom både privat och offentlig sektor.

Även under sin talarkarriär har David Lega har fått flera fina utmärkelser. Bland annat har han blivit “Årets talare” 2004, “Framtidens ledare” 2005 och den förste svensken att bli ”The Outstanding Young Person of the World”.

Han talar om bland annat:

– Skillnaden på subjektiv och objektiv framgång
– Våga ställa krav och våga berömma
– Hur ser ett bra liv ut?
– Klara mer och må bättre
– Hjulet – en målsättningsmodell
– Entreprenörskap
– Möjligheter och egna begränsningar
– Hur peppar man en som inte vill bli peppad?
– Snällhet på kort och lång sikt

Boka en inspirerande föreläsning och ta del av en livshistoria utöver det vanliga! Föreläsningsrubrikerna hittar du här nedanför.

Du kan läsa mer om David Lega i vår intervju här!

Kunder som har upplevt föreläsningar med David Lega

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden