Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue
Brita Zackari - Programledare, influencer och manusförfattare

Brita Zackari

Programledare, influencer och manusförfattare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Brita Zackari

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Brita Zackari tröttnade på att alla träningsbloggar för tjejer också handlade om bantning. Hon startade därför Instagramkontot I.Hate.Working.Out, som blev en omedelbar succé. Där skriver hon om träning på ett jordnära och humoristiskt sätt, ett sätt som har inspirerat tusentals att börja träna trots att de inte gillar det. Du kan boka en underhållande föreläsning med Brita Zackari eller boka henne som proffsig konferencier eller moderator till ditt nästa evenemang!

Brita Zackari gillar inte träning. Eller rättare sagt, hon gillar inte träningshetsen, prestationskraven, dieterna och det faktum att det verkar som att man måste pina sig själv för att få resultat. Nu skalar hon bort allt det där och hjälper dig hitta det roliga i träning.

Programledare i tv och radio, manusförfattare, bloggare, influencer, föreläsare och numera – något oväntat – träningsguru. Brita Zackari har många strängar på sin lyra och vi har kunnat se och höra henne i bl.a. Rix Morronzoo, Flickvän på försök på SVT, Grym kemi i UR och Inte OK! med Felix Herngren på TV3.

I mars 2017 åkte Brita Zackari Vasaloppet som SVT:s åkande reporter, och vi kunde följa förberedelserna på SVT Play. Hon driver även podden I nöd och lyft tillsammans med maken Kalle Zackari Wahlström, där de talar om träning ur två olika perspektiv; en älskar det och en hatar det.

Brita Zackari bjuder på en jordnära och humoristisk föreläsning full av igenkänning för både nybörjaren och elitatleten. Hon är även en rutinerad konferencier som kan sätta guldkant på ditt evenemang.

Boka Brita Zackari hos Athenas!

 

I samarbete med Promotor Media

Visa föreläsningar med Brita Zackari

  I.Hate.Working.Out

  • I den här föreläsningen talar Brita Zackari på ett inspirerande och humoristiskt sätt om att hata att träna men göra det ändå. Om att våga göra sånt man är dålig på och att hitta motivationen när det inte finns någon.
  • Du får ta del av massor av igenkännande exempel ur vardagen och användbara tips. Boka här!

  Konferencier / moderator

  • Brita Zackari är en rutinerad programledare med erfarenhet av från såväl radio, tv som från scenen. Hon är det perfekta alternativet för dig som vill att den som leder ditt event bjuder på en mix av humor och proffsighet.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Brita Zackari

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Brita Zackari