Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Konsten att tala med humor och få publiken att lyssna

Melody Farshin föreläsning

Melody Farshin

Med humor som grund kan nästan allt uttryckas. Komikern Melody Farshin lär dig att via humor nå ut och fånga en publik.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Melody Farshin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Melody Farshin står med en fot i öst och den andra i väst medan hon levererar träffsäker humor. Som hyllad ståuppkomiker vet hon vad som går hem hos åhörarna och delar nu med sig av sina bästa tips för hur även du kan bli en roligare talare. Humor är nämligen ett magiskt redskap som gör det tillåtet att prata om vad som helst, fångar publikens uppmärksamhet och dessutom får dem att minnas det du säger! Boka en Melody Farshin föreläsning här!

Därför ska du boka en Melody Farshin föreläsning:

 • Melody Farshin får oss att skratta och tänka – samtidigt. Hon lyckas med detta konststycke genom ett stort engagemang för samhällsfrågor, en inbyggd fördomsradar och en förmåga att skickligt packa in viktiga budskap i smart humor. För du minns ett skämt bättre än ett argument!
 • Ta del av en föreläsning med  en viktig och färgstark komiker som använder sin röst och verktyget humor för att belysa ämnen som retorik, mänskliga rättigheter och mångfald.
 • Med sin existens och humor inkluderar, diskuterar och belyser hon vardagshumorn med stor igenkänning från förorten. Med pondus och en unik förmåga att fånga både scen
  och publik visar hon att platsen är självklar även för den underrepresenterade.

Melody Farshin debuterade som ståuppkomiker år 2008. Sedan dess har vi kunnat se och höra henne på standupscener över hela Sverige, i Bolibompa, Comedy Central, under hennes landstäckande turnéer med Riksteatern och i flera radioprogram. Under en Melody Farshin föreläsning blandar hon sin förmåga för humor med att nå fram med sitt budskap.

När Melody Farshin inte jobbar med humor arbetar hon som ungdomsansvarig på Folkets hus i Rinkeby och är en flitig debattör och krönikör. Hon brinner för samhällsfrågor och för jämställdhet mellan människor, oavsett kön, etnicitet eller religion och har varit projektledare för uppsatstävlingen Stereotyper 2011.

Melody Farshins engagemang lyser igenom även när hon står på scen. Hon lockar skickligt fram våra fördomar i ljuset för att sedan krossa dem med de bästa av alla mirakelsalvor – nämligen skrattsalvor.

När vi tycker att någon är rolig lyssnar vi uppmärksamt och minns vad som blir sagt. När vi skrattar mår vi bra och lever längre. Så om du vill ha skärpta, glada och långlivade åhörare nästa gång du ska hålla en presentation ska du boka en Melody Farshin föreläsning! Hon visar hur du med enkla, men effektiva medel blir en roligare och bättre talare. Du kan även boka henne för en rolig kväll med proffsig standup.

Melody Farshin fyller både invandrar- och kvinnokvoten på samma gång, så att inte boka henne vore dessutom helt politiskt inkorrekt. Boka en Melody Farshin föreläsning här hos hos Athenas!

Visa föreläsningar med Melody Farshin

  Melody Farshin föreläsning

  Pimp my speech 

  • Vill du att ditt budskap ska nå ända fram? Även den som är skicklig på retorik behöver ta till ytterligare ett vapen för att fånga publikens uppmärksamhet och koncentration. Ett vapen som kallas humor.
  • Detta är en Melody Farshin föreläsning som visar hur du rent konkret går tillväga för att piffa upp ditt nästa tal eller anförande med humorns hjälp. Föreläsningen varvas med övningar för att du ska våga hitta din inre komiker och experttalare.
  • Redo att boka? Grattis! Du har precis tagit steget mot att bli en roligare talare!
  • Längd: 45 min. + 30 min. övningar

  Melody Farshin föreläsning

  Mänskliga rättigheter – så långt lagret räcker 

  • Sverige är världens bästa land – för den som får vara med i leken. Vissa befinner sig här, men tvingas stå vid sidan och titta på. Vilka konsekvenser har det för individen och för samhället i stort?
  • Melody Farshin har iransk bakgrund, men är uppvuxen i Sverige och kallar sig själv “en svensk tjej i invandrarförpackning”. Med studier i mänskliga rättigheter, en fot i öst och en i väst bjuder hon på nya synvinklar att granska vårt samhälle med.
  • I denna Melody Farshin föreläsning bjuder hon på erfarenheter, kunskap, nya insikter och massor av humor!
  • Längd: 45 min. + 30 min. övningar
Skicka en icke-bindande förfrågan på Melody Farshin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Melody Farshin