Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Kenth Hultqvist - F.d Förbundskapten, teambyggare, coach och inspiratör

Kenth Hultqvist

F.d Förbundskapten, teambyggare, coach och inspiratör

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Kenth Hultqvist

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kenth Hultqvist är fyrfaldig världsmästare och en av landets mest efterfrågade föreläsare inom medarbetarskap, motivation och ledarskap. I över två decennier har han jobbat på heltid med att coacha och leda sig själv och andra till framgång inom både idrotten och näringslivet. Vill du bli en skickligare ledare? Vill ni bli ett sammansvetsat lag på jobbet? Boka en inspirerande och motiverande föreläsning med Kenth Hultqvist hos Athenas!

”Det handlar om att applådera passningarna – inte bara målen!”
Oavsett om det varit som spelare och tränare inom idrotten, verksam inom näringslivet eller som coach och föreläsare har Kenth Hultqvist lyckats med konststycket att motivera andra. Med insikter och tips från sin gedigna erfarenhet stärker han både individer och grupper.

Kenth Hultqvist har som spelare och förbundskapten för svenska bandylandslaget kammat hem inte mindre än fyra VM-guld och otaliga andra medaljer. Två gånger har han nominerats som Årets idrottsledare på Idrottsgalan och år 2000 belönades han med Årets fair play-pris. Efter idrottskarriären tog han steget ut i näringslivet där han har jobbat som utbildningsansvarig, informationschef, mentor och egen företagare.

I dag är Kenth Hultqvist en av landets mest anlitade föreläsare och aktiv inom projektet ”Gränslösa möten”. Med sin gedigna erfarenhet från idrott och näringsliv har han kommit fram till hur man ska göra för att få till ett fungerande ledarskap och lagspel. Han talar om ledarskap, teamutveckling och förändringsarbete. Om jaget kontra laget och vikten av tydliga, gemensamma visioner.

Mår personalen bra? Känner alla sig delaktiga? Vet alla vilket mål de jobbar mot? Boka en inspirerande föreläsning med Kenth Hultqvist! Han coachar ledare, medarbetare och arbetsgrupper till att svara “ja” på dessa frågor!

Vill du veta mer om Kenth Hultqvist och hans föreläsningar? Läs vår intervju här!

Visa föreläsningar med Kenth Hultqvist

  Teamet – vi tillsammans

  • Det går inte att bara förlita sig på några människors kompetens om målet är att bli bäst. Det handlar i stället om att bygga upp ett lag, att samla alla kring ett och samma mål, tydligt visa vem som gör vad och se till att hela laget strävar mot målet. Teambuilding handlar om just det – att tillsammans skapa resultat.
  • Vad med ledaren då? Ledaren är såklart mycket viktig och har som uppgift att underlätta processen och hålla överblicken för sina medarbetare. Ofta handlar det om att få varje medarbetare att känna sig inspirerad och motiverad genom att få hen att förstå att alla behövs för att laget ska fungera. Varenda en bidrar till att teamet, avdelningen eller företaget utvecklas.
  • Det är viktigt att fråga sig vad man gör för laget och hur man kan göra laget bättre. Det kan Kenth Hultqvist berätta mer om i denna inspirerande föreläsning.

  Ledaren

  • När man ska leda andra är det viktigt att kunna läsa av sitt “lag” och veta vad som behövs för att föra dem i den riktning som leder till resultat. I den här föreläsningen delar Kenth Hultqvist med sig av stöd, tips och allehanda verktyg, verktyg som bland annat har varit med till att föra ett landslag till VM-guld. Du får också veta vilka verktyg du kan använda när.
  • För att skapa en framgångsrik grupp krävs det att ledaren kan anpassa sig till olika situationer och förstår vad det innebär att vara ledare. Det handlar inte om att själv bli en vinnare, utan det handlar om att styra och hjälpa andra till framgång. Bara tillsammans kan vi vinna!

Referenser

Stor igenkänningsfaktor, tårar och gapskratt. Vi tror att ingen lämnades oberörd av Kenth. Med mycket hjärta och värme pratade Kenth om hur viktigt det är att alla spelar i samma team. Oavsett vilken lagtröja man normalt har på sig så ska vi alla ta på oss samma landslagströja när vi kommer till jobbet.

Åsa Carlsson

Växjöbostäder AB
Skicka en oförpliktande förfrågan på Kenth Hultqvist

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Kenth Hultqvist