Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Få motivation, lust och energi att nå nya höjder

Manuel Knight föreläsning

Manuel Knight

Manuel Knight är motivatör, organisationskonsult och expert på att skapa högpresterande team, ledare och organisationer

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Extremt proftsigt framträdande utav Manuel, på den lilla avstämning som vi hade på telefon så hade Manuel plockat upp allt jag sade och fick alla att känna att det vi talade om brann han lika mycket för som alla vi anställda de facto gör

Mats-Erik Lidström - Forenom Visa alla referenser

Därför ska du boka en Manuel Knight föreläsning

 • Boka en föreläsning med Manuel Knight och lär dig att prestera under extremt besvärliga situationer och stor press.
 • Ta del av Manuel Knights otroliga och inspirerande resa från ett ghetto i Atlanta, Georgia till sina framgångar som organisationskonsult.
 • Få konkreta tips och verktyg för att skapa ett starkt lag från grunden och högpresterande team.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Manuel Knight

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Manuel Knight är en motivationstalare som  föreläser om ledarskap och om vad som krävs för att kunna prestera under extremt besvärliga situationer eller under stor press. Boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas!  

Därför ska du boka en Manuel Knight föreläsning

 • Boka en föreläsning med Manuel Knight och lär dig att prestera under extremt besvärliga situationer och stor press.
 • Ta del av Manuel Knights otroliga och inspirerande resa från ett ghetto i Atlanta, Georgia till sina framgångar som organisationskonsult.
 • Få konkreta tips och verktyg för att skapa ett starkt lag från grunden och högpresterande team.

Manuel Knight är en motivationstalare som håller eftertraktade seminarier världen över kring utmaningen att skapa högpresterande team, ledare och organisationer. Föredragen och workshopparna handlar om hur vi ska göra för att utveckla en organisationskultur där alla individer känner motivation och får möjlighet att prestera på topp. Andra uppskattade teman är hur man skapar lagarbete i en kultur som väcker lust och energi, kommunikation i multinationella bolag samt levande värderingar.

Manuel Knight har en mycket spännande och annorlunda bakgrund. Från ett ghetto i Atlanta, Georgia, till dagens internationella framgångar som organisationskonsult – en livsresa som har gett honom unika erfarenheter och en fördjupad insikt i mänskligt beteende och drivkrafter. Och kunskap om hur man bemästrar de utmaningar som är förknippade med hög prestation under stor press.

Med inlevelse, tydliga exempel och interaktion med åhörarna levereras ett seriöst budskap på ett mycket underhållande sätt.  Manuels föredrag är en inspirerande upplevelse och tankeväckande, som berör och lever kvar länge.

2012 fick Manuel ta emot Stora Talarpriset med juryns motivering:
”Manuel Knight är en föreläsare i världsklass. Med ett stort och varmt hjärta och äkta engagemang visar han vägen till verklig förändring, förbättring och framgång för människor och organisationer. Ett möte med Manuel är en väckarklocka för våra inneboende krafter och lämnar ett bestående intryck”.

Hans föreläsningar och utbildningar hålls på svenska eller engelska. Du kan boka dem här hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Manuel Knight

  Manuel Knight föreläsning

  Att leda framgångsrikt i förändring

  Vi och våra företag lever i en värld som präglas av ständig förändring. Vad är det som krävs för att ta organisationen genom förändring på ett effektivt och framgångsrikt sätt?

  Här får du en bättre förståelse för vad din roll som ledare innebär vid förändringar. Ta del av enkla, men kraftfulla metoder för hur du skapar en gemensam linje, ökar motivationen och behåller en hög prestationsnivå genom hela förändringen.

  Tillsammans med Manuel Knight arbetar vi med bland annat:

  • Förändringskurvan
  • Kultur-struktur-interaktion
  • Effektiv kommunikation
  • Cheat sheet: de viktigaste elementen i en förändring

  Manuel Knight föreläsning

  Konsten att skapa en högpresterande kultur

  Företagets framgång är summan av alla medarbetares prestationer. Då är den stora frågan: hur skapar vi en kultur som ger alla både möjlighet och motivation att prestera på topp?

  Föreläsningen handlar om utmaningarna kring att skapa högpresterande organisationer och hur man ska hantera dem. Det handlar om att utveckla medarbetarna i vilka handlingar, attityder och beteenden som behövs för att skapa en högpresterande kultur samt att stödja ledarskap och team i arbetet med att framgångsrikt balansera det kulturella och strukturella systemet inom organisationen för att nå optimalt resultat.

  Detta tar föreläsningen upp:

  • Utmaningar kring till att skapa högpresterande organisationer och hur man ska hantera dem
  • Hur man utvecklar medarbetare i handlingar, beteenden och attityder som behövs för att skapa en högpresterande organisation
  • Konkreta verktyg och råd som medarbetare och ledare direkt kan börja använda i praktiken

  Manuel Knight föreläsning

  Interkulturell kommunikation

  I takt med att globaliseringen ökar blir det allt viktigare för medarbetare, ledare och hela organisationer att smidigt kunna kommunicera över lands- och kulturgränser. Detta gäller såväl inom företaget, i relationer med potentiella samarbetspartners som i mötet med kunder.

  Detta tar föreläsningen upp:

  • Vad som kan skilja samarbetspartners från ett annat land från ditt land
  • Frågor som rör kultur, tillit konflikthantering och kommunikation.
  • Målet är att skapa, förfina och förtydliga de kommunikationsspelregler som ska gälla på just ditt företag.

  Manuel Knight föreläsning

  Balans i livet för ledare

  Allt fler blir utbrända och allt fler föreskrifter om arbetsmiljö för medarbetarna tas fram. Men hur är det med ledarnas arbetsmiljö? Går det att prestera på topp, motivera medarbetare, följa med i förändringar, fatta de svåraste besluten och samtidigt behålla en balans i livet?

  Därför ska du boka föreläsningen:

  • Det är en inspirerande föreläsning som ger konkreta verktyg för att du som ledare ska finna balans i tillvaron.
  • Få tips och råd om hur du som ledare kombinerar balans med prestation.

  Manuel Knight föreläsning

  Engagerande ledarskap

  Det går inte att tvinga fram passion, den måste lockas fram. Men hur gör man det som ledare? Tänk om alla medarbetare blev 10 % mer engagerade – hur skulle det påverka företaget?

  I den här föreläsningen visar Manuel Knight  hur man kan skapa en arbetskultur som kännetecknas av stort engagemang och hur du kan hitta din roll som ledare i processen. Du får med dig nya insikter och effektiva verktyg som du kan använda direkt i din vardag.

  Ämnen som föreläsningen tar upp:

  • Engagemang och passion i organisationen
  • Arbetskultur och arbetsglädje
  • Ledarskap och medarbetarskap

  Manuel Knight föreläsning

  Effektiv kommunikation

  Kommunikation verkar så lätt, men är ändå ofta påfallande svårt att få att gå smidigt. Tydlig kommunikation, feedback och bekräftelse är viktiga ingredienser i en effektiv arbetsplats. I takt med att missförstånd och konflikter minskar ökar känslan av delaktighet och viljan att prestera.

  Detta ger föreläsningen:

  • Manuel Knight kommer med konkreta tips och metoder för hur ni kan skapa en “feedback-kultur” som präglas av effektiv kommunikation och glada medarbetare.
  • Verktyg för att skapa en arbetsplats som präglas av engagemang och förståelse istället för missförstånd och konflikter.
  • En inspirerande och motiverande föreläsning för både ledare och medarbetare!

Referenser

Extremt proftsigt framträdande utav Manuel, på den lilla avstämning som vi hade på telefon så hade Manuel plockat upp allt jag sade och fick alla att känna att det vi talade om brann han lika mycket för som alla vi anställda de facto gör

Mats-Erik Lidström

Forenom

Vi var väldigt nöjda och det gällde för ALLA. Det överträffade mina förväntningar och det är inte ofta det händer. Innehållet stämde väldigt bra överens med det vi ville få ut av konferensen. Struktur och kultur - mycket bra framfört. Fantastiskt bra!

Ulrika Lidman

Paragon Nordic AB

Fantastic! Manuel’s presentation was absolutely amazing. He definitely killed it! So many people came to talk about it to me afterwards. I have worked for nearly 20 years in Nokia marketing and done loads of events and seen many “world-class” speakers in my life but there’s something special about Manuel, he is so down-to-earth and unashamed of his background and confident (in a good way) about who he is! He belongs to my top 1!! Also the event organizer said that they have never seen anything quite like this. It’s so hard to deliver sense of humor and business in the same package but he really can do that. The comedian later really struggled, so there you go! Not easy!

Helena Lindfors

Metso

Fantastiskt bra föreläsare, jättenöjda!

Ihab Ramadan, Förvaltare

MKB Fastighet

Perfekt upplagt. Vi fick styra om vår publik till att medverka via video pga Corona, men Manuel löste upplägget professionellt från analog till digital publik.

Martin Lidström, Fastighetsförvaltningschef

Polismyndigheten

Får högsta betyg ifrån oss! Manuel hade på ett mycket bra sätt också snappat upp de vi skickade med honom på önskemål - som kopplade otroligt bra ihop med allt han pratade om! En föreläsning som bjöd på mycket skratt och förstärkning av de saker som ligger oss varmt om hjärtat och som vi redan talar om! Vilken stjärna!

Sofie Dräckes, Engagement manager

Clas Ohlson

Det var mycket bra och passade in perfekt i vår modell och agendan/upplägget för vår konferens.

Mattias Peterson, Ägare

Hagvidson
Skicka en icke-bindande förfrågan på Manuel Knight

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Manuel Knight
Manuel Knight

5 av 5 stjärnor

Extremt proftsigt framträdande utav Manuel, på den lilla avstämning som vi hade på telefon så hade Manuel plockat upp allt jag sade och fick alla att känna att det vi talade om brann han lika mycket för som alla vi anställda de facto gör

Mats-Erik Lidström - Forenom Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Manuel Knight