Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Pricksäker humor och insikter som berör

Hasse Bronten_Athenas

Hasse Brontén

Från Säpo till scenen, Hasse Brontén är föreläsaren och komikern som förvandlar varje event till en minnesvärd upplevelse.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Hasse Brontén

 • Hans resa från polistjänst till framstående komiker och föreläsare erbjuder en sällsynt och berikande upplevelse för alla typer av publiker.
 • Som konferencier och komiker förmedlar han viktiga budskap med precision och en perfekt dos humor, vilket lyfter varje event.
 • Hasse erbjuder mer än bara en föreläsning; en helhetsupplevelse som kombinerar livserfarenheter med komeditalang för ett bestående intryck.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Hasse Brontén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boka Hasse Brontén för ditt nästa evenemang och upplev en unik blandning av humor och insikt. Från polis och Säpoagent till en av Sveriges mest älskade komiker, erbjuder Hasse inte bara skratt utan även djupgående diskussioner om psykisk ohälsa, baserade på personliga erfarenheter. Hans framgångar som prisbelönt komiker och erkänd TV-profil säkerställer ett professionellt och minnesvärt framträdande.

Därför ska du boka Hasse Brontén

 • Hans resa från polistjänst till framstående komiker och föreläsare erbjuder en sällsynt och berikande upplevelse för alla typer av publiker.
 • Som konferencier och komiker förmedlar han viktiga budskap med precision och en perfekt dos humor, vilket lyfter varje event.
 • Hasse erbjuder mer än bara en föreläsning; en helhetsupplevelse som kombinerar livserfarenheter med komeditalang för ett bestående intryck.

Hasse Brontén har gjort en unik resa från att vara polis till att bli en av Sveriges mest uppskattade komiker. Med en humor som tilltalar en bred publik, från ung till gammal, har han etablerat sig som en omtyckt konferencier på galor och arrangemang. Hans förmåga att med värme och proffsighet leda evenemang genom olika programpunkter, som prisutdelningar och tal, har gjort honom till ett självklart val för många. Utöver detta har Hasse synts i flera TV-produktioner, från kortfilmer till den framgångsrika Netflixserien ”Den osannolika mördaren”, som berättar historien om Skandiamannen. Hans mångsidighet framgår även av de många roller han kan bokas till, inklusive standupkomiker, moderator, programledare, föreläsare och skådespelare.

Utöver sin framgång på scenen har Hasse en djupare berättelse att dela. Han föreläser om sin uppväxt med en pappa som led av bipolär sjukdom, och tar upp viktiga diskussioner kring psykisk ohälsa. Detta ämne ligger honom varmt om hjärtat och tillför ett lager av djup till hans redan mångfacetterade karriär.

Från sina dagar som polis och Säpoagent till att bli en firad ståuppkomiker och TV-personlighet, har Hasses livserfarenheter berikat hans humor med autenticitet och relevans. Han vann titeln som årets nykomling på Stand-up-galan 2005 och har sedan dess varit en flitig medverkande i populära humorprogram som ”Parlamentet” och ”Time Out”. Han är även en av de drivande krafterna bakom ”Efterlyst”, där han med sin unika bakgrund bidrar till programmet.

Det var aldrig Hasse Bronténs intention att följa i sin fars fotspår inom polisen, men ödet hade andra planer. Efter en tid som patrullerande polis och senare spanare hos Säpo, växte hans passion för stand-up. Detta ledde honom till att lämna polisyrket bakom sig och fullt ut satsa på komedin. Hans soloshow ”Bipopulär – Vem är egentligen knäpp?” har turnerat runt Sverige, där han med humor och eftertanke tar upp sin uppväxt med en bipolär pappa.

I dag står Hasse Brontén som en symbol för hur man med humor och allvar kan engagera och beröra en publik. Hans förmåga att väva samman sina personliga erfarenheter med professionell underhållning gör honom till en eftertraktad talare för olika evenemang. Att boka Hasse innebär att få en underhållare som med sin breda erfarenhet vet hur man skapar ett minnesvärt och meningsfullt evenemang, där skratt blandas med djupare insikter.

Visa föreläsningar med Hasse Brontén

  Hasse Brontén komiker

  Komiker

  Letar du efter det ultimata sättet att bryta isen och skapa en oförglömlig upplevelse på ditt nästa företagsevent? Hasse Brontén, en av Sveriges mest anlitade ståuppkomiker, är lösningen. Genom att varva vardagliga observationer med aktuella ämnen och snabba improvisationer, engagerar han alla typer av publik och får dem att vika sig av skratt.

  Därför ska du boka Hasse Brontén som komiker till ditt event:

  • Hasse bryter isen och skapar oförglömliga upplevelser på företagsevent.
  • Han varvar vardagliga observationer med aktuella ämnen och snabba improvisationer.
  • Hasse engagerar alla typer av publik och får dem att vika sig av skratt.

  Med Hasses positiva anslag och skarpa humor är du garanterad ett evenemang som alla kommer ihåg. Boka Hasse Brontén nu för att förvandla ditt event till en succé.

  Hasse Brontén föreläsning

  Bipopulär

  • Varför pratade vi aldrig om att pappa hade en psykisk sjukdom?
  • Hasse Brontén växte upp med en pappa som fått diagnosen manodepressiv, den tidigare benämningen på den diagnos som i dag heter bipolär. Länge levde lögnen att det var cancer som tog hans pappas liv, men nu, många år senare, kan Hasse berätta sanningen om hur hans pappa egentligen dog.
  • Var går gränsen mellan personlighet och diagnos? Varför existerar fortfarande tabu kring psykiska sjukdomar?
  • Denna föreläsning är hämtad från Hasse Bronténs framgångsrika show ”Bipopulär – Vem är egentligen knäpp?”

  Hasse Brontén moderator

  Moderator & konferencier

  Hasse kan ses som moderator/ konferencier på alla olika typer av event och galor. Allt från det mindre eventet till att hålla i tex Volvo Ocean Race. Seriöst som ”Barnrättsdagarna” eller mer lättsamt som en företagsgala. En kvicktänkt, allmänbildad moderator/ konferencier som alltid kryddar med en gnutta extra glädje.

Referenser

Vi är väldigt nöjda med Hasse som moderator för Barnrättsdagarna. Han gjorde en riktigt fin insats, var enkel och trevlig att arbeta med och har dessutom egen kunskap om frågorna så det kunde inte bli bättre!

Susanne Björk

Stiftelsen Allmänna Barnhuset
Skicka en icke-bindande förfrågan på Hasse Brontén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Hasse Brontén