Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Hjälper till att framtidsrusta verksamheter och företag

Emma Pihl - Entreprenör, föreläsare och författare

Emma Pihl

Specialist inom det mellanmänskliga mötet som hjälper företag och verksamheter att förbli innovativa in i framtiden

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Emma Pihl

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Du kanske undrar vad det är för en generation som blir alltmer vanlig på din arbetsplats eller hur du ska göra för att få en bättre relation till dina medarbetare…? Du kan alltid boka en föreläsning med coachen och den kreativa gnistan Emma Pihl hos oss på Athenas. Oftast är det just en gnista som behövs för att du ska åstadkomma fyrverkerier.

Med sina kunskapsområden och sitt engagemang som ledstjärnor levererar Emma Pihl smarta lösningar för dig, ditt företag och dina medarbetare. Lösningar som gäller det mellanmänskliga i form av goda möten, konfliktlösning, ledarskap och icke desto mindre kommunikation.

Emma Pihl, professionell coach, entreprenör, författare och föreläsare, har en gedigen utbildningsbakgrund inom coachning och ledarskap. Hon är också socialantropolog och leg. sjuksköterska. Till hennes författade böcker hör bland annat ”Let go!” och ”Grattis! En bebis och ett drömjobb”.

Se Emma Pihl som en möjliggörare för ditt företag, en tjej som har koll på allt från Generation Y till chefers kontrollbehov. På tal om hennes specialområde Generation Y…

Om du inte redan har gjort det kommer du definitivt stöta på Generation Y på ditt jobb. För Generation Y, d.v.s. 80- och 90-talister, är den skara människor som nu intar arbetsmarknadsscenen. Denna generation skiljer sig från tidigare generationer. Hur? De är orädda, ställer krav, är inte så lojala som du önskar att de skulle vara och sjuder dessutom av idéer som utmanar, och bara det sistnämnda är i sig en utmaning som heter duga. Eller kanske inte.

Med hjälp av rätt redskap kan du som ledare skapa förutsättningar för ett fantastiskt samarbete mellan dig och den nya generationens arbetare, ett samarbete som tvivelsutan kommer att föra din verksamhet framåt. Emma Pihl coachar dig till en bättre förståelse för människors livsstilar och beteenden, t.o.m. ditt eget. Du kan boka henne som föreläsare hos oss på Athenas.

Visa föreläsningar med Emma Pihl

  Framtidsrusta ditt ledarskap

  • Vad krävs för att hänga med, som chef och som människa, i en värld som ständigt förändras?
  • 3D-printade organ, datorer som vi kan tala med, globalisering, digitalisering och robotar som gör våra jobb hundra gånger snabbare och som aldrig kräver semester. Mycket är på gång och många branscher kommer att påverkas. Teknologin är på hänsynslös frammarsch och dessutom är en helt ny digital generation med andra typer av krav och drivkrafter på väg in på arbetsmarknaden. Är du redo att möta de förändringar som kommer?
  • I den här föreläsningen ger Emma Pihl massor av handfasta tips och verktyg till hur du och dina medarbetare kan bli mer innovativa, hur ni håller er konkurrenskraftiga även i framtiden och hur du kan leda dig själv och andra trots att förutsättningarna ständigt förändras.
  • Föreläsningen riktar sig till dig som vill förstå och anta framtidens utmaningar. Den baserar sig på boken med samma namn, skriven av Emma Pihl, och det går bra att förbeställa bokpaket inför föreläsningen.

  Innovera eller dö? – Så förblir vi framgångsrika i framtiden

  • Utvecklingen går snabbare än någonsin – nya idéer och innovationer flödar och konkurrensen är global. Ett företags största konkurrensfaktor är därför idag att kunna attrahera de bästa medarbetarna. En enorm kapacitet ligger hos hel generation nyutexaminerade förmågor, fulla med idéer och inspiration – redo att plockas upp av företag och organisationer. Det gäller för arbetsgivarna att vara lyhörda för nya tankar och innovationer för att få ett försprång mot sina konkurrenter.
  • Emma Pihl berättar hur man lyckas att attrahera, behålla och utveckla sina unga talanger. Kan ges som en inspirerande föreläsning eller workshop.

  Att leda nästa generation, Generation Y – obotliga egoister eller oslipade diamanter?

  • Nästa generation, Generation Y, intar nu arbetsmarknaden. Dessa 80- och 90-talister ställer krav, är orädda, illojala och fulla med utmanande idéer. Detta skapar antingen problem eller lönsamhetsgenererande och organisationsutvecklande möjligheter!
  • Föreläsningen med Emma Pihl ger nycklarna till det generationsanpassade ledarskap som behövs för att ditt företag på bästa sätt ska kunna leda, utveckla och behålla nästa generations medarbetare, och få dem att prestera optimalt.
  • Du får bland annat svar på hur du motiverar generationen som inte längre attraheras av guldklockor och hur ett plus ett blir 
tre för ditt företag. Detta genom att addera tidigare generationers erfarenheter med den nya generationens digitala 
förmåga och nytänkande idéer.

  Self Management – Konsten att leda sig själv till förändring!

  • I förändring som du utsätts för eller i förändring som du vill åstadkomma i ditt liv eller din karriär så har du nytta av Self Management – kunskapen om hur du leder dig själv.
  • Syftet men föreläsningen är att deltagarna skall lämna den med nya insikter och kunskaper, ökad självkännedom och med känslan av att allt är möjligt.

  Kontroll – Chefens bästa vän eller fiende?

  • Emma Pihls bok ”Let go!” är skriven utifrån en forskningsrapport som visade på att för kontrollerande chefer gjorde att företagen presterade sämre resultat.
  • Föreläsningen ger verktyg för att kontrollbalansera ditt beteende och hitta din unika avvägning mellan kontroll och tillit över dina medarbetare.

  Konfliktförebyggande kommunikation

  • Konflikter är en obalans i kommunikation menar författaren och coachen Emma Pihl som gör föreläsningen Konfliktförebyggande kommunikation.
  • Föreläsningen ger både dig som är konflikträdd och dig som gärna gör din röst hörd även då effekten kan bli obekväm enkla nycklar för att förstå, lösa och hantera konflikter i vardagen.
  • Emma Pihl lär dig konfliktens rot och bot och hon lär dig också att känna igen mönster i en konflikt på arbetsplatsen eller i relationen. Genom god kommunikation och kännedom om konfliktens nycklar kan vi skapa arbetsplatser med högt i tak och fler individer som bidrar med sin fulla potential.

  Vinnare i din egen tävling!

  • Utifrån Emma Pihls bok med samma titel föreläser hon om sin inspirerande livsresa och delar med sig lärorika och användbara livsnycklar och modeller för hur du ska kunna ta ditt liv från bra till bättre. Att vinna sin egen tävling handlar om att utmana sig själv och därigenom utvecklas som människa, medarbetare och ledare.
  • Föreläsningen är en inspiration för din personliga utveckling och leder till reflektion, eftertanke och nya sätt att hantera utmaningar och dig själv.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Emma Pihl

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Emma Pihl