Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-06

Det kommer aldrig att komma en bättre tidpunkt för att förverkliga dina drömmar än just idag

Jonas Hagström, social entreprenör, företagare, entreprenör, eldsjäl, föreläsare

Jonas Hagström

Social entreprenör, framgångsrik företagare och inspiratör som nominerats till Årets eldsjäl, Årets företagare och belönats med Sveriges främsta integrationsinitiativ för sitt engagemang för nyanlända.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Jonas Hagström imponerar stort!

Skicka en oförpliktande förfrågan på Jonas Hagström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jonas Hagström är entreprenören som från uppväxten i fjällbyn med 12 invånare gått till framgångsrik företagare,  ända upp på Globens scen tillsammans med Tomas Ledin. Jonas har varit nominerad till såväl Årets företagare som Årets Eldsjäl och har även mottagit priset Årets Dörröppnare, Sveriges främsta integrationsinitiativ.

Redan vid 9 års ålder hade sin första affärsidé. Inspirerad av uppväxten med en galen entreprenörspappa har han sedan genom livet förverkligat den ena idén efter den andra. Jonas har vägrat att lyssna på omgivningen som sagt ”det där kommer aldrig att gå”, utan istället anammat inställningen ”någon måste få det att funka”.

Inställningen om att våga säga ”ja” och prova sig fram har tagit Jonas Hagström ut på en fantastisk resa, från uppväxten i fjällbyn Gräftåvallen till framgångsrik företagare, social entreprenör och till och med ända upp på Globens scen tillsammans med Tomas Ledin. En resa som ju längre tiden går bara öppnar upp för fler och fler unika möjligheter.

Jonas Hagström pratar om hur vi alla med otroligt små medel kan göra skillnad för oss själva och andra. Hör historien om den galna pappan, Jonas liv som entreprenör och skapandet av den nationellt hyllade kören The Rockin Pots. En kör för nyanlända och svenskar att mötas i, som inte bara gett fantastiskt positiva effekter för deltagarna, utan även lett till samarbeten med Tomas Ledin, Niklas Strömstedt och Lets Dance-Tobias samt framträdanden i TV och på Eurovision Song Contest.

Därför ska du boka en föreläsning med Jonas Hagström

 • Jonas fängslar sin publik från första sekund och inspirerar med energi, mycket humor men också med gripande människoöden.
 • Inspireras av denna eldsjäl som genom sitt entreprenörskap hjälper andra.
 • Med Jonas Hagströms smittande inställningen ”någon måste få det att funka” får du den sparken i baken du behöver.
Visa föreläsningar med Jonas Hagström

  Föreläsning

  • Låt dig inspireras av hur man genom att våga säga ja och tro på sig själv, kan få det tillsynes omöjliga att bli möjligt.
  • Man kan aldrig förutse exakt hur saker och ting ska bli, det enda man kan vara 100% säker på är att om man inte börjar, då blir det ingenting.
  • Söker du inspiration och energi? Vill du skapa förändring och förbättring, för organisationen, dig själv eller andra? Vill du uppnå mål eller kanske förverkliga drömmar? Börja nu! Det kommer aldrig att komma en bättre tid eller vara bättre tajming senare. Lyssna på Jonas Hagström och få den knuff du behöver.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jonas Hagström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Jonas Hagström
Jonas Hagström

5 av 5 stjärnor

Jonas Hagström imponerar stort!

Föreläsningsämnen med Jonas Hagström