Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Det kommer aldrig att komma en bättre tidpunkt för att förverkliga dina drömmar än just idag

Jonas Hagström, social entreprenör, företagare, entreprenör, eldsjäl, föreläsare

Jonas Hagström

Social entreprenör, framgångsrik företagare och inspiratör som nominerats till Årets eldsjäl, Årets företagare och belönats med Sveriges främsta integrationsinitiativ för sitt engagemang för nyanlända.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Jonas Hagström imponerar stort!

Tomas Ledin Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jonas Hagström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jonas Hagström är entreprenören som från uppväxten i fjällbyn med 12 invånare gått till framgångsrik företagare,  ända upp på Globens scen tillsammans med Tomas Ledin. Jonas har varit nominerad till såväl Årets företagare som Årets Eldsjäl och har även mottagit priset Årets Dörröppnare, Sveriges främsta integrationsinitiativ.

Redan vid 9 års ålder hade han sin första affärsidé. Inspirerad av uppväxten med en galen entreprenörspappa har han sedan genom livet förverkligat den ena idén efter den andra. Jonas har vägrat att lyssna på omgivningen som sagt ”det där kommer aldrig att gå”, utan istället anammat inställningen ”någon måste få det att funka”.

Inställningen om att våga säga ”ja” och prova sig fram har tagit Jonas Hagström ut på en fantastisk resa, från uppväxten i fjällbyn Gräftåvallen till framgångsrik företagare, social entreprenör och hela vägen upp på flertalet av Sveriges största scener. En resa som ju längre tiden går bara öppnar upp för fler och fler unika möjligheter.

Jonas Hagström pratar om hur vi alla med otroligt små medel kan göra skillnad för oss själva och andra. Hör historien om den galna pappan, Jonas liv som entreprenör och skapandet av den nationellt hyllade kören The Rockin Pots. En kör för nyanlända och svenskar att mötas i, som inte bara gett fantastiskt positiva effekter för deltagarna, utan även lett till samarbeten med Tomas Ledin, Niklas Strömstedt och Lets Dance-Tobias samt framträdanden i TV och på Eurovision Song Contest.

Därför ska du boka en föreläsning med Jonas Hagström

 • Jonas fängslar sin publik från första sekund och inspirerar med energi, mycket humor men också med gripande människoöden.
 • Inspireras av denna eldsjäl som genom sitt entreprenörskap hjälper andra.
 • Med Jonas Hagströms smittande inställning ”någon måste få det att funka” får du den sparken i baken du behöver.
Visa föreläsningar med Jonas Hagström

  Föreläsning

  • De ämnen Jonas gärna berör i sina föreläsningar är: Mod, inspiration, entreprenörskap, eget företagande och mångfald/integration.
  • Låt dig inspireras av hur man genom att våga säga ja och tro på sig själv, kan få det tillsynes omöjliga att bli möjligt.
  • Man kan aldrig förutse exakt hur saker och ting ska bli, det enda man kan vara 100% säker på är att om man inte börjar, då blir det ingenting.
  • Söker du inspiration och energi? Vill du skapa förändring och förbättring, för organisationen, dig själv eller andra? Vill du uppnå mål eller kanske förverkliga drömmar? Börja nu! Det kommer aldrig att komma en bättre tid eller vara bättre tajming senare. Lyssna på Jonas Hagström och få den knuff du behöver.

Referenser

Trots att detta var en digital föreläsning slogs vi av hur Jonas värme och engagemang gick genom rutan, och lämnade ingen oberörd.

Kristina Berger, VD

Cygni Östersund

Ordet inspirerande är inte tillräckligt för att beskriva hur bra det var. Riktigt bra budskap som alla skulle behöva höra framfört på ett utomordentligt bra sätt.

Elisabeth Winberg, Ägare

Excel Education

Våra förväntningar var en timmes "underhållning" i okänt ämne. Jonas berättelser är fyllda med känslopalettens alla färger. Vi berördes och/eller inspirerades av Jonas som person och hans engagemnag.

Gunilla Voxlin, Enhetschef

Nordanstigs kommun/Vård och omsorg

"Man blir riktigt peppad när man hör dig berätta om både din egen resa och dina föräldrars - där en idé, lite nyfiken och att våga testa kan leda till fantastiska möjligheter i många dimensioner. Jag fick många positiva kommentarer efteråt och tyckte själv det var väldigt inspirerande att höra hur man kan nå framgång på många plan samtidigt genom att bygga verksamhet, hjälpa nyanlända in i samhället och skapa nätverk med livslång vänskap – Riktigt häftigt."

Matz Axelsson, Regionchef

Prevas AB

Jonas var inspirerande och gjorde avtryck på vår chefsgrupp!

Mats Olausson, Personalchef

Coop Norrbotten

Mycket bra och berörande. I det lilla kan det födas något stort. Några åhörare har hört av sig i efterhand med positiv återkoppling!

Projekt Ung Framtid 2.0

Arbetsförmedlingen

Jonas levererade en helt otroligt bra föreläsning, som trollband våra gäster och gav dem ett stort mervärde. Förutom att innehållet i föreläsningen var enastående fängslande, så är Jonas en grym storyteller, som entusiasmerar med både själ och hjärta! Att Jonas dessutom är så dedikerad sitt arbete att han åkte tåg i 12 h för vår skull (p.g.a. inställt flyg) säger mycket om vilken innerlig eldsjäl han är. Vårt allra varmaste av TACK till Jonas, för en kväll vi kommer att minnas länge!

Viveka Andersson - kommunikatör

Kommunal Väst

En inspirerande föreläsning med en fin historia som blandar både humor och allvar.

Peter Syversen - Specialistchef

Veidekke Entrepenad AB

Väldigt inspirerande och gripande. Stort tack!

SaraKajsa Hermansson, Ordförande

Skolidrottsförbundet i Jämtland Härjedalen

Vilken föreläsning! Vi fick många tankeställare, kärlek och humor i en salig mix.

Sandra Skog

SE CX Manager

Precis som vi önskade. En kick och inspiration till att våga tänka och prova nytt.

Eva-Lena Björkman

Gällivare kommun
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jonas Hagström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Jonas Hagström
Jonas Hagström

5 av 5 stjärnor

Jonas Hagström imponerar stort!

Tomas Ledin Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Jonas Hagström