Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-05

Föreläsningar om ledarskap och jämställdhet!

Amanda Lundeteg

Amanda Lundeteg

Amanda Lundeteg är utbildad ekonom och VD på stiftelsen Allbright som arbetar för jämställdhet och diversifiering på ledande positioner i näringslivet.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Amanda Lundeteg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Om Amanda Lundeteg

Amanda började sina ekonomistudier i Uppsala och fortsatte sedan med att ta ytterligare en examen från Institute for International Business i New York. Idag kan hon stolt räkna sig som en av Sveriges Näringslivs 101 mäktigaste kvinnor och 150 superkommunikatörer, No1 på TCO:s lista över de 99 mäktigaste i framtiden samt en av Sveriges supertalanger. Sedan 2012 arbetar hon på företaget Allbright, där hon började som praktikant 2012 för att ett år senare ta platsen som VD. Amanda ger inspirerande föreläsningar till både företagsledare och medarbetare om hur man gör sig hörd och dessutom vågar säga ja till utmaningar.

Därför ska du boka en föreläsning av Amanda Lundeteg

 • Du får essentiella verktyg och karriärtips om hur du klättrar uppåt på stegen och hur du vågar säga ja till utmanande erbjudanden utan att bränna ut dig.
 • Du lär dig skapa mer inkluderande arbetsplatser där både män och kvinnor får ut det allra bästa av sina positioner.
 • För att förstå hur du kan arbeta mot dina mål men samtidigt vara snäll mot dig själv utan att överprestera eller tvingas välja bort ditt eget privatliv enbart för jobbets räkning.

Med Amanda som föreläsare får du inte bara en inblick i hur näringslivets brottas med jämställdhetsfrågor – du får även med dig heta karriärtips oavsett om du är kvinna eller man. Som VD på Allbright, styrelsemedlem i bland annat Stockholms Kvinnohistoriska Museums styrelse och Kungliga Dramatiska Teaterns styrelse har Amanda med sig tydliga erfarenheter i bagaget. Hon är en framgångsrik kvinna i en ofta mansdominerad bransch och arbetar stenhårt med att få svenska arbetsplatser att bejaka jämställdshetsutmaningarna och samtidigt göra större vinster med en mer inkluderande miljö.

Amanda riktar in sig på ledarskap, karriär och framtidsval – själv menar hon att hon ständigt är i en personlig kamp med att sikta på att bli statsminister eller sätta sig i ett torp i skogen och skriva böcker.

Hon är en skicklig talare och har talat på bland annat TEDxSpeaker, Nordic Property Expo och Creative Mornings. En föreläsning med Amanda Lundeteg kommer att förse dig med tips på hur en arbetsplats kan bli mer öppen och mottaglig för alla slags talanger – kvinnliga som manliga, äldre som unga. Och visst är det motiverande att höra en ung och framgångsrik kvinna berätta om hur hon gick från praktikant till VD på ett enda år? Du bokar Amanda Lundeteg via Athenas.se.

Visa föreläsningar med Amanda Lundeteg
Amanda Lundeteg - föreläsningar

Amanda Lundeteg håller anpassade föreläsningar där hon pratar om:

 • Ledarskap
 • Inkludering
 • Jämställdhet
 • Karriärval
 • Värdegrund
 • Hållbar tillväxt

Amanda pratar mycket utifrån näringslivs fokus. Hon håller även workshops och utbildningar. Boka Amanda Lundeteg som föreläsare hos Athenas!

Skicka en oförpliktande förfrågan på Amanda Lundeteg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Amanda Lundeteg