Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Hur påverkas vi av den Fjärde industriella revolutionen?

Claudia Olsson

Claudia Olsson

Claudia Olsson undervisar inom teknisk utveckling och föreläser om hur den påverkar människan, jobben och samhället.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Claudia Olsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Claudia Olsson är entreprenören och VD:n som blev utsedd till Young Global Leader av World Economic Forum. Hennes föreläsningar ger strategisk och professionell rådgivning i digital transformation och tips på hur man förblir relevant på marknaden. Med ett starkt driv att ständigt lära sig och utvecklas, vill hon nu sprida sina kunskaper och visioner vidare.

Därför ska ni boka Claudia Olsson föreläsning:

 • Claudia förklarar teknikens svåra begrepp på ett lättsamt och pedagogiskt sätt.
 • Hon inspirerar till den internationella tekniska utvecklingen och dess möjligheter.
 • Hennes föreläsningar är fyllda med spännande vetskap om teknikens påverkan på människan, jobben och samhället.

Claudia Olsson är entreprenören som grundade det globala företaget Exponential AB med syfte att erbjuda strategisk rådgivning, analyser och professionell utveckling kopplad till digital transformation.

Claudias arbete fokuserar på den nya tekniken och dess påverkan på invånare, samhället och den globala marknaden. Som till exempel hur Bitcoins ger möjligheter till utveckling och etablering bland företag och mikroföretag. Hon har tillsammans med två andra forskare författat en rapport där de studerat och undersökt digitala valutor, så kallade Blockchains. Blockchains möjliggör för människor och maskiner att kommunicera med varandra utan mellanhänder och skapar nytt entreprenörskap.

Syftet med Claudias föreläsningar är att skapa förståelse och delaktighet i teknologiska framsteg och inspirera till hur tekniken kan bidra till utvecklingen! Hon talar på ett lättsamt och pedagogiskt sätt för att alla ska kunna ta tills sig informationen. Med innovativa hjälpmedel och ny information får hon hela organisationer att förstå vikten av teknik och hur den bidrar till framgång. Hon hjälper er att navigera i digitaliseringen genom tips och verktyg för att ni ska kunna sätta igång den utveckling som en snabbt tekniskt föränderlig värld kräver. Föreläsningarna riktar in sig till dagens ledare, men är anpassade till alla som vill veta mer om vår ständigt utvecklande värld. Föreläsningarna passar i stora, men likväl små sammanhang med innehåll som alla i organisationen har nytta av att höra.

Claudia Olssons föreläsningar har fokus på den praktiska förståelsen kring de olika aspekterna av digitaliseringen. Hon är en uppskattad och flitigt bokad föreläsare och utbildare. Genom hennes workshops får ni en vidareutveckling av föreläsningen som utbildar, guidar och ger er ännu fler konkreta tips och verktyg på hur man kan och bör använda de digitala förmånerna. Ingen kommer att lämna föreläsningssalen utan att veta hur man ligger i framkant inom den tekniska utvecklingen. Boka en Claudia Olsson föreläsning via oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Claudia Olsson

  Claudia Olsson föreläsning

  • Exponential technologies
  • Att digitalisera: Entreprenörskap och innovation i stora företag
  • Digital leadership & transformation
  • Blockchain & cashless society
  • Framtidens arbeten
  • Framtidens hälso-och sjukvård
Skicka en icke-bindande förfrågan på Claudia Olsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Claudia Olsson