Laddar innehåll ...

Per Naroskin - Psykolog, psykoterapeut, radiopratare, författare och komiker

Per Naroskin

Psykolog, radiopratare, författare och komiker

Per Naroskin är psykolog, författare och radiopratare med ett passionerat intresse för människor. Med en bakgrund som komiker får han sina mycket uppskattade föreläsningar att ständigt röra sig i det magiska spänningsfältet mellan humor och allvar. Vill du veta mer om hur du kan leda dig själv och andra i en tid som ständigt förändras? Hur du får samspelet på jobbet att fungera och relationer att hålla? Och hur den snabba tekniska utvecklingen påverkar vår syn på oss själva?

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

En föreläsning med Per Naroskin hjälper oss att få perspektiv på saker och ting som annars lätt försvinner i bruset i vår snabba värld.  Följ med på en spännande resa in i vår egen värld – genom Per Naroskins ögon.

Per Naroskin är leg. psykolog och leg. psykoterapeut. Han bedriver terapi på sin egen mottagning i Stockholm, föreläser, handleder chefer och deltar i olika slags kreativa projekt. Han har skrivit flera böcker och även pjäser som uppförts i Stockholm. Han har även en egen radioserie, Känsligt läge, i Sveriges Radio P1, men mest känd är hans röst antagligen som en av spanarna i radioprogrammet med samma namn.

I sina föreläsningar tar Per Naroskin fasta på olika delar av privat- och arbetslivet, beroende på vad du vill veta mer om. Det kan till exempel handla om hur chefer och medarbetare kan lära sig att förstå varandra bättre, hur synen på oss själva förändras i och med digitaliseringen, och hur humor kan användas för att utveckla samspelet på jobbet.

Boka en inspirerande föreläsning med Per Naroskin här hos Athenas!

  Styrfart i en tid under snabb förändring

  • Förändringarna kommer i en rasande takt. Många chefer behöver få större insikt i hur medarbetare reagerar på förändringar och vilka sociala konsekvenser som följer med större förändringar i en organisation. Här kan Per Naroskin ge svar, konkreta exempel och effektiva verktyg.

  Människan och tekniken

  • Synen på oss själva och på andra förändras i takt med den snabba tekniska utvecklingen. Det sociala samspelet förändras, både på jobbet och utanför.
  • I den här föreläsningen tar Per Naroskin upp de olika möjligheterna och begränsningarna tekniken för med sig och berättar mer om hur det nya medarbetarskapet ser ut.

  Det personliga mötet i en digital tidsålder

  • Trots alla tekniska lösningar är och förblir det personliga mötet något alldeles speciellt. Det är tidlöst. Men det förändras. Här berättar Per Naroskin om den nya tidens sociala kompetens.

  Hur roligt får man ha?

  • Humor på jobbet är mycket mer än att bara skratta i fikarummet. Det är en outnyttjad resurs på många arbetsplatser. Att känna till humorns mekanismer är en ovärderlig tillgång i många olika aspekter av både medarbetarskap och ledarskap.
  • Med en bakgrund som både psykolog och komiker kan Per Naroskin förklara vad som händer när vi använder humor på rätt sätt, på rätt plats, med rätt timing.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden