Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Vikten av ett mer jämställt samhälle och systerskap

Veronica Palm föreläsning

Veronica Palm

Opinionsbildare och f.d politiker med engagerande föreläsningar om feminism, maktstrukturer, systerskap och jämställdhet.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Veronica Palm

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Veronica Palm är främst känd som politiker och opinionsbildare i frågor som rör feminism och antirasism. Hon har varit riksdagsledamot i tretton år och suttit i socialdemokratiska partiets högsta ledning. Nu har hon lämnat partipolitiken för att fokusera på det hon brinner mest för - att åstadkomma förändring, skapa intresse och väcka engagemang. En Veronica Palm föreläsning tar upp och förklarar innebörden av systerskap, feminism, jämställdhet och maktstrukturer.

Veronica Palm har synts i talarstolar, i politiska sammanhang, hörts på radio och TV och medverkat i många olika debattprogram. Med sitt genuina intresse för feminism och jämställdhet väcker hon gång på gång engagemang bland åhörare.

Veronica Palm är aktuell med boken ”Systerskap” som är en självbiografisk berättelse om systerskap och maktstrukturer. Detta är även ett genomgående tema i en Veronica Palm föreläsning. Med sin erfarenhet som kvinna i ett mansdominerat yrke beskriver hon vikten av feminismens roll för ett mer jämställt samhälle och förklarar betydelsen och den potentiella kraften hos ett starkt systerskap.

Veronica Palm började sin karriär inom politiken och förstod snart att det inte var helt enkelt att vara kvinna i ett sådant mansdominerat sammanhang. Trots detta lyckades hon ta sig till toppen, och har nu gedigen insyn i vad som krävs för att uppnå ett mer jämställt samhälle. Veronica Palm sitter på verktyg, kunskap och teorier om hur vi bör tänka gällande könsnormer, feminism och maktstrukturer.

Veronica Palm håller i workshops och föreläsningar. Hon kan hjälpa företag och organisationer med allt från att lyckas genomföra förändringar, hur man kan nå ut i sociala medier, hur man ska jobba för att utveckla jämställdhets-arbetet och till andra sakfrågor som rör feminism och maktstrukturer.

En Veronica Palm föreläsning utgår från personliga berättelser och erfarenheter. Med sin gedigna kunskap och en lättsam ton når hon ut till alla för att väcka ett engagemang som Veronica Palm själv brinner för.

Med sin sinnliga förmåga att blanda humor med allvar är en Veronica Palm föreläsning underhållande, lärorik och viktig.

Därför ska du boka Veronica Palms föreläsning

 • Personliga och inspirerande berättelser från en kvinnas perspektiv i ett mansdominerat yrke om politik, ledarskap och jämställdhet.
 • Kunskap och förståelse som rör systerskap, feminism, härskartekniker, genussystem och antirasism.
 •  Praktiska verktyg och knep som hjälper en att nå ut, synas och höras i en ledarroll såväl som i sociala medier.
Visa föreläsningar med Veronica Palm

  Veronica Palm föreläsning

  Systerskap – vad är det och hur kan det användas?

  • Vernoica Palm benar ut begreppet systerskap och hur det kan användas och utvecklas för att åstadkomma förändring. Med egna berättelser och erfarenheter förklarar hon vad som håller kvinnor tillbaka, och hur systerskapet kan vara en enorm kraft till förändring och framgång.

  Veronica Palm föreläsning

  Modernt ledarskap med hjärta och engagemang

  • Med sin breda och personliga erfarenhet av att vara ledare i en konfliktfylld och traditionellt manlig miljö har Veronica Palm samlat på sig kunskap som hon delar med sig av i denna föreläsning. Praktiska verktyg ges ut såsom hur man kan tala så att andra lyssnar, att nå ut i sociala medier och att skriva för förändring.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Veronica Palm

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Veronica Palm