Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Så skapar man en välmående organisation med teamwork & ledarskap

peter_wallen_1

Peter Wallén

Hälsoproffs som hjälper företag och organisationer att utveckla ett bra hälsoarbete med fokus på teamwork och ledarskap.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Peter Wallén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hälsoproffset Peter Wallén hjälper dig att skapa förutsättningar för en arbetsplats med ett välutvecklat hälsoarbete, bra arbetsmiljö, teamwork och ett lösningsfokuserat ledarskap. Boka en föreläsning med Peter Wallén hos oss på Athenas.

Ett företag eller en organisation som mår bra vilar ofta på en grund av ett välutvecklat hälsoarbete, bra arbetsmiljö, teamwork och ett lösningsfokuserat ledarskap. Peter Wallén är föreläsaren och sjukgymnasten som coachar dig och dina medarbetare till en arbetsplats som rymmer samtliga av dessa viktiga aspekter.

Peter Wallén brukar säga ”Om det inte fungerar, gör vi något annat” och detta lösningsfokuserade synsätt genomsyrar hela andan i hans föreläsningar och utbildningar. Från början snickare sadlade han om till att bli leg. sjukgymnast och familjeterapeut. Numera sysslar han med hälsorelaterat arbete dagligen.

Tack vare att han jobbat som verksamhetschef inom sjukvården vet Peter Wallén vad som krävs för att genomföra hållbara förändringsarbeten i företag och organisationer. Det förändringsarbete han lotsar dig och dina medarbetare genom har att göra med hälso- och arbetsmiljörelaterade frågor.

Peter Wallén ger råd till och peppar såväl idrottslag som verksamheter inom svenskt näringsliv och den offentliga sektorn. Han hjälper också till med hälso- och företagsutveckling samt utbildar personal och enskilda personer i rehabiliteringssamtal, personlig utveckling, ”reteaming” etc.

Visa föreläsningar med Peter Wallén

  Lösningsfokuserat ledarskap

  • Lär dig mer om hur du och ditt team överkommer hinder genom att fokusera på lösningar istället för problem.

  Hållbart arbetsliv!

  • Effektivitet och konkurrenskraft bygger på en arbetsplats som skapar förutsättningar för en god hälsa. Hur åstadkommer du en sådan arbetsplats?

  Att motivera sig själv och andra

  • Hur motiverar du dina medarbetare och/eller lagmedlemmar till att bli gladare, nöjdare, effektivare och mer kreativa?
  • Denna föreläsning fokuserar på saker som är positivt laddade!

  Par i (pr)ess

  • Den här föreläsningen handlar om parförhållanden och alla de krav som finns på en smidig, d.v.s. effektiv, vardag samtidigt som gnistan förväntas hållas vid liv. Hur får du parlycka och vardagliga rutiner att gå hand i hand?

  Familjen 100%

  • Här får du veta mer om stressade barn och hur du bästa sätt kan stimulera barns välmående, inlärning och motorik genom balans och rörelse.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Peter Wallén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Peter Wallén