Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Hur tekniken förändrar vårt samhälle och hur man kan dra nytta av förändringarna

Mats Lewan föreläsning

Mats Lewan

Teknikexpert och författare. Expert på digitalisering och hjälper er verksamhet att dra nytta av teknikens möjligheter.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mats Lewan

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi har hört att världen blir allt mindre och förändras allt snabbare. Men hur snabbt går det egentligen? Kommer just din bransch att påverkas? Och i så fall hur? Mats Lewan, civilingenjör inom teknisk fysik, teknikjournalist och författare, visar hur teknologin förändrar hela vårt samhälle och vilka konsekvenser det har, men framför allt: hur vi kan dra nytta av förändringarna. Boka en spännande Mats Lewan föreläsning som rustar dig och din verksamhet inför framtiden!

Mats Lewan är teknik- och vetenskapsjournalist, civilingenjör inom teknisk fysik samt revolutionerande författare som hyllats av såväl lekmän som Nobelpristagare.

Teknologin utvecklas i en rasande takt och globaliseringen är ett faktum. Enligt Mats Lewan sker förändringarna snabbare än vi kan föreställa oss, i en hastighet som ständigt accelererar. Hur ska man kunna driva en verksamhet om förutsättningarna hela tiden förändras? Om någon kan svara på våra frågor om teknologins utveckling är det Mats Lewan. 

Under en Mats Lewan föreläsning visar han hur den teknologiska utvecklingen kommer att förändra våra liv, samhällen och arbetsplatser, oavsett om vi vill det eller inte. Han visar hur alla branscher, en efter en, liksom musikbranschen så småningom måste komma på nya sätt att fungera för att överleva.

Men förändringarna betyder inte bara utmaningar. De för också med sig fantastiska möjligheter för den som vet hur man ska utnyttja dem, och här kan en Mats Lewan föreläsning ge dig och din verksamhet de bästa förutsättningarna för att lyckas – inte bara i dag utan även i morgon.

Boka en Mats Lewan föreläsning i dag hos oss på Athenas! Förutom föreläsningar erbjuder Mats Lewan konsulttjänster där han hjälper företag att anpassa sig till en digital värld.

Läs mer i den spännande intervjun med Mats Lewan här!

Foto: Juliana Wiklund

Visa föreläsningar med Mats Lewan

  Mats Lewan föreläsning

  Digitalisering & globalisering

  • Världen och samhället förändras allt snabbare och det kommer att påverka oss alla. Hur ska vi kunna hänga med i svängarna?
  • En Mats Lewan föreläsning som ger en djupare inblick i vilka konsekvenser digitaliseringen & globaliseringen för med sig – och för vem. Förutom att identifiera framtidens utmaningar lyfter han fram hur du och din verksamhet på bästa sätt kan dra nytta av alla de möjligheter som framtiden också för med sig. Framtiden är på väg, är du redo?

  Mats Lewan föreläsning

  En omöjlig uppfinning

  • Den italienske uppfinnaren Andrea Rossi presenterade år 2011 en uppfinning som enligt honom kunde koka vatten genom kall fusion, framtidens stora hopp som energikälla. Ingen hade dittills lyckats omsätta kall fusion från teori till något praktiskt och kommersiellt användbart, så ingen tog Rossis omöjliga uppfinning på allvar. Ingen förutom Mats Lewan.
  • Föreläsningen baserar sig på den sanna historien om när Mats Lewan följde uppfinnaren Rossi och tar med oss bakom kulisserna på en av världens kanske största uppfinningar eller smartaste bedrägerier.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mats Lewan

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Mats Lewan