Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Personlig berättelse om att komma från ett annat land och utanförskap

Nour El-Refai föreläsning

Nour El-Refai

Hyllade komikern Nour El-Refai har gripande föreläsningar om hennes uppväxt som invandrare, utanförskap och kämparglöd.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Nour El-Refai

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Nour El-Refai bjuder på en mångbottnad komik som målmedvetet banar väg för svensk humor in i framtiden. Hon är en mycket uppskattad föreläsare och konferencier som med välslipad timing och skärpa ger nya insikter och skapar debatt. Boka en rolig och tankeväckande Nour El-Refai föreläsning här hos Athenas!

Vi har kunnat se och höra henne i radio, på tv och på scener över hela landet. Oavsett om det är på stora galor eller på en liten krogscen kan Nour El-Refai konsten att både beröra och roa sin publik. Och hon gör det med finess. I en Nour El-Refai föreläsning levereras viktiga budskap och skarpa samtidsanalyser skickligt inpackat i flera lager smart humor.

Nour El-Refai är en omtyckt profil i svensk media, som når ut till en publik i alla åldrar. Hon är en skådespelare, komiker, programledare och författare som har medverkat i en lång rad olika produktioner i TV, radio och på scen. Hon har varit med i bland annat RAW comedy, Extra Extra!, Hemlös, Nyhetsmorgon i TV4, hållit ett av de mest populära sommarpraten i P1 och fick år 2014 det prestigefulla uppdraget som programledare för Melodifestivalen.

Nour El-Refai är en flitigt anlitad konferencier och föreläsare, som med humor och finess når ut till sina åhörare. Under en Nour El-Refai föreläsning ger hon sin syn på verkligheten och blandar aktuella ämnen med element från hennes egen bakgrund. En Nour El-Refai föreläsning tar hon upp ämnen som utanförskap, feminism och mod.

Boka en Nour El-Refai föreläsning idag hos oss på Athenas! Hon kan även bokas som moderator och konferencier.

Foto: Ida Halling

I samarbete med ROA produktion

Visa föreläsningar med Nour El-Refai

  Nour El-Refai föreläsning

  En berättelse om utanförskap

  • En inspirerande Nour El-Refai föreläsning om utanförskap, mod och kämparglöd.
  • Nour El-Refai berättar om hur det är att komma från ett annat land och växa upp med en ensamstående mamma som aldrig får pengarna att räcka till. Hur det är att vara underklass, invandrare och om drömmen att få vara svensk och skådespelare.
  • Ta chansen att höra när Nour El-Refai delar med sig av en personlig berättelse om hur hennes uppväxt har präglat hennes yrkesliv och varför hon kallar sig feminist.

Referenser

Mycket bra, träffsäker och intressant föreläsning. Nour är proffsig, rolig (trots ett allvarligt ämne) samt intressant att lyssna till!

Peter Palmqvist, Kommunikationsstrateg och projektledare

Heedmark

Nour var så proffsig, trevlig och rolig! Fantastiskt snabb på att plocka upp saker som hände i publiken och skämta om det vilket gjorde att det kändes personligt. Mycket uppskattat av deltagarna!

Sabina

Tele2
Skicka en icke-bindande förfrågan på Nour El-Refai

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Nour El-Refai