Laddar innehåll ...

Erik Haag

Erik Haag

Tv- och radioprofil, regissör och författare

Historieätarna, Roast på Berns, Knesset, Melodifestivalen, På Spåret – you name it, Erik Haag har haft ett finger med i spelet. Han är inte bara underhållande, han vet också precis vilka frågor man ska ställa för att tydliggöra budskap och styra in samtal på intressanta och roliga vägar. Både som föreläsare, moderator eller konferencier kan han sätta en proffsig guldkant på ditt evenemang!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kombinationen av scenvana, humor, allmänbildning och nyfikna journalistiska perspektiv gör Erik Haag till den perfekta föreläsaren, konferencieren eller moderatorn för ditt evenemang. Han förtydligar sådant som kan verka knepigt, samtidigt som han styr in samtalen på intressanta vägar. Målet är att du som åhörare ska känna dig lite smartare, lite nöjdare och lite gladare vid dagens slut!

Erik Haag är en riktig legend inom svensk tv och radio. Han fick sitt stora genombrott på 90-talet i busringningsprogrammet “Hassan”, och i det kultförklarade “Knesset”. Senare har han medverkat i bland annat Melodifestivalen, c/o Segemyhr, Landet Brunsås, Roast på Berns och i tittarsuccén Historieätarna, som utsågs till Årets livsstilsprogram under Kristallen-galan 2013. Han är nu aktuell med SVT:s julkalender 2015, “Tusen år till julafton”.

Det märks att Erik Haag har en gedigen arbetserfarenhet från både framför och bakom kameran. Han är trygg, professionell och kan konsten att fånga sina åhörares intresse genom att smidigt blanda humor och allvar. Variationen i hans projekt speglar dessutom en bred allmänbildning, en allmänbildning som tog honom ända till vinst i SVT-klassikern “På Spåret”.

Med sin vana från direktsändningar och stora publika sammanhang fungerar Erik Haag som ett tryggt skyddsnät under konferensen, prisutdelningen eller debatten. Han är skicklig på att improvisera och finns alltid där som stöd ifall någon skulle behöva hjälp på scenen.

Boka Erik Haag till ditt nästa evenemang!

Foto: Morgan Norman (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/legalcode)

    Evenemang med Erik Haag

    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med Erik Haag. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden