Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

En kombination av scenvana, humor, allmänbildning och nyfikna journalistiska perspektiv

Erik Haag föreläsning

Erik Haag

Tv- och radioprofil, regissör och författare som kan bokas som både föreläsare och konferencier till ert event.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Erik Haag

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Historieätarna, Roast på Berns, Knesset, Melodifestivalen, På Spåret - you name it, Erik Haag har haft ett finger med i spelet. Han är inte bara underhållande, han vet också precis vilka frågor man ska ställa för att tydliggöra budskap och styra in samtal på intressanta och roliga vägar. Både som föreläsare, moderator eller konferencier kan han sätta en proffsig guldkant på ditt evenemang!

Kombinationen av scenvana, humor, allmänbildning och nyfikna journalistiska perspektiv gör Erik Haag till den perfekta föreläsaren, konferencieren eller moderatorn för ditt evenemang. Han förtydligar sådant som kan verka knepigt, samtidigt som han styr in samtalen på intressanta vägar. Målet är att du som åhörare ska känna dig lite smartare, lite nöjdare och lite gladare vid dagens slut!

Det märks att Erik Haag har en gedigen arbetserfarenhet från både framför och bakom kameran. Han är trygg, professionell och kan konsten att fånga sina åhörares intresse genom att smidigt blanda humor och allvar. Variationen i hans projekt speglar dessutom en bred allmänbildning, en allmänbildning som tog honom ända till vinst i SVT-klassikern “På Spåret”.

Med sin vana från direktsändningar och stora publika sammanhang fungerar Erik Haag som ett tryggt skyddsnät under konferensen, prisutdelningen eller debatten. Han är skicklig på att improvisera och finns alltid där som stöd ifall någon skulle behöva hjälp på scenen.

Under en Erik Haag föreläsning tar han med sina lyssnare på en lärorik och underhållande resa om den svenska kultur- och kroghistorian. Bland annat får du lära dig varför 1400-talets ölgillen stiftade förbud mot att kissa i en annan krogbesökares sko, vad två-kvinnorsförbudet egentligen innebar, hur det svenska raggandet har sett ut historiskt och när vi började och slutade fira Svenska Flaskans dag. Med sin avslappnade sätt att svara, humoristiska ton och målande exempel framför Erik sin föreläsning med bravur.

Boka en Erik Haag föreläsning här hos oss på Athenas!

Foto: Morgan Norman (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/legalcode)

Visa föreläsningar med Erik Haag

  Erik Haag föreläsning

  Från flugsvamp till mäklarbricka

  • Följ med på en resa genom det svenska krog- och kulturarvet.
  • I den här föreläsningen får du bland mycket annat lära dig varför 1400-talets ölgillen stiftade förbud mot att kissa i annan krogbesökares sko, när vi började fira Svenska flaskans dag – och så går Erik igenom raggandets historia.

  Moderator / konferencier

  • Behöver du en proffsig och erfaren moderator eller konferencier till ditt event som sätter guldkant med hjälp av humor och underhållning? Då har du kommit rätt! Boka Erik Haag här.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Erik Haag

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Erik Haag